Darth Vader

Ett annat tokigt påhitt, som jag var tvungen att berätta, var när jag stod vid Aksels skåp (det var när hela klassen hade blivit lustgasad och alla var lite sjuka) och märkte att han tittade upp på mig där han satt.
An: NEEJ, du får inte titta upp på mig ! *sätter mig ner så att han tittar ner på mig*
Ak: *är med på noterna direkt* För då är  du Darth Vader som är stor och stark och tittar ner !
An: Aa, och jag vill hellre vara Prinsessan Leia som tittar upp !

Sen slutar det med att vi typ ligger på golvet för ingen vill vara Darth Vader, och båda vill vara Leia ? XD
ÄKTA NÖRDAR ! Haha, det roliga var att han fattade vad jag menade direkt xD Och ni som inte var på Olle:s lektion i trickfilmning fattar inte med who cares xD

lekdag med resten av mentorsbarnen i grupp 1 + mentor mårten (:

Lekdag, idag. Betyder att eleverna i F-6 anordnar olika lekar och spel till eleverna i åk 7-9 + gymnasiet. Vi jobbade i mentorsgrupperna, och det var faktiskt ganska kul. Vår mentorsgrupp är helt okej. Spec som Edde är jätterolig, och vi har bästa MentorMårten. Jag var så skillad när vi skulle kasta varpa, jag gjorde en 15-poängare xD jag är bääst.
När Mårten ville skilja på Edde och mig när vi skulle kasta påse så vägrade jag, det är ju bara han från samma klass och jag känner ingen annan lixom xD Haha, äkta nörd, typ rädd för andra människor eller ? 

Sen hade vi matte, lekte hänga gubbe xD Jag satte mig bakom Dogge ett tag, och knuffade på hans stol. 
D: Men vad gör du ?
A: Vetinte. 
D: Men det var kul, fortsätt !
A: KARUSSEEELL !!! 
Haha, äkta nörd XD Det var ingen seriös mattelktion i alla fall. Sen hade vi NO & Musik. Det var INGEN som hängde med. På musiken spelade vi otherside - Red hot chili peppers. Ganska kul. Jag och Pia satt i korridoren och övade på det korrekta sättet att spela gitarr på XD :D:D Det gick skitbra.
Sen hade vi geografi, jag tror att det var typ 2 % av vår klass som lyssnade på honom. Satt längst bak mellan Edde och Moe, och snackade bort lektionen. Elr i alla fall slutet. Jag lyssnade i början faktiskt. :) Sen snackade jag med Edde om hans framtida hund, som ska heta DJ. Fett gullig ! :) Marius lät askul när han sa ngt till Edde, haha. Värsta tjejrösten. "dethär är min manliga sida" XD

Efter skolan vart alla helflummiga. De måste ha släppt ut nån slags lustgas i nedersta korridoren, för vi sprang runt som yra höns och skuffade omkring varandra. Haha, XD Värsta sammanhållningen, för första gången xD Alla bara skrattade och sprang. Det skönaste var:
Hedda: Aksel vad gör du i mina armhålor ?
Aksel: Jag skulle bara kolla om du var kittlig. Det var du inte.
Hedda: Jagvet. 

haha, äkta nördar xD Alla hade pinnar oxå, vetinte vart de fick dom. Jag gav min till Ruben, men sen ville jag ha tillbaka den men då fick jag inte det. Fett taskigt xD 

Nu måste jag duscha och sova, för jag är fett trött (kvart i tio på en vardag, vad är det med mig). 


VI TRÄFFADE ARN TEMPELRIDDAREN PÅ TUNNELBANAN (:

Idag var hela högstadiet + ettan på gymnasiet på teater. Det var en "monolog" med Henrik Ståhl (Stål-Henrik från Bolibompa). Han visade och beskrev hur han blivit mobbad genom hela grundskolan. Jättesorgligt, men han gjorde pjäsen med en sådan humor att man inte kunde låta bli att skratta. Det är det mesta jag någonsin skrattat på en teater. Det var (enligt honom) ett bra sätt att få oss att ta in hans historia bättre. Han var iaf asbra. 

På vägen dit åkte jag med Oliver, Julius, Marius, Fredric & Edde. Eftersom att det var vi som var i mentorsgrupperna 1 & 2, och skulle alltså åka tsm. Marius satt mittemot Joakim Nätterqvist, som spelar Arn i filmerna (Arn Tempelriddaren nivet). Han kände inte igen honom, haha. Det gjorde däremot Edde, som sa "tja" XD Han fick ett glatt Tja tillbaka, trevligt  tkr jag. Arn hade stora spionglasögon på sig, men han tog av sig dom sen och då såg t.o.m jag som inte sett fillmerna att det var han (: Annars var det ändå helt okej kul att åka dit i tusen år med bara killarna. Trodde att jag skulle få sitta själv i ett litet hörn, med min ballong (a) HAHA. 

Efter skolan stack jag hem till Alice, eller vi möttes vid klövervägen och gick ner till vattnet. Där (med vår älskade godispåse) gjorde vi eko:n och pratade och hon hade bett mig att ta med skolkatalogen, så dem tittade hon i. Sen kom Klara oxå, och vi gick hem till henne och åt. Våra Pannkakor blev bara liite misslyckade xD Det var iaf jättekul, längesen jag träffade Klara. Nu har jag läst lite geografi, och försökt plugga franska (men det är inte så lätt när man har glömt böckerna i skåpet)... Nu är jag övertrött, och ska sova så snart jag kan.

/a

Söndag

I förmiddags var jag och Lena på Åckelsta Gård och red islandshästar. Det var superduperkul och eftersom att de andra som skulle ha ridit med oss var sjuka, så red vi bara Lena, Jag, Eva (instruktören) och en kvinna som hade egen häst (som tidigare varit en av turridningshästarna). Eftersom att det inte var några nybörjare i gruppen gasade vi på ordentligt i galopperna, och min häst som så vackert hette O'Feigur, var jättefin. Sötast av den alla ;) Lena red en lite lugnare variant som hette Peysa, Eva red en häst som hette Omma och privathästen hette Gaukur. Bilder på Peysa & O'Feigur kommer snart. Jag har så snällt snott dem på hemsidan, eftersom att vi glömde kameran hemma.

När vi åkte hem somnade jag i bilen, och drömde att killarna hade isat in våra skåpnycklar på Stora Mossens ishall. Vi fick hacka fram dem ^^ . När vi kom hem så lade jag mig och sov ännu lite till, trött blir man av att rida. Nu är jag nyduchad och "finklädd" för vi ska på middag hos Lena, även Karin & Arne kommer. Farmor går runt och beklagar sig att hon ser så förförlig ut, hon har två blåtiror och knäckt näsa, stackarn. 
Måste skynda nu. 
  
O'Feigur är fuxen och Peysa den lite brunare.

memories from Cyprus

Jag bara minns Cypern nu. Jag har kollat igenom min blogg och alla inlägg, och bara förvönas över hur många underbara ögonblick jag har haft, med alla underbara vänner. det som slog mig var att jag inte har skrivit tillräckligt mycket om Cypern, det var verkligen underbart. Jag, Matilda, Sanna, Mikael, Viktor & Felix, vi var verkligen supergänget.

