Söndag

Igår sov jag som sagt hos Moe Hoe, dt var askul. Vi hade dt jättemysigt, hyrde American Pie, har aldrig sett dem tidigare. Den var, jaaaa... :) Men det var typ en annan variant, så den var tydligen inte lika bra som de andra (enligt Moa).

Idag har jag träffat Alice, vi hade det askul, promenerade typ tusen år med Totte och åt godis och bara hade kul :D Måste göra om snart !!!
Imorgon är det bajs-skola igen, jag har redan tröttnat xD Vår klass är rubbad och lärarna ger oss sååå mkt läxor ! Orka Orka Orka.
Nu hade jag tänkt publicera lite fina bilder från fredagens filmkväll @ Heddas, visst har vi roligt, hahahah :D

Allihopa + Tristan i gästsängarna!

Vår pyramid vart inte så lyckad xD

Sen vart alla jävligt trötta.

Bildinlägg

Har vart dålig på bilder ett tag nu, så här kommer en salig blandning :)
Kram
/a
    

1, Jag & Viktoria på soldäcket, Gotlandsfärjan
2, Sixten vilar sig i en fåtölj i huser vi hyrde i skillinge.
3, Red Bull, första och fortfarande enda gången jag har druckit det. Ganska gott faktiskt.
4, Jag kommer cyklandes mot Moa på Sudersandstranden.
5, Jag när jag frös i mammas Tandådalen-tröja.

Hemma från Heddus

Det var askul på Heddas filmkväll, vi såg på film, åt en jävla massa godis och fotade oss med självutlösare i gästsängarna, hahaha :) Vi skulle göra en pyramid, men det såg lite, olämpligt ut ;) Nu har jag precis duschat och chattar med Moa på msn, ska sova hos henne ikväll. Ska hyra film och ha mysigt, det blir jättebra ! :) Imorgon har jag typ inga planer, eller joo skulle kanske träffa Alice men jag vet inte hur hon tänker. Ska ringa henne när jag kommer hem från moa imorgon ! :D 

Nu luktar det min Moringa-kräm i hela rummet, och jag ska äta lunch, kanske skriver ett snabbt inlägg till innan jag åker till Moa, får se alltså.
Kram /A

Lilla Anna

Jag sitter här och fryser och fryser, känner mig som en Alice (<3)  :D
Jag ve inte varför, men jag har suttit här hela kvällen i mammas gamla, stora tandådalen tröja (illgrön med polokrage) och frysit ihjäl, jag vet int varför jag inte bara stänger fönstret ? Ibland är jag bara hur konstig som helst ;) Längtar grovt till imorgon och filmkväll hos Hedda, det ska bli urkul :)
Nu ska jag faktiskt stänga fönstret, och lyssna på "The worst pies in London" XD
Kram Kram

Matildus & Quinsel

Har precis kommit hem från en promenad med Matilda & Vimsan, vi pallade jättegoda äpplen och promenerade förbi folk som spelade fotboll, och Sams Mamma, en lyckad promenad alltså ;) Har pluggat english och gjort de dagens sistat tal som jag egentligen skulle hunnit med på lektionen, men det gjorde jag inte så jag fixade det nu istället. Sen var jag in på Engströms för att köpa mjölk till mamma, och sen var jag vips hemma igen. :) Intressanta saker dethär.
Idag hade vi HK i äpv, men jag träffade inga kompisar :( Tråkigt alltså, men ajaja, nästa gång kanske ;) Vi bakade bröd (raffinerade grodlår) och det gick bra för vår grupp, jag & Hedda fixade jättebra och Sam oxå, fast han diskade mest, hahaha :D

Nu ska jag äta middag, det vart senmiddag igad igen, klockan är klvart i åtta ! ...
Puss !

Torsdagsmorgon

Börjar 08.55 idag, yeah. Idag har vi HK i äppelviken, vi börjar tio över, så ni kan ju vara där utanför då (a) Haha, i alla fall, idag efter skolan har jag absolutely inga planer, nån som vill göra nåt ? Haha, jag har roligt eller vad. Imorgon blir det filmkväll @ heads, det ska bli kul kul kul ! :D Nu fick jag faktiskt lite bråttom, så hejdå !
//a

Hemma från Stallet

Skoldagen var okej, men nu har jag aaarght, en Hedda i ena örat och en massa olika som bluppar på msn! aaargh jag klarar inte pressen. ;) Idag gick det ganska bra på ridningen, red ut i skogen på Mackan ;)

Har planerat helgen nu, på fredan Hedda:s filmkväll & på lördagen sova hos Moa. Det blir toppentoppen! ;) 
Ska nu läsa s. 151-157 i biologiboken, och sedan ta en dusch.

