:D



mahahahah

Hannibal

Igår var jag somsagt och kollade på Rebban! Det gick väl helt okej för henne, men tiderna blev fel när hon sprang på 100 m och sen missade hon det tillfället då de skulle springa om, så det vart konstigt. Men hon fick springa 200 oxå istället, som hon aldrig hade sprungit förut. Slutade som 6:a av 8 st, vilket är asbra eftersom att hon inte gjort det nån gång förut. Jag och Birgitta hejade vilt från läktaren ;) I alla fall, sen åkte vi hem och åt pizza och såg på nån Hannibal-film men utan Anthony Hopkins! Skumt. Den var helt okej i alla fall, men jag och rebecca saknade de brutala morden ;) Lånade Hannibal Rising, boken, av henne eftersom att hon ändå inte skulle börja läsa den än och jag läser ut böcker på två minuter. tack älsk<3

Idag ska jag kolla synen, och kanske fixa nytt pass. Ska i alla fall vara med Amanda trorjag. Imorgon ska jag till Staren!
Nu måste jag dra, c ya!

Tripp Trapp Trull

Hejdär!

Igår var jag, amanda och Viktoria inne i stan och hade oss. Jag inhandlade lite skit men jag orkar inte skriva om det. dagens höjdpunkt var nog när vi gick runt i gallerian med sverigekalsonger på huvudet (mycket normalt). Nyköpta, dessutom! Haha, vi bara lixom behövde varsitt par! Det kan alltid vara bra att ha, må jag säga. I alla fall, när Viktoria drog hem gick jag och Amanda och köpte biljetter till Baksmällan. Sjukt rolig, måste se igen! MÅSTE MÅSTE MÅSTE! Helt sjukt, haha. Idag ska jag med Rebecca när hon tävlar på Stockholms Stadion, tror att hon ska löpa 60 m. Är inte säker though, kan likagärna vara 80 m. Ska heja fett mycket i alla fall! Nu tänkte jag ta och springa lite, fast jag ska bara jogga en liten sväng. Ha dt så bra!


Eskimåer och Cowboys

Rubriken säger allt, haha. I alla fall om man heter Viktoria och kan tolka den på rätt sätt! Vi såg tre filmer, 1, "brudens bäste man" 2, "The grudge" (japanska verisionen) och sen, bara för att, 3, "Linas kvällsbok". jag dog, flera gånger om! The Grudge var faktiskt mer än lovligt läskig, ibland. jävla japaner med sina skräckfilmer och "japansk andning". ;D Den var rätt bra, trots brist på handling, hahaha. Sen tog vi en liten nattpromenad vid kl 4 på morgonen, då inte en själ syntes till och det var fritt fram att busa... haha, jooovars! Somnade framåt 6, och vaknade igen vid 2. Då kollade vi lite på "Hipp Hipp" och käkade potatisbullar. Det finns mycket kul man kan göra med sylt :D I alla fall, nu orkar jag inte skriva mer. hehe. Smell ya later!

I'm feelin it

                                                                                

Hej hopp gummisnopp!

Tjenixen ;D
Igår var det midsommarafton, kulkul. Kajsas lilla labradorvalp var huuuuur söt som helst, och sen åt vi asmkt god mat och citronmarängpaj och kladdmuffins! MUMMA!! Vi lekte charader oxå, hahahaha, hur kul som helst. Alla garvade ihjäl sig när morsan skulle göra "sköldpaddan är fullare än åsnan" som Fredrik ondskefullt hade skrivit på hennes lapp. Fett dåligt ;D hahhaah, hon typ låg på marken och garvade! lill-morsan min :) <3 Sen misslyckades Kajsa med "tv-gubben tappar sin skart-kabel" eller hur det stavas. Scart? I alla fall, hahaha. och Micke var ond och skrev "båten sjösätts i vattnet", jag skulle lätt ha klarat det om inte Kajsa och Fredrik var så sjukligt dåliga på att gissa ;D Vilket resulterade i att vårt lag förlorade, sorgligt nog. Men det var kul :) Sen åkte vi 12:an hem i regnet, och sov. Jag gick inte upp förrens kl 4, då hade jag fått frukost på sängen och läst ut min bok, "en plats i solen" by Liza Marklund. Kan rekommenderas! Sen gick jag hem till pappa, tog på mig lubbisar och tog en joggingtur! Hur duktig är inte jag? Snart ska jag och Viktoria ha värsta myskvällen med filmer och vara vakna hela natten och allt sånt som man måste innan man skiljs åt för typ en månad. Eftersom att pappa är i Skåne har vi huset för oss själva, härligt! 

Tjing! 

att vara eller icke vara

Förlåt för dålig uppdatering! Jag har ridit och varit med Viktoria, det är i stort sett allt. Jag och Maria var med Margit när hon red för Lussan, det var jättekul för man lär sig asmkt av att se Margit rida. Lussan hade roooolig röst, haha. Idag är det midsommar, ska spenderas med Kajsa, Susanne, Fredrik och lilla Klara - the labradorvalp! :) Självklart min familj oxå, Mamma Magnus och Micke. Nästnästa vecka ska jag och rebecca troligtvis sommarjobba på butiken, askul!

NU hinner jag inte skriva mer för jag måste gå och hämta min klänning hos pappsen! Smell ya later!

När de härliga dagarna gror ?

Studentmottagning @ min kusin i Gävle. Har ätit god tårta och lite sådär ;D Orkar inte uppdatera! Hahaha, vi ses när jag kommer hem ikväll !

;D

"Vi vinner tid om vi ringer på porttelefonenen."
                                                      - Viktoria Hamnér,  någon gång på 2000-talet.