På restaurangen, på kvällen. Felix hade hittat en jättegod "choco deluxe" som vi drack varje kväll typ. Jag, Matilda & Sanna sprang iväg till "modig" på kvällarna. Äkta brottslingar xD Vi snorklade i havet, och det var jättekul. Det var oxå kul när vi skulle alla fyra barn iväg på våra två luftmadrasser och jag & matilda försökte förgäves komma ikapp Viktor & Felix, men eftersom att Viktor hade simfötter så var vi inte närapå lika snabba.
Sen spelade jag Pingis oxå, mot Mikael och jag vann ! Haha, han erkände tillsist att jag var ganska bra ;)
Och oförglömliga Yrroll ! "men jag var inte KLAR över det då ! Jag är ingen maskin, jag är en kvinna!" och "absolut vodka, för män som kan sätta gränser"

Tjejgänget vann en katamarantur, och vi simmade typ alldeles för långt ifrån båten. När vi skulle snorkla. Plötsligt märker jag hur gubbarna på båten står och ropar och sen "SHIT FELIX! vi har simmat för långt ut !".
När jag & Fläskloppan skulle hämta efterätt, kom han så smart på att jag är en bulle utan ägg. Alltså att jag inte blir brun. Tack för den ;)

JAG LÄNGTAR TILLBAKA !

hahhahaha

Som alla vet så är jag lite galen, men titta vad jag hittade och jag tycker bara att den är dunderbart söt ! Draco Malfoy (Tom Felton) från Harry Potter som liten skrutt :)


AHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAH, han har ju tillochmed hårspännen i håret ! <3 XD

I'm such a fool.

Nu ska vi snart äta. Imorgon rider jag & Lena isisar. Eftersom att de vi egentligen skulle rida med, inte kommer att komma så rider vi själva :) Bra va ? Jag hoppas att jag får en pigg rackare. Idag har jag faktiskt fixat iordning ganska fint på mitt rum ;) Det ser i alla fall lite finare ut än det brukar göra :D Det är tur det. I vanliga fall ser det ut som ett bombnedslag. :D
//a


Felijsiaah

hej hej hela högen !
Sitter här med Felicia, och vi ska typ sjunga Singstar nu. mkt bra mkt bra :) lkväll kmr Farmor hem, hon har ramlat och slagit sig i Spanien :( Hoppas att hon är okej i alla fall! Lilla Granma.
HEJSSVEJS

Morning has come, night is away. Rise up the sun and welcome the day.

Idag har jag inga planer. Tänkte berätta om gårdagen, nu när jag är på bättre humör (:
I omklädningsrummet till gympan lossnade ett av spindelns be. Alltså min spindel på mitt älskade halsband ;)
Anna: NEJ!
Hedda: Vad Anna ?
Anna: Det gick av !
Hedda: Vad gick av ?
Anna: Benet !!!
Hedda: Anna, vilket ben ? Vad snackar du om ?
Anna: Benet på Spindeln! Spindelns ben gick av !

Efter ett tag fattade hon vad jag menade XD Haha, lät verkligen som en treåring enligt Hedda :)
Efter samlingen stack vi till "forskarfredag" med niorna. Halvkul, men vi fick äta 200 grader kalla godisar, som var frysta i flytande kväve. Det var skitkul, för det kom rök ur munnen när man tuggade xD Jag lyckades få typ 6 st, egentligen fick man bara en. Men alla killar i klassen åt typ 10 var ;)

På kvällen åt vi (nördar som vi är) på vedugnen i Alvik. Det var kul, vi hade ner vårt berg av burkar och störde alla som var där. Sen på t-banestationen i Alvik såg vi Olle XD Hedda & Vuck gömde sig medans Moa gick fram och skrek : HEJ OLLE ! :) Jag hoppade oxå fram bredvid henne och vinkade. Han vinkade oxå, lite överdrivet med sina långa armar xD Haha, det var faktiskt kul. Idag ska jag inte göra ngt alls, hör av er om ni vill hitta på ngt (: Imorgon ska jag & Lena rida, ska bli jättekul. Det var ganska längesen jag red Islänning nu, senast var på Fårö med Moa (:

Ses senare !
/a

Sov Gott

Min stämning har blivit ännu värre. Känner mig så kass. Antar att jag bara har dåligt självförtroende, men jag tycker verkligen inte om mig själv. Jag är vidrig. 

Vedugnen

De var nog SÅ nära att kasta ut oss, som vi lät. Men det är ju inte så lätt när det precis har blivit helg, att prata tyst. Speciellt inte att skratta tyst. Eller att försöka hoppa upp längs med fönstret så att Julius ser er, tyst. 

Fan, jag suger verkligen. Hela jag, min personlighet, mitt utseende, mina "kunskaper", ALLT. Jag vill vara bra, men det blir bara fel.  

En helt vanlig torsdag + ett NO-prov.

Dagen har vart okej. På matten sjöng Bengan sin "Lilla Anna när din kaf-kaffepanna koka över igår" typ. ;P Typiskt Bengan alltså.  Efter det skyndade vi i a-gruppen till HK:n. Tråffade som vanligt några kompisar där, och sen jobbade jag & vucki tsm med Ruben & Aksel. Eftersom att Viktoria och Aksel skulle gå efter halva tiden, så slog vi ihop våra grupper. Så, det vara bara jag & Ruben som fick äta god tomatsoppa. Eller, han tyckte att den var skitgod. Jag tog bara lite xD

"Det är så bra, för som jag, som inte gillar paprika, kan bara svälja. Dom är så mjuka. Även om det är stora bitar, så kan jag bara svälja. Kolla: *sväljer en paprika* alltså jag bara sväljer den lixom"

Haha, jag skrattade så mkt åt honom då xD Och även lite senare, skrattade jag när AnnaCarin blev arg på Oliver xD Det var hennes röst som lät så rolig ;P Efteråt sa Ruben att han oxå skrattade åt dt. Men det märkte inte jag.

På No:n kom det fruktade provet. Det var jättesvårt. Jag blir glad om jag lyckades på ett G på det. Efter skolan gick jag hem till J&W, det gick bra det oxå. Sen har jag oxh matilda varit ute en sväng med hundarna, vi sprang lite och gick mycket xD
Imorgon kanske vi ska äta Pizza på vedugnen, eftersom att våra bioplaner verkar ha gått i stöpet.
Kram A


Fusklapp

Jag måste vara den sämsta fuskaren i världens historia. Vi har fått tillåtelse av Kicki att skiva en 5 ggr 5 cm fusklapp, och jag kommer inte på mer att skriva upp nu. Halva lappen är typ tom, jag vet inte vad jag ska skriva. Haha, ändå kan jag inte säga att jag vet vad det handlar om, egentligen borde jag skriva ner ALLT. Fast det skulle inte få plats.