Kram A 

Städ :D

Jag & Hedda gick direkt hem till Vuck efter skolan för att plugga, men tyvärr var hennes städare där som hon typ är rädd för ? Så vi kunde bara sitte i hennes rum och ha tråkigt :D Så nu har jag jättemkt läxor att göra och så, men det är OK. Kommer nog hinna med det ändå.

Mamma har köpt två linnen & ett par jeans till mig, jättefina allihopa :D Jag är glad och tacksam ;P Nu ska jag direkt jobba ikapp i matten, eftersom att jag inte hanna på lektionen. Jag är faktiskt jättenöjd att vi har Christer för man lär sig mkt mer. Förra året tror jag att jag räknade typ tre sidor sammanlagt, det var lixom ingen rutin på det hela. Nu är det mkt mer "Gör det här och hinner du inte får du jobba hemma". Det kanske kommer brista senare, men just nu tkr iaf jag att det funkar jättebra. :D 

Kram på er ! 


Hopp

Kom precis hem från stallet, det gick inte så himla bra. Hade Gimmie, hade hellre ridit på Mackan men Amanda knep hnm framför nosen på mig :P I skolan idag var det helt OK, hade teknik med Mårten och typ So, No, engelska & bild.
Isabel: "Har ni hittat något intressant i boken då?"
Julius: "Snoppar!"
Isabel: "Ja, det är många snoppar. Varför tror ni att det är så i en religionsbok?"

^^,
Annars förflöt dagen ganska bra, tkr jag. På engelskan pratade vi om Forrest Gump. Jag har nu jättemkt läxor och dessutom dusch att göra så jag borde verkligen inte blogga :S

Puss

Kvälls-te

Nu har Micke fixat min dator, det går snabbt men msn funkar inte att installera, så jag får chatta på Windows Messenger, den allra äldsta verisionen. :D Nu har jag tråkigt igen, Ida ! :P ingen att chatta med, för ingen svarar. Inte så konstigt förresten, jag blir så påfrestande när jag har tråkigt xD  jag kommer inte på någonting att skriva, förutom att upprepa mig själv, vilket man inte får göra enligt Eva Beckvid. :P Så nu får jag lov att sluta. Hejs svejs!


Datorjävel

För första gågen på år och dar sitter jag framför min egen dator och bloggar, jag satte igång den imorse och lät den ladda i en kvart innan jag kunde börja. Anledningen är att jag måste föra över allt jag vill spara till ett USB-minne. Micke ska rensa min dator så att den (förhoppningsvis) blir snabbare, men då tar han bort ALLT så det jag vill spara måste jag föra över. Suck, det är tråkigt. 

Idag ska jag kanske se Mamma Mia med mamma. Vi får se vi får se. Jag behöver något att läsa, kanske ska försöka mig på Stieg Larsson serien som jag inte orkat med förut. Hedda säger att dom är asbra. Vi får se vi får se. Jag hade så tråkigt igår när jag kommit hem från Kärrtorp att jag typ dog, idag ska jag inte låta det hända ;P Aja, hoppas på ett inlägg lite senare.  
/a

Sweeney Todd

There's a hole in the world like a great black pit
and the vermin of the world inhabit it
and its morals aren't worth what a pig could spit
and it goes by the name of London.


Lördag & absolut inget vettigt att göra

Har precis kommit hem från Kärrtorpsfestivalen, som jag besökte med Rebecca för andra året. Anledningen är att hennes föräldrar har ICA i kärrtorp, haha. Vi hade på oss varsin ICA-namnskylt och jobbade lite, alltså hjälpte äldre damer som inte hittade vad de sökte efter, och frontade och lite sånt XD Haha, äkta nörd man är. Men men, det var jättekul och jag fick med mig en lösgodispåse hem, gratis gratis, HAHAHA! Såå, nu har jag jätteont i magen efter för mkt chocklad och har tröttnat på att kolla på film och inga kompisar är hemma. Fuck it alltså.