So freakin GOOD

Hejsan Hoppsan!
Idag var jag inne i stan, införskaffade mig en klänning från topshop och en smoothie från yoghurtshopen för att jag behövde båda delarna. Sedan åkte jag hem, och efter ett tag kom Moa stånkandes (hon hade tydligen cyklat lite för fort ända från smedslätten) och vi gick till vivo och köpte "engisar". Sen åt vi pizza och kollade på filmen från vår uppvisning med klassen. Mysigt värre! Vi diskuterade även viktiga saker, såsom en viss F, att niorna har slutat och drogproblem. 

 Imorgon ska jag troligen vara med T, och sen på kvällen bär det av till Gävle, för på lördagen är det studentmottagning för min äldsta kusin. Det var drf jag köpte ny klänning, för att jag kände att min vita som är den enda jag pallat köpa i år (tills idag) skulle bli ledsen om den fick agera både konfirmationsklänning, skolavslutningsklänning och sen dessutom vara med på Luddes studentfest. Nej, nån måtta får det vara. Trots att jag hatar klänningar fick jag ta och köpa mig en blommig jävel.


Penguins for real

Hej alla människor! Idag har jag bara varit hemma, druckit citronläsk och varit trött och halvkrasslig. Nej, förresten jag har ridit oxå. Roffäää, som vanligt. Gick lite halvbra, som vanligt. Plus att vi red på utebanan så han var extra hispig.

Igår´var jag på bio med lite människor, killen som satt ovanför mig blåste i mitt hår under hela filmen. Han luktade öl ;) Vet inte om det var meningen eller inte, det var typ en hel klass som satt där. Killen som satt över Hedda hade tydligen fifflat med hennes lockar oxå, haha, så dom hade nog bara lite roligt ;D Sen åkte jag hem, typ 23.05 elr ngt. Var lite onyktert på tunnelbanan men inte så värst, ett studentgäng som gjorde värsta kören; "BIRA BIRA BIRA!" "BÄRS BÄRS BÄRS!" hahah, kunde inte låta bli att garva ;D


Cheers

Segertåget

Hoppsan Hejsan allihopa!
Just nu känns allt piss, trots att det är avslutning imorgon. Har haft bajsont i ryggen hela dagen, samt i magen och huvudet. Plus att jag bara ville sova och inte hade ngn aptit. Har tvingat i mig lite fil och flingor nu, annars har jag inte ätit ngt sedan drickyoughurten vi köpte på lunchen. Annars är allt OK, vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig imorgon på avslutningen men det blir troligen ngt diskret, har inte direkt köpt något avslutningsklänning eller något. Nu sitter jag och pumpar "maskinen - segertåget" bara för att den får mig på gott humör.


Jekyll + Hyde

Sämst EVER, men roligt sällskap. Nu har jag ont i magen och ska gå ner och kolla film. Tjing!

Tappströmsbron ftw

Den vart fixad och jag vart glad, hann ut till Docken i tid till att de skulle lasta honom. Gick ju inte jättebra ;D Han satte sig på tvären, trots att han inte var rädd alls :) Snutte <3 nu är han borta i alla fall, troligtvis i Ö-Vik by now. tråkigt "/ Elvira sa i alla fall att vi var välkomna att hälsa på om vi hade vägarna förbi. (jo för jag tar ju alltid den lilla genvägen förbi åre och uppåt  örnsköldsvik när jag ska till skolan).

Tur att jag har lilla Staren i alla fall! Annars hade jag nog varit ännu mera sorgsen idag, hehe. Nu håller jag på att sörpla youghurt. Hade sån abstinens så jag drack ett glas apelsinjuice trots att jag egentligen inte får för tandläkar'n. Lillebror skällde på mig hela tiden, och förstörde nästan nöjet i juicens goooodhet, men bara nästan! :)



jag älskar dig!

...

DÖD ÅT TEKNISKT FEL PÅ TAPPSTRÖMSBRON!
jag kommer inte få säga hejdå till docken.
DÖD ÅT TEKNISKA FEL ÖVERHUVUDTAGET!

Tandsingar

mina älskade tandsingar är booorta och kommer aldrig igen :( ;D Visst gör det lite ont men inte så farligt. Mest när jag skrattar, får sluta med det, haha ^^, Det var ingen stor grej, fast jag fick inte se nånting för de hade värsta operationsduken för ögonen på mig. Men det gjorde inget för jag ville ändå inte se vad tandkirurgen höll på med. Nu kan jag bara äta lätttuggad mat. 

Igår hade vi vår "show" det gick helt ok, inte jättebra meen ;D Alltid ngt lixom. Idag hade vi stadsvandring i mentorsgrupperna, jag och Edde kom ifråg de andra när vi skulle köpa våra hamburgare på Max ist för donken eftersom att det är godare ;D Sen åkte vi hem och här sitter jag nu, om några timmar åker jag tills stallet och tar farväl av älsklingspojken som åker idag. kmr sakna dig så grovt Dockie <3


Rybak

Har precis kommit hem från Vällingby, där jag och Moa såg eurovisionvinnaren Alexander Rybak sjunga och sedan signerade han våra skivor ;) Han var jättebra, haha, ramlade en gång när han spelade fiol då han sjöng "fairytale". Fett gulligt ;) Han återhämtade sig i alla fall! Den andra låten han sjöng heter "Funny little world" och finns med på skivan, eller "kasetten" som han kallade det på ursöt norska x'D Det var sjukt värt det, han är så gullig :) Vi hamnade nästan längst fram i kön på något vänster, så vi fick våra autografer snabbt och kunde lämna byggnaden! :D
NI får kanske se bilder sen, när Moa har laddat upp från sin systemkamera som användes till fototagning, och skickat dem till mig. I alla fall, här kommer en bild på mig och Staren från i fredags som jag nu har snott från Moas blogg!


är vi inte söta så säg? :)

RSS 2.0