p(r)umpaskärartävling

Idag hade vi Pumpaskärartävling (vad nu det är för nåt) i stallet. Vi köpte pumpor, och barnen fick skära hur de ville. Det var lite läskigt att se dem handskas med vassa knivar, men allt gick bra! Dock fick vi i MäRK-U gröpa ur pumporna med händerna, haha, INTE mysigt ;) inte ALLS mysigt faktiskt, kletigt och det luktade som fan. Dessutom fick jag pumpa både på min tröja och i mitt hår (eftersom att Ebba The Evil stod ovanför mig och kastade pumpaklet rakt ut i luften). Imorgon ska vi anordna spökkväll, och då sla pumporna ut i skogen och användas som facklor. Ska bli enormt kul att skrämma barnen faktiskt, haha :D
Solong suckers <3


Shoppingtime (:

Somsagt, inne i stan med Jojo idag! Det var skitkul, hon hittade många vackra saker, själv hade jag inte överdrivet mkt pengar, men en hoodie och ett par örhängen köpte jag allt :) Asnöjd med båda, så skiter i vad ni tycker ;) Eftersom att jag inte fotar, snodde jag bild från bikboks hemsida, dock hade dom inte bild på tröjan i de förgerna om jag har den, den jag har går i lila, den på bilden går i rosa. Örhängena finns det inte bild på, men de är svarta i plast formade som blixtar ;) Tyckte att det gick med mitt efternamn, och dessutom var dom grymt Guy Fawkes! :D


Vi hann med en fika på Wayne's oxå, chai latte och brownie <3 MUMS! Trevligt sällskap oxå, inte helt fel :D Nu har jag duschat, har varit och kollat när Rebecca red ute på Skå. Ska nu hem till Ti och glo på film, myspys!
solong suckers <3 


Guy Fawkes <3



Stan idag med käraste Thedéen. Vi älskar Guy Fawkes forevah!
Solong suckers!


Viktorias bild!


TORTILLAS

HejHoppGummiSnopp!
Idag har jag mest bara slappat, ska hem till Rebus snart där även hennes kära boyfränd är. Vi ska typ se på film. Jag kom hem från stallet för ett litet tag sen, vi i ungdomssektionen har planerat spökkvällen. Det artar sig ganska bra, vi har många bra idéer. Hoppas bara att vi kan genomföra det så att det blir okej oxå ^^, Men men, det återstår att se. Jag är glad att jag slipper vara spöke i skogen, ska vara i ridhuset istället. Känns mkt tryggare, trots att det kommer vara grymt mörkt därinne. Förhoppningsvis får jag sällskap därinne oxå ;)

Nu ska jag klä på mig och promenera hem till Rebecca. Take it easy, dear friends!
och såklart;
SOLONG SUCKERS <3

:'(

Om nån undrar så sitter jag och gråter för att denhär jävla låten är så goddamn sorglig. Listen to the lyrics!


Snuff!

Har ridit Morsan/Starski idag. Det gick finemang, hästarna fick sträcka på benen på två ställen, Morsan taggade till som tusan! Ikväll ska jag hem till Rebbz och kolla på film och kanske snarka där, om jag inte pallar att promenera hem. myskväll :D ett bra tag sen nu! Drogar Snuff - Slipknot atm.

Btw, tacktacktacktack Elias för att du bjöd in mig till Spotify :D <3333333333

SOLONG SUCKERS! <3


oslagbar

Tack, Frida, för tipset om denhär! (: <3


The Memory Remains

red Morsan (Staren) idag, gick finfint. Hon taggade till ordentligt, drog iväg med mig i solvalla-trav flera gånger. Men hon är söt så jag kan itne vara arg på henne <3 Red med tränsbettet, kan förklara varför hon inte lyssnade 100%. Men jag föredrar att rida med tränsbettet ^^, Rider bara på det skarpare ibland. Hon kortade fins på en äng i alla fall.

Har börjat gilla Metallica, bara så ni vet. Om nån undrar.


My Immortal

Skitdag.
Skolkade från gympan, hade ändå ingen musik så kunde inte springa.
Använde mig av lite väl ovårdat språk på franskan, svor åt läraren och satt surt och stirrade dom gånger Moa inte lyckades få mig att skratta trots all skit.
Förlåt att jag inte kan berätta vad det är, men det går helt enkelt inte.
Fan att det jämt ska bli såhär!

för en lång lång tid

Jag har inte skrivit på LÄNGE, men emellertid (HAHAHA, MOAAAA) så skriver jag nu ;) orkar inte berätta om allt. Just nu är jag inne i en Håkan period, drogar "försent för Edelweiss". SÅ GOS! <3 

Atm har jag Sofie tha BEST i telefonen, hon pluggar eller smsar eller nåt ;D Knasunge! Nu klagar hon på det stackars kylskåpet O.o haha, jävla jobbig hon är ;D PUSS PÅ DI TÖSABIT <3 Nu ska jag gå, måste plugga ;D Men njut av denna fina bild sålänge, jag, rebecca & matilda som zombies på teateruppspelet i fredags!

 

HAHAHAH

Typ VÄRLDENS tråkigaste film, egentligen. Ändå asgarvar jag typ ;) 1. För att det är exakt så min farsa snackar, när han är i sitt esse och det inte är massa folk runtomkring 2. För att en av grabbarna känner jag och har vart i Polen med, hahaha! He's part of the gubbgänget, alltså farsans gamla polare från Gävle (:

Solong Suckers!


RSS 2.0