Förresten, vi fick tbx vårt franskaprov som vi gjorde förra året, och Kerstin Lööf sa att det var absolut MVG nivå på mitt prov, jag är glad glad glad. Dessutom fick vi ett brev från engelskan som vi skulle ge till våra föräldrar, på mitt stod det "Anna har en hög nivå på sin engelska, det är bara att fortsätta såhär" :D Gladare kan ingen vara,haha. 
Ska ringa alla jag känner och prata, jag har så tråkigt när jag är ensam :S :P 

KRAM /a 

Fiasco

Sitter & lyssnar på Superstar - Lupe Fiasco (och eftersom jag har så dålig fantasi, så fick det bli rubriken). Riktigt bra asså, men jag börjar verkligen tänka på samlingen ! Vi hade den typ som "innan & efterlåt", det var Douglas som hade den på sin mp3 tror jag, han var ju ljud. I alla fall, jag saknar sjuan. Vår klass har ju blivit helt sjuk, alltså ingen sammanhällning som högland annars är typ sjukt känd för, och förut hade vi skolans bästa sammanhållning, nu är vi bara typ konstigaste klassen ? Aja, men jag kan ju inte låta bli att påpeka att t.ex. på gympan så bara regnar de negativa kommentarerna över folk som typ misslyckas. Palla !

Jag ska sluta snacka om allt som ingen bryr sig om, och tänka på min mästerlärare Linn, alltså ska jag vara envis som tusan, vad nu det ska åstadkomma :P  Ikväll blir det skoj iaf får vi hoppas, och imorgon ska jag va m Becca, oxå skoj.



hmmh, jag måste vara den sjukaste människan på jorden, usch. jag känner inte igen migsjälv !

hemkunskap

Idag hade vi vår försa HK-lektion sen femman. jag hamnade i samma grupp som Hedda & Sam, faktiskt vart vår äppelpaj väldigt lyckad och jag är nöjd med mig själv, haha jag gjorde typ bara degen xD Det var kul iaf, fast halva klassen missade tolvan så att vi blev sena ;P
Sen hade vi läxförhör på cellernas delar och jag tycker att jag klarade det bra, hade pluggat ordentligt.  MOHAHAHAHA, känner mig stolt stolt stolt.

Efter skolan följde jag & Viktoria med hem till Hedda, dom har ett jättefint hus, hade aldrig vart hemma hos henne sen flytten. Ska inte nämna allt vi gjorde, men vi blev iaf inregnade så vi stannade där och åt mat, ville ju inte gå ut i ösregnet :D

/a

Torsdagmorgon

Idag har vi vår första sovmorgon, klockan 08:55 ska jag vara i skolan. kl är ca 08.20 och jag har inte ens sminkat mig och borstat håret än. Jag har hunnit bli trött på skolan och vår jävla klass, saknar sjuan så jävla mkt.
Idag typ tredje riktiga dagen i skolan ska vi ha ett jättesvårt läxförhör (enligt matilda) asså vad tänker lärarna med ? ska dom börja grilla oss innan vi har en chans att försvara oss ? Saknar sommarlovet.
/a


Onsdag

Idag hade vi lite olika lektioner, men faan jag orkar lixom inte skriva om allt just nu känner jag inte riktigt att jag är på mitt topphumör. Har ridit oxå, red ut på Mackan. Vi skrittade bara så det var ingen fara med att han ibland blir lite väl vild när man är ute. Vi har skrivit upp oss på hoppgruppen som är på måndagar, eftersom att det ju passar mkt bättre an tisdagar när allt kommer till kritan.
Har oxå pluggat lite NO, och skrivit lite på min svenskauppsats, nu ska jag duscha och fortsätta plugga NO.
Kram

Gibson

Ville bara lägga in denhär, Johanna gav mig en jättefin bild på mig & Gibson, :D finaste hästen i världen, visst ?


Joggingtur

Matilda den lilla filuren tvingade nyss med mig på joggingtur, hon, Sanna och Vimsan. Jag som har jordens sämsta kondition, haha. Men jaja, Vi sprang till Ålstensgatan och tillbaka, inte så jättelångt men vi sprang ju värsta omvägarna så det vart en bit ändå, med lite pauser i backarna och så. Nu är jag trött och varm, men jag hängde med iaf. Måste träna inför åttans gymnastik-betyg, jag kan ju inte komma där med typ 1 km/h och försöka bli godkänd xD

Nu väntar dusch och mat,
Kram!