Idag börjar vi kl 18.55, kl är just i detta ögonblick 08.21, så jag måste sätta upp håret och springa mot skolan. Hoppas att alla här kommer ha en jättebra dag ! :D

Test snott av Ida


Lovar du att vara ärlig? Det vet man aldrig ^^,
Du heter: Anna ;D
Smeknamn: Annchi, Annie, AnnaPanna (getgrisdampknäppoanna, /alice)
Låt just nu: Amy mAcdonald - Poison Prince, kanske ?
Beroende av: Kladdkake"deg" :D
Vem behöver du mest just nu? Min älskade Romeo :(
Vad säger du för att imponera på någon? Hej, jag har en fotvårta, vill du se ?
Hur imponerar man på dig? Man kan inte, jag imponeras bara av mig själv.
Brukar du skratta för dig själv? Jag slutar aldrig skratta åt mig själv.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Nu är hon på väg till 12:an.
Vilken är din favoritmålning? Min tavla som hänger på mig vägg <3<3<3
Vart bor du? Schtekholm (jag härmar Joppe så håårt)
Trivs du där? Nej ff, jag vill till Gotland :'(
Äger du några Converse? Alltid (:
Sprit, cider, vin eller öl? "Absolut Vodka, för män som kan sätta gränser"
Brukar du bli för full? 9,3 promille (:
Vad har du för mobiloperatör? i've got three, it's a magic number!
Är du allergiskt mot något? Jabba the hutt (:
Har du haft sex idag? 24/7
Nästa mål i ditt liv: Ha sönder alla pappas skivor med klassisk musik (:
Hur svarar du i mobilen? Hej du har kommit till Annas mobilsvar.
Vem ringde du senast? Hmh, kan det vara matilda ?
Vad sa den du senast pratade med i telefonen? Ska vi ha sällskap til skolan, hahahha.
Antal timmar sömn inatt? 0
Sov du ensam? nej, jag sov med mina gossedjur :)
Tycker du om din pappa? Jaa, han är bäst <3
Brukar du komma i tid? alltid, jag är MVG-barn :)
När mår du bra? När klockan är 6 och jag går ut med hunden i iskylan (:
När blev du fotad senast? idag
Hur känner du dig nu? lite som en teletubbie, eller svamp-gubben kanske,
Vanligaste färg på dina kläder? svarta, typ.
Är du smart? nej, IQ fiskmås.
Är du aktiv i skolan? Jaa, men jag säger inte alltid de smartaste sakerna.
Vem saknar du? Gibson + alla från ridlägret (a) :D
Hade du en bra kväll igår? "mitt i stan bor en kille, som heter Kalle, OCH KALLE HAR ETT TRÄD"
Favoritdryck på morgonen? smoothie (a)
När brukar du gå och lägga dig? 18.00. När Bolibompa är slut på TV.
Är du blyg? Ja, superblyg.
Sysslar du med någon idrott? bungyjump.
Vill du hellre ha mail än brev? Hedvig & Helge
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej, jag tror bara på Hedda.
Hur mycket krävs det för att du ska bli full? En halv bit socker.
Har du spytt offentligt? I grekland år 2001 (typ)
Är du nöjd med ditt liv? nupe.

Notera att jag är seriös på typ hälften av frågorna :)

SO - reflektioner

Jag har slut på fantasin, och använder helt enkelt nåt från vår inlämningsuppgift i SO, sämst eller vad.

Jag & Tilda skippade ridningen, och pluggade jävlar, (inspiration från Viktor) istället. Det gick ganska bra, lärde mig i alla fall början på första pappret. Efter maten ska jag plugga ännu mer. Grymt lättad att So-uppgiften är inlämnad och jag behöver inte tänka på den mer.
Idag på gympan sprang vi till Solvik. Gick ganska bra, tog väl typ 10 min eller något. Accetabel tid, för att vara mig i alla fall. Blev lite svettiga allihopa, trots den härliga kylan i luften. 
På syslöjden ska vi få en ny lärare. Hon hälsade på idag. Jag kunde inte låta bli att fnussa när hon skulle hjälpa mig. För det första, hade hon SÅ små falk-glasögon. För det andra ändrade hon sig hela tiden. "sy sådär, nej förresten, det är nog bättre om du syr sådär, eller nej gör som jag sa först. Eller..." Och för det tredje pratade hon roligt xD 

Imorgon gäller det med HK och allt. Jag har gjort läxan skitfort, men ändå. På fredag har vi forskarfredag, hur kul som helst va. Efteråt ska några tjejer stanna kvar, och kanske se på bio och äta där. Alltså, det är ju in till stan vi ska, med forskarskiten. Det ska bli kul. 

Nu ska jag äta, see you later alligator !  

By the way, idag är det ju nån slags fotbollsmatch mellan AIK och DIF, det är jättekul när klassens fotbolls-freak tjatar om vilka som kommer vinna. Vi har ju ngra stenhårda AIK:are, och ngra Djurgårdare. Ska bli kul att se vem som vinner. 
Vinner AIK - Aksel & Marius skitglada, Adam skitledsen.
Vinner DIF - Adam SJUKT glad, och lite småmallig, Aksel & Marius ledsna.   

FINISHED

Klar med So:n, äntligen. Eller, jag ska fortsätta lite, och redigera på lektionen imorgon. Men ganska klar är jag i alla fall. Jag fick lite råd och tips av både Pappa, Lena & Marius. Haha, det hjälpte lite i alla fall XD Tack så mkt för det allehopa ;)

Nu ska jag faktiskt sova, trots att klockan bara är fem över tio, och imorgon kl 6 när jag ska ut med hunden ska jag vara utvilad och pigg som en nötkärna ! Funderar fortfarande på att skippa ridningen, får se hur Matilda gör. Nu är jag så trött så trött, kunde behöva lite Red Bull ^^ Haha, bilden är från När jag & rebecca drack det till lunch, vi börjar likna killarna i klassen mer och mer ! XD Huuu, hemska tanke ;)


ger dig viingar! :)

Stress, panik och allt som inte borde få hända

Började nästan gråta på No:n idag, när Kicki började gå igenom MvG & Vg kriterierna. Vi har tre överfulla papper med G-uppgifter, jag kan inte ens hälften. Vi har fått så sjukt mkt läxor östa över oss, och jag klarar inte av all stress. Har väl det i generna, kan lixom inte hantera det. Nu har jag lite godis (nödvändigt för att kunna plugga i längre än två timmar och inte dö av stress och tråkighet) och musik i bakgrunden. Förhoppningsvis ska jag bli klar med So:n idag, men vi har även tid på lektionen imorgon. Det kanske ännu viktigare är NO:n, som jag måste plugga skiten ur mig för att klara.

Idag har jag tänkt att sova tidigt, för jag vill ha mer energi. Omöjligt, men ändå.

Trött



Jag har skrivit klart de två första punkterna i So-grejen. Har nu tre kvar. Men jag har råkat väva in lite av fyran och femman i ettan och tvåan. hmmh, får väl upprepa lite. I alla fall, jag har absolut ingen ork kvar, speciellt som jag måste upp kl 6 imorgon igen för att gå ut med Sixten. Och jag vill gärna inte dö imorgon på första lektionen. Får plugga NO och allt det andra imorgon. Skolfotot gick inte bra, jag började skratta precis när han tog fotot, det var Rubens och Julius mörka "apelsiiiin" som var så otroligt roligt. På hoppningen red jag som vanligt Gimmie, det gick helt okej, fick ett supersprång på oxern, och det gick rätt okej på kombinationen vi övade. Trots att jag & några till hade byggt in allt, fick jag bygga ut allt oxå, jag är helt slut. Nu ska jag duscha och SOVA SOVA SÄNG SÄNG SÄNG!

