Wicked Game

Behöver ni ens fråga varför jag avgudar Corey Taylor? Han är lixom så mycket i samma person, haha, sjukt tuff metal-sångare, och sen också jättefin röst som klarar sånahär vanliga dödliga låtar också. Deras verision slår ju lätt Chris Isaak's. Och sen för att tillägga en liten grej, det är imponerande att den är inspelad live. Det är alltså inte datorn som sjunger. Sånt gillar vi (Y) Go Go Go Stone Sour med James Root och Corey Taylor! ;] 


I have always thought, that it's a crime.



Gotta love this shit. Paul är så jävla übergullig när han sjunger, som en liten fågelunge.
Ringo ser plain uttråkad ut, och George pendlar mellan uttråkad och koncentrerad,
och John ser ut att vara ungefär lika glad som Paul, plus att han gör små roliga miner. 

Fan va jag älskar denhär låten. The Beatles ftw <3 


Tinnitus

Vad ska man annars göra när det känns som att något ska gå itu inom en och det enda som håller en samman är att spela metal på sjukt hög volym? Tur att jag är ensam hemma, för det dunkar verkligen i hela huset. Jag vet att jag inte har någon bra anledning till att känna såhär men jag gör det ändå, och om ni inte kan acceptera det så sug en kuk för då är ni ändå inga riktigt kompisar.


kärleken var av kortvarig art

blä, jag är trött.


Where did you go ?

Hur ska jag klara av engelskapresentationen imorgon, det är frågan. Jag har inte en aning om vad jag ska göra! :] Whatever, det blir säkert bra.

This picture made me giggle.


Trysil

Kom hem för några timmar sedan. Det har varit bäst, älskar dig Tilda <3
Bilder kommer kanske sen, fotade inte så mkt, hade bättre saker för oss ;P Jag är ingen foto-fantast direkt, och jag tror inte att dom andra är det heller, så det vart ju inte så mkt bilder. Aja, whatever.
solong suckers.

RSS 2.0