Tisdag

Det var OK i skolan, trots att musiken var lite sådär. Jag kan  ju inte sjunga, jag låter som en grammofon som svalt ett bi eller nått. Vi sjöng nån låt av teddybears sthlm, och jag & Pia spelade piano, det gick däremot bra typ hela tiden, en gång tappade jag bort mig XD hahaha. Vi fick en ny lärare i geografi, han ägnade hela lektionen åt att förklara hur det hade gått till när han gjorde lumpen, haha :) Mats alltså, han var faktiskt helkul, hela klassen typ satt och garvade åt honom ;P. 

Nu ska jag återgå till att typ tråka på internet, BYE !  

Första skoldagen

Det var faktiskt helt okej, möttes av lite kramtokiga klasstjejer på torget, haha. Sin träffade vi kikki i klassrummet, jag har fan saknat hennes lilla hamster-min ! :D Vi har ett okej schema, och så. Det har börjat en ny gosse oxå, Marius. En till av Adams kompisar ;) han verkar trevlig, har pratat med han på msn, fick den av Ruben för sååå längesen. Iaf, eftersom att Christoffer har slutat så är det bara jag & Edde i Mårtens mentorsgrupp från åttan, och det är väl helt okej. han insisterar på att vi ska byta skåp, han vill inte ha underskåp. Glöm och dröm grabben säger jag bara !

Efter skolan samlade vi ihop gänger (moa anna vuck och lydia som kom från sin nya skola för att träffa oss) och gick hem till farsan min. Vi käkade pizza till lunch, och kollade på lite olika samlingar. Moe ville hellre se Bamse men min video är paj så det gick inte xD Nu ska jag förbereda mig inför en tidig uppstigning imorgon, klockan åtta börjar skolan, snaaark.

Bye
oh, förresten kan jag ju berätta att jag & alice blev bänkisar igen! typ femte gången vi sitter breve varandra :)

()¤=#/(%"#&/"!?

Sommarlovet är slut, jag kommer snart dö, bara ramla ner på golvet som ett vilset litet löv eller nått. Jag orkar helt enkelt inte stressa från lektion till lektion och nu i åttan kommer det säkert vara sjukt mkt betygspress, jag kommer ångra mig i hela mitt liv om jag inte klarar dethär bra nu! "/
Hmmh, det kommer i alla fall vara roligt att få träffa alla igen, och liiite liite kul att få gå på lektioner och så. Man behöver ju det tråkiga för att det roliga ska vara kul, eller hur ? 
Men nu har jag redan suttit framför datorn alldeles för länge, jag måste:
1. Duscha
2. Äta frukost
3. Hitta passande kläder
4. Sminka, Styla, Börja gå.

Såå, nu ska jag ge mig av mot duschen och sakna mina lediga dagar, snyft.

VI SES I SKOLAN ÄRADE KLASSKOMPISAR!


Today

Vi åkte hem från Rådmansö typ kl 12, innan dess hade vi hunnit se tomten är far till alla barnen, mitt i sommarstämningen ;) Roligt att se Peter Haber förutom i Beck, om jag ska vara ärlig har jag inte sett honom i så många andra roller xD På vägen hem köpte vi cocosbollar och havrebollar, gotteligott hahaha. Sen ringde jag matilda som jag inte träffat på tusentals svåra år, och vi samlade ihop en liten tjejliga (Anna Tilda Ellna Becca) och tog hundarna på promenix i regnet.

Sen har jag mest varit hemma, kollat på det sociala spelet och suttit framför datorn. haft en tråkig kväll faktiskt, kan bero på att det är sista dagen på sommarlovet. Har även chattat en del med Linn, saknar Sindarve sååå mkt... Vi har bestämt att vi ska gå tsm alla tre (Vucki oxå) nästa år, det ska bli asbra.

Då ses vi imorgon, om jag överlever "/

Men gudars skymning

asså det seriöst skadar min "vokabulär" att ha Birgitta som lärare i tre år :D jag har fan tagit efter hennes små uttryck ;P  I alla fall, jag har inte skrivit i min stackars blogg på hundra år, jag har nu hunnit vara med Felicia och med Viktoria och Med rebecca på hennes land.