Kram A


läxläsning

Har precis kommit hem från hoppningen, gick bra. Nu har jag absolut ingen tid att blogga, måste direkt ta itu med SO:n. Det måste jag göra NU NU NU NU.
/a


Test snott av Alva

Du använder ofta uttrycken:


Daah ( ) 
Ofta (x) 
Damp ( ) 
Whata ( ) 
Shiiiet ( ) 
Men orka (x) 
Venne ( ) 
Va? (x)

Resultat: 3


Utseende: (du har

foundation ( )
mascara (X) 
kajal ( ) 
ögonskugga ( ) 
Rouge ( ) 
brunkräm () 
Lösnaglar ( )
hårspray ( ) 
platt/lock-tång ( ) 
Hårmousse ( )
Färgat/ska färga hår/håret ( ) 
Flera sprut parfym på dig innan du går ut ( ) 

Resultat: 1


När du skriver använder du: 

Jag skriver helst inte! ( ) 
Z i stället för S ( ) 
Avslutar vissa ord/namn med "schhw", ex Sara= Zarashhw ( ) 
Ofta smileys, dom behövs i skolans tråkiga uppsatser! ( ) 

Resultat: 0


Du: 

Röker ( ) 
Skolkar minst 2 lektioner i veckan ( ) 
Kommer för sent nästan varje dag ( ) 
Är medlem i minst 4 nätcommunityn (x) 
Har en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn ( )
Tycker att din/dina förälder/föräldrar är en komplett/kompletta idioter ( ) 
Har alltid din mobil med dig (x) 
Går och köper godis när det är äcklig mat i bamba ( ) 
Kramar alltid en kompis när du ex. kommer till skolan (x) 

Resultat: 3 


Du älskar

Shopping (X) 
Dekorationer ( ) 
Speglar ( ) 
Enhörningar ( )
Disneyfilmer (x) 
Ljus ( ) 
Blommor ( ) 
Mjukisdjur (x) 

Resultat: 3



Du brukar kolla på: 

America's Next Top Model ( ) 
Desperate Housewives ( ) 
Laguna Beach/The Hills ( ) 
Gilmore Girls ( ) 
One Three Hill ( ) 
Gossip girls ( ) 

Resultat: 0

Slutsumma: 10

0-12 Grattis! Du är allt annat än en fjortis
13-17 Du är lite fjortis  
18-21 Fjortis!!! 
22-35 Du är en äkta fjortis.
36-48 Ta det lugnt, tänk på din framtid!!!

(Haha, jag kan andas ut xD)


Sorry

Har vart sååå nära hela dagen att skriva ngt i bloggen, man jag har antingen inte orkat eller inte hunnit. När jag kom hem från matilda imorse var det direkt upp ur sängen och skynda med bil till höglandstorget, där Kajsa & Tove väntade. Pappa skjutsade oss till S:t Birgitta kyrka, och sen hade vi konfirmationsläsning i fyra timmar. Det var helt okej, trevliga människor och sånt. Hade sällskap hem en bit med en tjej, som jag aldrig träffat förr. Sen gick jag ut med Sixten, en ganska lång prommis. Mötte bla Dogge och Morgan, Sixten gillade inte riktigt TonTon XD 
Sen har jag kollat lite på film och börjat så smått på So:n. Måste skriva lite mer nu ikväll. Nu ska jag återgå till att chatta med GullisAlice. 

/a  

Blue Smoke

Såg just att en bok som har legat i mitt fönster hela sommaren han blivit helt solbränd xD Sidorna är lixom ljusbruna istället för vita ;P Haha. Den heter Blue Smoke, därav rubriken. Ikväll ska jag sova hos Matilda, eftersom att Vucki inte ör av sig och jag har tröttnat på att vänta så sticker jag nog till Ti snart. Imorgon ska jag & Kajsa och en kompis till henne (Tove) på konfirmations-träff. kl 10. Hur ska jag fixa det ? Jaja, jag får väl komma på ngt. På måndag är det skolfoto och jag ser ut som en utbränd häxa.

Kram A 


Jolene

Sitter här och lyssnar på Jolene - Dolly Parton xD HHAhaha.
Ska ta och traska ner till vivo och köpa lite godis tror jag, och sen går jag hem till hårbollen och gör honom sällskap. Kanske ska jag träffa Viktoria när hon kommer hem från tjocka släkten, men man vet aldrig. Jag har lite umgängesbrist just nu, brukar få det en tråkigt lördag. Det värsta är att idag vaknade jag upp som en mumie med mässlingen. Skojar inte, min hy ser ut som aldrig förr. Och vi har skolfoto på måndag. Får väl dra över tröjan över ansiktet eller något sådant XD Haha, nejmen allvarligt talat så får det bli som det blir, jag orkar inte riktigt bry mig.

Nu drar jag, vi ses <3

Test snott av Joppe

Hur bortskämd är du?

[ ] egen boxer
[x] egen dvd
[x] egen video
[x] egen data
[ ] bredband
[x] mobil
[x] mp3
[ ] ipod
[x] eget rum
summa: 6

[x] säng större än vanligt
[ ] studsmatta
[ ] pool
[ ] basktetkorg
[ ] hockeyspel
[x] cykel
[ ] pokerbord
[ ] pingisbord
[x] bor i hus
[x] två bilar i familjen
summa: 4

[x] Nitendo Wii
[ ] X-box 360
[ ] PlayStation 1
[x] PlayStation 2
[ ] PlayStation 3
[ ] Nitendo DS
[ ] Gameboy Anvance
[ ] GuitarHero
[x] Singstar
[ ] Moped
[ ] Cross
[ ] Fyrhjuling
summa: 3

[x] Mamma
[x] Pappa
[x] Bror
[ ] Syster
[x] Farmor
[ ] Farfar
[x] Mormor
[x] Morfar
summa: 6

[ ] varit på skidsemester i utlandet
[x] varit på solsemester i utlandet
[x] varit i Grekland
[ ] varit i USA
[x] varit i Storbritanien
[x] varit i Tyskland
[ ] varit i Thailand
[ ] varit i Afrika
[ ] varit i Asien
[x] varit i Italien
[x] varit på Cypern
[x] varit i något övrigt land i Europa
[x] varit i Stockholm
[ ] varit i göteborg
[x] varit i malmö

summa : 9

[x] mer än 5 skor
[x] mer än 5 byxor
[x] mer än 10 tröjor
[x] har varit på konsert
[x] åkt båt
[x] åkt flygplan
[x] åkt tåg
[x] åkt spårvagn
[x] åkt tunnelbana

summa: 9

[x] du har sovit på hotell
[x] du har sovit i tält
[x] du har sovit under bar himmel
[ ] du har sovit i husvagn/husbil
[x] du har sovit över med någon
[x] du har tältat med dina kompisar
[x] du har åkt buss själv
[ ] du har åkt vasaloppet
[x] du har vunnit någon tävling
[x] du har varit ute efter klockan 02.00

summa: 8

[ ] har något eget husdjur
[/] ditt rum är stort (inte större än vanligt)
[ ]du får alltid pengar när du ber om det
[x] du har en hel del vänner
[ ] du får oftast som du vill
[x] din mobil har kamera
[x] din mobil har Mp3

Summa: 3,5

[x] ni har hemma fler än 10 kanaler
[ ] platttång
[ ] laptop
[x] gitarr
[ ] elgitarr
[x] piano
[ ] trummor
[x] flöjt
[x] Stereo
[ ]surroundljud

summa: 5

[x] du har mer än 100 på msn
[x] du har mer än 200 på msn
[ ] mer än 300
[x] du får ha MSN för dina föräldrar
[ ] på bdb har du mer än 50 vänner (har inte bdb ^^)
[ ] du har pojk/flickvän
[x] du har en vän du kan lita på
[ ] ska snart på en konsert
[ ] du ska snart utomlands
[ ] du har allt man kan önska sig

summa: 4

Totalt: 54,5
0-10 : Har ingenting eller?
11-30: Ni har saker men ni hade kunnat ha mer
31-50:Du är normal
51 - 70: sluta tjata, du har allt (shit, jag känner mig bortskämd!)
71-90: Överklass snobb


Paraply är inget klädesplagg

Idag spelade alla pingis, vi spelade med niorna oxå. Jag höll mig kvar i spelet ganska länge, i alla fall tillräckligt länge. Jag vann även mot Edvin i en final, inte för att han var sjukt seriös dårå men i alla fall (: Sen hade vi franska och jag & vuck satt ute i korridoren och asgarvade åt allt och alla. Kerstin * sa till oss sjukt många gånger, och skrek även åt Adam och Pia när dom gick in i franskaklassrummet (de läser inte franska). Haha, det tyckte vi var kul xD Sen fick jag skjuts hem på Adams cykel, jag är förvånad att han orkade ^^. Nu ska jag hem till Mamma, skulle tydligen vara hemme hos henne Fredag - Lördag. Så, hoppas på ett till inlägg senare ikväll (: Ha det bra !
 //A
  

I've never been someones first choise, more like the one you are stuck with when everybody else is already taken.

idag har jag "jobbat". Det var riktigt skoj, och jag har icheckat min första lön för dethär året. Tänkasig att veckan har gått så fort, det känns som igår det var torsdag förra gången. Jag har pluggat franska & engelska, och varit på en långprommis med båda hundarna. Haha, ni skulle ha sett när Sixten åt äpple xD Jag hade plockat ett åt mig själv, och han blev såklart intresserad och ajg lät han lukta lite på det men då vips så tog han det och sprang iväg XD Sen höll han på i evigheter och försökte få i sig nåt, det är ju svårt att äta utan händer. Haha, han åt lite iaf och verkade tycka att det var gott (: Därnere finns en bild ;) Man ser inte äpplet på mkt, men men. Och en uppochnervänd bild på mig & Sixtna, och en på matildas lejon xD

Nu måste jag plugga franska, vi ska kunna "les sports" utantill, och stava allt och så.
/a
  

Hårboll och Hemkunskap

Igårkväll gick jag en runda själv med hårbollen, måste medge att min mörkerrädsla inte riktigt har försvunnit. Känns lite lite tryggare med en liten skrufs som drar i kopplet, men inte specielt mycket. I alla fall, idag börjar vi 08.55, och jag geniet trodde att vi började 08.35, s åjag gick upp alldeles för tidigt! snyft, min sovmorgon är borta och kommer aldrig igen! Nu ska jag fixa mitt förbannade hår, om det går. Jag lägger aldrig ner mycket tid på det, kanske därför det är så himla jobbigt att handskas med ;P

Kram Anna  

Onsdag

Jaa, helt klart vanlig onsdag alltså. slöjden gick bra, Stackars Moa fick en utskällning av Olle, jag var i målarrummet just då. Han är ju tråkig, kan inte bara skälla på folk ;P sen hade vi värsta klass-snacket på SO:n, kom inte fram till så mkt men det var roligt med EQ. Nu kommer Farmor och vill sova, hon sover i mitt rum när hon är här. Så jag måste stänga av datorn. Bye !

/a

Grattis

HURRA HURRA HURRA HURRA!

Grattis till GullisAlice som fyller 14 idag, grattis grattis ;) YOU'RE THE BEST, GIRL!

Mrs Black and White

Har gjort klart So-läxan som är de´n ändå som vi har tills imorron, och nu ska jag duscha. Jag & Matilda åkte på ett långpass ikväll. (Sanna ville oxå hänga med, och då springer man fort och långt, eller, långt för att vara mig i alla fall). Det var i alla falla jätteskönt att röra på sig, jag har börjat tycka det nu. Förut var jag en liten inomhus-nalle som satt i soffan och kollade på TV. haha, vi mötte två killar i klassen påvägen hem, det var lite lite pinsamt, två tomater, en friluftsmamma och en brun&vitprickig vovve. SUPERTEAMET ÄR PÅ SPRÅNG XD

Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen sova gott (tills klockan är halv åtta och jag har skitbråttom, och då börjar stressen igen)

Varför kommer det alltid en måndag ?

Kan man inte bara få sova, sova sova. Hela dagen. Eller i alla fall bara ligga i sängen och njuta av att slippa gå upp till skolan och möta det kalla stämningen och all press att man ska prestera och alla hårda ord. Jag ska inte säga att det är dåligt för mig i skolan, men det är ju inte direkt alltid nån kul stämning i korridoren... 
Längtar mer än någonsin efter Skruttet, han livar upp stämningen, bara genom att lägga sitt lilla huvud i mitt knä när jag ser på TV så gör han mig så himla glad. I alla fall, jag glömde mina skåpnycklar hemma idag, så imorgon när jag får mina böcker så har jag mkt att göra, måste nämligen föra över allt jag skrev idag från löst papper till böckerna. Jag hatar när sånthär händer! :(

Jag har hållt på med dethär inlägget i snart fem år känns det som, det beror mest på att jag inte är helt jättekoncentrerad, utan håller samtidigt på att typ lyssna på musik och grejer. Haha, men nu ska jag duscha och sova. Vill verkligen inte vara såhär trött mer, det är bara skit.

Kram Anna !

14/9

Jag har nu sprungit en runda med Tild, kollat på Hål I Väggen och ätit middag. Känns som en lyckad kväll ;) Nu har pappa gjort lite äppelkaka på våra äpplen, och jag längtar redan tills nästa vecka för då ska jag vara hundvakt åt världens sötaste, :) Matilda föreslog att vi skulle ta med honom oxå, när vi springer med Vimsan, men det skulle bli min död kan jag säga. Så mkt som han drar så skulle han väl dra omkull mig, jag skulle i alla falla inte kunna springa ordentligt...

Nu ska jag sluta blogga och ägna mig åt mitt liv (ja, jag har faktiskt ett liv).
SOLONG SUCKERS!
 