Jag & Viktoria såg Johnny Depps nya "musikal" Sweeney Todd, som pappa köpt på dvd för jag & Vuck älskar ju Depp. Den var lite makaber när blodet sprutade och han slajsade alla sina offer, men annars ganska härlig och egen lixom. Jag gillade starkt hans partner, Mrs Lowett (Helena Bonham Carter) och jag kom på att hon spelar kalles mamma i Kalle och chockladfabriken, och även Bellatrix Lestrange i femte Harry Potter filmen, shit va jag låter vuxen ibland när jag skriver, haha. Sen hade vi jättemysigt på dan och slappade, och sen träffade jag oxå Rebecca. Vi tog livmoderhalscanser-sprutsgrunkan, det kändes inte, stör mig på alla patetiska jävlar som går runt och klagar och typ "det gjorde skiiiitoooont" bara för typ att skrämmas ? Palla...

Sen åkte vi till hennes land och levde friluftsliv, hahaha. Första dan plockade vi svamp i skogen med Ronnie och Ludde, det var askul. Jag hittade ett kanonställe med jättemkt kantisar, så fick jag ett nytt smeknamn av Ronnie: Kantarell-Anna. På kvällen fiskade vi nere vid bryggan, första gången för mig. Jag fick en bamse-abborre och fem småttingar. Rebecca storfiskarn fick åtta abborrar och en mört :) Ronnie var lite längre bort och hade kastspö, han fick två gäddor :S Dom är läskiga alltså, tänder som kan skära igenom konservburkar typ. Sen plockade jag och Rebecca en massa blåbär och gjorde en smulpaj, gottigottgott.

Nu orkar jag inte skriva mer, *snark*. Återkommer om dagens händelser (vuxensnack igen)

Back home

Hemma från härliga Österlen där det stormade och ösregnade. Men vi hade kul ändå tillsammans med hela tjocka släkten. Olof & Gudrun var papparazzis så dom lovade att maila lite bilder till mig så vi får se om det dyker upp :D Lene lärde mig & Magnus ett nytt sätt att skrämma bort getingar. man snurrar med händerna runt öronen, så tror som att man är en gigantisk geting och flyger sin kos.
det funkar faktiskt...

Igår sov jag över hos Felicia, trevlans, och nu så väntar jag på att viktoria ska vara klar hos frisören för sen ska hon komma hit, yeeeay! Saknar henne och moa och matilda och alla andra så sjuuuukt mkt! Aja, nu ska jag kanske göra en smoothie och kolla på Vänner, tjenamors !

Skåne

Jag har packat klart och hundjäveln har gömt sig under sängen, omöjligt att få tag på han. Han gillar inte att åka bil, så nu ska jag göra upp en attackplan...

HA, fångad ! Jag trängde in honom i ett hörn med lite resväskor som stod där, och sen var det bara att flytta ut sängen lite :D Känner mig jätteduktig, och nu är han så glad så glad, trots att han alldeles nyss låg under sängen och morrade som bara den :P Gullhund säger jag bara ! Nu måste jag fortsätta att packa, för snart ska vi åka. Hoppas att jag inte blir föör åksjuk och hoppas att det inte är tvång på att ha coctail klänning på detdär partyt som vi är bjudna till imorgon.

Kram och Puss och Tussilago xD

bluuuuue, blue blue village

Haha, stilig rubrik men vafaan, man skriver vad som helst när man är trött. Jag har tagit igen den sömn jag missat på att gå upp vid nio varje morgon, så nu har jag sovit tills för ungefär en timme sedan. Nu ska jag gå ner och värma på lite piroger i mikron, måste ju ha nått att äta ! Ska sedan oxå kika om det möjligen finns nån god glass hemma, MOHHAHAHAH!

Pratar med Lyde på msn, känns så sorgligt att hon ska byta skola. :( Tur att vi kommer träffas hela tiden. Såå, nu ska jag inte byta om från min nya ljuvliga pyjamas (köpt i London) utan jag ska ha en mysdag, och inte sminka mig eller klä på mig eller nånting, bara sitta i soffan och kolla på TV. Undrar hur bra det kommer gå, snart kommer Sixten och då kommer jag garanterat vilja gå ut på promenad xD Pusshejssvejs!

RSS 2.0