Japp

Sov hos Moa igår, der var lite middag där med god Chili con Carne, och Moa hade tvingat mig (haha, jag gav mig tillslut) att ta med mig star wars ;) Min Lillebrorsa har de gamla filmerna, och moa & jag ville ju se dem såklart :) Så det gjorde vi, och de små björnarna var så jävla gulliga xD "Jubb jubb" ;) Idag var vi en sväng till hötorget, jag köpte ett par örhängen. Har hållit hårt i pengarna på sistone, haha.
Just nu har jag lite smått tråkigt, lyssnar på Amy Macdonald och ser fram emot en springtur med Matilda ikväll. Det är skönt att röra på sig när man har tagit det lugnt hela dagen tkr jag. Imorgon blir det skola igen, det ska väl bli kul, eller inte... Men det om man inte har tråkigt ibland så blir det roliga inte lika roligt, jag är en äkta optimist ! :) 

Vi ses, dear friends ! 
/a 

Tidig morgon för mig

Jag hade beordrat Rebecca att ringa mig när hon vaknade, men inte trodde jag att hon skulle ringa kl 11 :P Haha, jag brukar ju vara vaken 11, men just idag så somnade jag vid typ ett, och hade dessutom veckans trötthet kvar. Så jag hade behövt en sovmorgon, men det gör inget. Man kan ju inte sova bort hela dagen! Så nu ska jag ladda ner lite låtar till min mobil innan jag springer ner och äter och gör iordning mig ;)


Jag är vaken men alla andra sover

Jag har umgängesbrist kl 00.44. vid den här tiden ringer man ingen, och alla har loggat ut från msn. Haha, mina problem är verkligen seriösa ;D Jag tänkte ge Amy Macdonald (som är på reklamen på TV) en chans, så jag har lyssnat på hennes låtar nu ikväll. De är faktiskt jättebra, precis min stil när jag vill ta det lugnt eller nått sånt. Aja, jag borde nog oxå sova nu, går helt och hållet på extraenergi... Sov gott landkrabbor <3

*rubrik*



Vilken röst! helt fantastiskt, fan ta "the bullies"!

Skoldag as it should be

Haha, det var ganska lugnt iaf. Ett läxförhör på svenskan och lite läxförhör på franskan, men Kerstin avbröt innan vi var klara för att lektionen var slut. Större delen av lektionen gick ut på fika, jag & Vucki hade bakat :D Det vart mycket uppskattat. Jag oroade mig ett tag för att Douglas, tha laktosintollerant of the class, skulle få ett anfall eller nått, men han åt på och verkade inte speciellt oroad xD Min stackars kaka blev mest kladd, "varsågod, här får ni en servett med lite tigerkaka, två havrekakor och lite kladd" ;D Men den var ju god och that's the point.

På rasterna spelade vi lite pingis, förutom håltimmen får då stack jag & vuck till Vivo och köpte havrekakor eftersom att vi inte litade på att franskagruppen skulle bli mätt på kladdkaka & tigerkaka ;P Vi hade mentorsmöte oxå, jag & edde satt som vanligt i ett eget hörn (han envisas med att alltid sitta vid fönstret, när ska det bli min tur?) och det var helt okej. eftersom att 9B är på klassresa var det jättefå där, ganska lugnt alltså.

Jag hoppas att jag inte kommer få någon anledning att åka tunnelbana imorgon, för Adam har kidnappat min remsa. Jag är för snäll när det gäller att låna ut saker ;) Iblans önskar jag att jag hade plus-kort, mitt stackars terminskort räcker inte långt. Jag har jättemkt kvar att berätta, t.ex om när Vuck skulle planka på tolvan ;P

förresten, Kikki har tagit bort vårt NO-prov, skönt va ? vi kommer inte behöva göra det :D Alldeles alldeles underbart !

Jaha...

Nu har jag pluggat lite franskaglosor, och bakat en supermisslyckad kladdkaka. Men det får fan duga som det är, jag tänker inte bry mig om vad killarna typ tycker... I alla fall, tror att jag har ganka bra kläm på detdär med filmkunskap, så jag klarar mig nog ändå. Och franskan skiter jag fullständigt i för tillfället.
Jag är så trött så att ögonen får kämpa för att hålla sig öppna, men jag chattar med Alice just nu så jag får nog stanna uppe lite till, hahaha :)

Idag på NO:n dissikerade vi lammhjärta. Jag tyckte INTE om det. Jag satt och kollade på, man vill ju inte ha IG, men i likhet med Edvin kunde jag verkligen föreställa mig hur detdär lammet hade levt ett liv och sen bara SPLASH och sen sitter killarna i min klass och leker men hans lungor och grejsimojs. USCH! 
Nej, det är inget för mig. Funderar svagt på att bli vegetarian, men jag tror inte att jag skulle klara det, kanske istället bara ska bli som en "icke-köttätare-som-äter-kött-fast-bara-ibland" typ. I vilket falla omshelst klarar jag inte av att skära i rått kött... 

Men nu ska jag återgå till mina sysslor (chatta med Alice och halvsova) 
Puss & Kram 

Fasen oxå

Jag har glömt både franskan och svenskan i skolan, hur seg får man vara !? Får ringa Vuck och be om material... MEn svenskan klarar jag nog ändå, fast INTE franskan. Nu ska jag & Matilda ut och springa, vi satsar på toppform ;) Iaf, kmr säkerligen ett inlägg lite senare.
PussPuss


Ser det inte skitgott ur ? (INTE) ;P Början av sjuan, Jag moa & vuck hade gjort chockladsmet typ... ;)

Ivanhoe och trist skoldag

Idag var det en helt vanlig dag, utan sovmorgon och utan att få sluta tidigt. Usch, jag måste verkligen vänja mig ! Imorgon är dt HK större delen av dagen iaf, det tkr jag är bra. Soft, typ. Efter HK:n ska jag till J&W, och sen måste jag bake eftersom att jag är så jävla bra så jag tog på mig at tbaka till fredagens franskalektion, utan att tänka på att jag inte ALLS hinner, för jag har en miljon andra saker att göra! Typ plugga svenska, NO, franska, försöka få lite välförtjänt sömn och plugga lite till. VI har ett megasuperprov i NO, och jag vill verkligen vara bra på svenskan eftersom att vi har filmkunskap (oxå ett prov om några veckor) och det är verkligen jätteintressant och kul & så. Första gången på länge jag verkligen tkr det, kanske pga att vi kollade på Star Wars (episod 4) på lektionerna. Btw, så såg jag femman & sexan när jag kom hem oxå, jag hade ju dem hemma och jag ville ju se hur det gick, haha.

Joo, juste. Jag har inte tid att baka, men jag måste. Annars kommer killarna döda mig, vilket är ganska taskigt eftersom att de faktiskt kunde ha bakat själva, de har säkert mer tid än vad jag har !
Joo, juste igen, idag red jag oxå. För Margit. På Ivanhoe (Ivan, som vi säger. Men SHIT vilket udda namn häststackarn har). Jag har fan blivit kär i stallets fetaste, suraste och segaste häst. För när man hittar det hos honom är han underbar att rida, och Margit älskar honom oxå, och jag fick jättemkt beröm för att det gick så bra. Känner mig fantastisk ;) Nästa gång ska jag lugnt välja honom igen :D En annan bra sak med att rida honom är att man alltid får piaffa i slutet av ridlektionen. Eftersom att Margit älskar honom, så har hon infört att han får göra de ibland, och sen får han godis så han blir jätteglad när Margit kommer med piskar och säger "piaff Ivan, piaff!" 

Nog snackat om ridning, ni måste vara urtrötta på mig. Men men, det skiter väl jag i (a)
Kram A


Sovmorgon ftw!

Ni hörde rätt, min älskade sovmorgon har tagit plats idag pga. Inställd Tekniklektion :) Dessutom har vi bara en ynka liten lektion idag, So (klassråd, vilken tajming!) med Isabel, sen slutar vi. Eller, inte jag för jag ska ha utvecklingssamtal med Mamma & Mårten kl 13.30, men det blir nog bra ändå. När vi har pratat klart spurtar jag hem till Matilda eller möjligen hem hit, för sen ska vi ha hopplektion med Alice & Ia, vilken toppendag så säg ! :)
 
Kl är 09.07 och jag sitter här i blött hår och myskläder, dags att wakey wakey och börja göra sig iordning! :) 
Hejdå på er, sjögurkor <3   


Godnatt

Jag blir arg på vår So läxa, där frågorna är i stil med "Beskriv kärleksakten mellan Fader Himmel och Moder Jord".
Jag blir arg arg arg. Jag har bestämt att eftersom jag har världens sovmorgon imorrn så gör jag den imorgon när jag förhoppningsvis är på ett bättre humör. Men man vet aldrig med mitt morgonhumör...

Ska nu försöka sova, klockan är "bara" 10 så det är en ovanligt tidig kväll för mig, men det är ju bara bra. Så, godnatt på er landkrabbor ;)
/A


Teknik

Vi har störd teknikläxa tills på Tisdag, jag har gjort typ hälften. För att få MVG på uppgiften måste man redovisa så att Mårten förstår hur uppfinningen fungerar. När jag läser mina egna anteckningar är det knappt att jag förstår själv...
Blääh!

Hötorget

Har undrat över detdär namnet hur länge som helst... Men jaja, mamma jag och Tilda var där idag och handlade litegranna. Jag köpte ett par baggyjeans på Gul&Blå, och ett läppglans och ett par örhängen. Inte nån storshopping direkt men :P Matilda köpte två svarta tröjor och ett par benvärmare. Vad mammsi köpte ska vi inte gå in på ;P Hennes klädsmak hoppas jag att jag inte behöver ärva när jag blir äldre... 
Det är tre dagars öppet köp på brallorna så jag ska gå runt i dom lite här hemma, för att verkligen vara säker på att jag gillar dom. Men det tror jag att jag är. 

Tjejen i butiken var asgullig, varför kan inte alla vara så ? Istället för vissa surkärringar som river upp skynket till omklädningsrummen när man byter om och och gapar om att hon bara vill att man är en i taget därinne... Stört alltså. 
Imorgon börjar vi kl 10 typ, och slutar 12. Underbart, varför kan inte alla måndagar vara så ? Snälla ? Kl 18 ska jag och Matilda ha hopplektion, och kl 13.30 har jag utvecklingssamtal. Hoppas att Mårten håller sig till att säga bra saker ! 

Kram & Puss! /a  

Första inlägget i min blogg :)

Wednesday

Okaj, welcome everybody till annas nya blogg. Den gamla bajsade sig så nu gör jag som Moe och gör en ny :D
Idag har det varit en hyfsad skoldag, trots att vi slutade 16.15... Första lektionen på morronen med Christer, han var fett rolig. Alla är typ rädda för hnm utom Moa.
Syslöjden var aaaskul, för första gången i mitt liv typ ;) Det var antagligen för att jag var överflummad, och sjöng med Moe hela tidn... "oooh nu börjar vår saga, vår syslöjdssaga!" med melodin av Snooks Mr Cool ;) fett fult men vi hade kul.. hahah, jag råkade säga "Men du älskling, nu vart det ju allt bra" till Korren, (syslöjdslärarn) HAHA, hon skrattade fett mkt. Jag visste inte att hon kunde ;)
På franskan lyckade Wajdebeck sätta sig brevid mig, och vi hade kul med Kersta.
VEM KOM PÅ DEN TOKIGA IDÈN ATT UPPFINNA SKOLAN? haha, vi satte på "sacre charlemagne" i smyg när vi egentligen skulle jobba med färgerna ;) 
Jag terroriserade Vuck lite på NO:n, typ genom att skriva på hennes dator och knuffa på hennes hand ;) & Ruben fick sig en kram av kära gamla Christer som vi hade i NO två ggr på samma dag :O hahah :D 
Sedan har jag ridit m matilda, jag fick Mackan och det gick asdåligt men jaja ;) Tilda red Jasmin :D 
nu orkar jag inte skriva mer, men jag tänkte lite på min och viktorias favoritfilm, Aristokatts XD 
"jag tror att det är en enhjulad höstack" 
Och bara om nån skulle undra, så heter det Ernst Tempelriddaren, Arn kan dra åt sherwoodskogen :D 
Ha en trevlig kväll, alla nära och kära
// annchi

HAHAHAHA, va underbart :) Gamla goa sjuan och vår underbara humor xD Det här piggar upp mig att läsa ;)

Tv-bänk

Mamma var på fotbollsmatchen när gubbarna kom med vår nya tv-bänk, så jag fick ta hand om det tills hon hann hit. Tack för det !

Wii

Nu är jag pålinsad och frukostäten, så jag mår finfint. Jag & Mamma har bestämt att vi åker till stan imorgon, det blir nog bra. Just nu spelar jag MarioCart på Magnus egeninköpta Wii, ibland är det bra att brorsan har pengar :D Jag skulle aldrig använda 2500 kr på ett wii, och sen 1000 till för spel, men det är ju jätteroligt att spela så dt är bra att han slösade sina pengar :) Jag är så avundsjuk på Viktoria och Hedda som ska rida imorgon, saknar det redan trots att jag & Ti red i onsdags. Det är fan det bästa jag vet ! Avundas oxå Linn som har en egen häst och bara kan rida när hon vill, living the dream ! Fick lite Michael Jackson känsla alldeles nyss, så jag lyssnar på "the way you make me feel" samtidigt som jag spelar, hahah.

Snart drar Mamma & Magnus till fotbollsmatchen, och jag får lägenheten för mig själv och mitt spelande xD Mamma köper lite mörkchocklad med sig hem till mig, mummsimums. Kom precis på att det inte alls är lång tid kvar tills jag fyller år, längtar efter att bli fjorton som alla andra, känner mig så förbannat liten xD

Nu ska jag återgå till mitt spelberoende, ha det bra era sjögurkor ! :)

Helgen har kommit hit tillslut.

Så, nu när helgen kommer har jag inget att göra. Såklart har brorsan en massa fotbollsmatcher och skit, så mamma kan inte åka med mig in till stan. Trots att jag verkligen behöver nya jeans ! Dumma henne alltså... Såå, jag har inget alls att hitta på, nån som vill göra ngt (a) ?
Haha, annars har jag ju ett bra tillfälle att typ städa mitt rum, men NEJ TACK !
Det är jättejobbigt att skriva nu, för jag har inte hunnit ta på mig några linser, alltså måste jag sitta långt framlutad över datorn medans jag skriver, annars ser jag ingenting. Just dörför blir dethär inlägget kort, men jag skriver kanske mer senare.
Kram !

Fotboll, Franska och Förtidspension.

Våra omklädningsrum är FORTFARANDE inte klara, hur segt jobbar dom ? Dom har haft hela sommaren plus typ fem veckor, snälla rara ! Iaf, vi struntade i att tränga ihop oss fem tjejer på en liten toalett i A-huset och byta om, istället gympade vi i vanliga kläder. Jag, alice, moa & viktoria spelade fotboll med killarna, medans resten av tjejerna promenerade. Viktoria lyckades fälla marius i en lerpöl, så jävla snyggt säger jag bara :D Annars nuddade jag bara bollen några gånger, men alltså jag hade fett ont i magen så jag hade inte ork att sprina runt och typ gå in i närkamper och vafan man nu gör.

Sen var det lunch, oätlig som vanligt. Jag & moa skyndade till franskan för vi skulle ha muntligt prov, eller hon skulle ha och jag skulle bara vara moraliskt stöd. Jag gjorde det ju med Viktoria igår. På franskan hade smartass nr 1 (jag) glömt sina böcker, och fick jobba med Gustav i Kerstas bok... :) Det gick ganska bra. 

Förtidspensin skrev jag bara till för att det skulle vara tre F, inte vet jag varför. Men man skulle kanske kunna pensionera sig i väldigt stor förtid, typ nu ? slippa skolan och betygshetsen och bara få vara hemma och köpa en liten hund eller nåt :) Fast jag känner mig själv, och jag skulle bli GALEN av att inte få träffa människor på dagarna, jag blir galen av att vara ensam några timmar efter skolan  ;) 

Juste, jag glömde ju Mårtens Tekniklektion imorse, han är så underbar XD När han såg att Fredde hade köpt sin coca-cola flaska på Lidl blev han helt bestört och började dansa runt och ropa "NI MÅSTE BOJKOTTA LIDL" XD Haha, ;) 
Nu ska jag gå hem till mamma, hon saknar mig ;P Jag har suttit hemma hos pappa de senaste timmarna, för jag ville vara lite ensam. Sen insåg jag att jag inte klarar av att vara ensam, jag får så tråkigt och blir helt sjuk av det. 
kram ! 


Sova sova säng säng säng !

Just precis, idag har jag haft världens sovmorgon, synd bara att jag inte fattade det utan ställde min väckarklocka på 06.00 som vanligt... Nu är jag i alla fall utvilad och glad, och idag blir det hemkunskap och baka med Hedda för hela slanten. Vi ska ju ordna fika till föräldrarna som ska på föräldramöte, och jag & hedda är inte ens i samma grupp men vi ska sälja samtidigt, så vi bakar tsm här hemma ikväll. Det betyder att jag inte kommer kunna vara med J&W idag, men nästa torsdag blir det av. Ska bli kul att komma igång igen, lixom. Ni som känner mig vet ju vad jag snackar om ;)

Igår red jag & Matilda, och på hemvägen skjutsade vi en annan tjej i ridgruppen till hennes buss, och det var underbart för hon var så himla glad, och tyckte att det hade gått jättebra för henne och Alladin. Jag blev helt glad, det är så roligt när folk är så där lyriskt glada och nöjda med sig själva! Själv skumpade jag runt lite halvbra, men vi red bara hälften av tiden och höll mestadels på med sits-övningar, så det var inte så mycket tid för att jobba med hästen. 

Nu ska jag till skolan, see ya <3 


Samtalsämne

På order av Johanna ska jag nu lägga in vårt jättebraiga samtalsämne i bloggen, hahah eller inte direkt order men xD

Jag kommer knappt ihåg hur det började, men vi kom på att vi var unika och skulle hamna i Guinnes Rekordbok och bli världsberömda eftersom David Hellenius och Prästen på hennes gata skulle få reda på att vi var så bra på nått sätt, och sen skulle vi få en massa pengar och tvångsförflyttas till Hollywood, men vi kunde köpa Grålle & Gibson att ta med :)

Det är otroligt att man kan snacka om en sådan helt sjuk grej i typ en timme, och inte byta ämne och bara spela med hela tiden :D Det betyder alltså att vi är bäst, applåder tack !

/a


Skolan och Eftermiddagen

Jag har som vanligt inget att säga om skoldagen, kanske förutom att vi fick kolla i mikroskåp på NO:n, halvkul. Edvin & André hade tydligen förstört sitt så dom fick kika i vårat. Jag och Edde satt för det mesta och nördade oss med min mobil, jag med musik i öronen och han spelade super Mario ;P Det går att göra båda samtidigt, haha va jag är smart :)
Efter skolan kom Ti hem till mig och vi gjorde en massa tråkiga läxor, och gick en liten promenad med Vimsan. Vi tog joggingskor och sprang i princip hela vägen, eller iaf ganska mkt. Vi har bestämt att träna vår kondition, som nu tyvärr inte existerar. Och man måste ju börja smått, så vi har bestämt att inte ta ut oss i början. Så vi tog den vanliga slingan, men spring blandat gång, det var helt OK faktiskt. Men vi träffade på en massa personer vi kände, lite lagom pinsamt ? ;D


Klövsjöfjäll i julas, shit va jag längtar till vintern och julen! Men först ska jag fylla år, och för er som inte vet är det ganska snart, 11 oktober :) Kom ihåg det, och jag vill gärna ha en massa fina presenter, hahaha :D Puss Puss Lingontuss!

Okej

Jag har verkligen inte hunnit med nånting av det jag skulle göra, får läsa geografi innan jag somnar, ikväll och innan duschen och allt sånt. Jag blir så sur på mig själv...  Tänkte kolla på outsiders för en gångs skull, Viktoria snackar alltid om det. Får se Får se.
Nu ska jg gå , dethär vart ett litet och himla onödigt inlägg, men wtf :D

Asså dt är så himla svårt att hitta på rubrikjävlar hela tiden!

Idag har det varit en halvkul dag i skolan, lixom man orkar inte riktigt att det alltid är samma grej, ibland vill man ju ha variation :P Magnus har en kompis hemma, och bara för att reta dem har jag satt på "yahh" soulja boy på högsta volym på min dator xD Ett bra låttips från Moas blogg, som jag hittade xD De vart så störda så de gick visst ner istället, hahahha. Nu ska jag läsa geografi, vi skulle ha läst lite tills imorrn, jag har inte gjort nånting :D Och jag måste fixa engelskalappen oxå, jag är nog tre dagar försenad med den ! USCH USCH !
Hmmh, hade tänkt ta en dusch nu men plötsligt vart jag så sugen på att baka scones... Hahaha, det var ju ett infall ? Förresten måste jag baka med jäst till hemkunskapen, + att jag måste fylla i resten av läxpappret. Men det ska jag nog hinna ! :)

och jag måste städa mitt rum! Oj, shit det ser ut som ett bombnedslag. Men läxorna kommer först, det vet jag ju själv oxå :D

Haha, me <3 this picture. Edde hade piffat mitt hår lite,  fint va ?

RSS 2.0