Bra och dålig dag.

Yo, igår gick jag hem till Moa ändå och vi hade skitkul. Cyklade till videobutiken och kollade på "den bästa sommaren" och hade hur bra som helst med massa godis och kakor. Idag skulle hon till sina sysslingar så jag stack ner till vattnet och badade med Hedda. Vuck joinade oss oxå, men hon ville inte bada. Precis när jag skulle ta av mig shortsen för att hoppa i vattnet, så föll min mobil ut ur fickan, Vi var vid badberget och badade, och gissa om inte mobilen gled ner för klipporna och rakt ner i vattnet. Precis innan den föll i gallskrek jag till Hedda som satt nära, fånga mobilen! men hon hann inte reagera, och eftersom att det är djupt direkt där och en massa stenar så kunde vi inte dyka ner efter den. Så nu är jag helt hjälplös utan mobil, snyft. Tur att jag tvingade Pappa att skriva en försäkrings-grej på den, så tills på tisdag har jag en ny. Synd bara att alla mina låtar och kontakter och skit sjönk till botten. När jag hade fått reda på att jag ksulle få en ny kunde jag iaf slappna av och ha roligt med Hedda och Vuck resten av dagen, och nu är jag såklart solbränd under ögonen också.. Aja, det får man stå ut med!

Minns du en mobiltelefon för längelängesen.
Minns du det var en Sony Ericsson.
Aldrig så ringer den mobilen igen,
den vilar i havet Sony Ericsson.
Men en storm så kan du höra nåt som låter "ring ring"
Ifrån havets djup det kommer och det låter så;
"ring ring, ring ring".

och nu...

...har jag jättetråkigt och väntar bara på att det ska bli dags att åka. 

Brännbollsdan

Idag har jag spelat brännboll, hahahah vilken skämt. Jag är sämst på brännboll, men jaghar iaf varit där och jag har försökt att slå. Ska till optikern klockan 4 och sen ska jag köpa asmkt godis, för det är vivo-dagen :D typ 29:- /kg. Fett bra ju, så dit ska jag sen och sen ska jag nog bara slappa. Hade planerat att göra något med Moa men jag är så trött av värmen som jag vill nog bara vara hemma och titta på Vänner, eller nått. På brännbollen skulle man egentligen vara utklädd, jag hade Viktoria små glasögon, haha så jävla grym ju xD Pia lärde mig dansen till soulja boy:s crack dat. Så jävla grym jag är, haha "supermaan" xD vi låg på rygg i gräset och dansade med benen, vem såg oss (a) 

Jag, Moa & Pia rockade loss mitt på ängen oxå, till Eminem xD Jag sjöng med honom (jag kan ju fan alla låtar utantill) och moa och Pia sjöng skithögt nanananana typ, asså bakgrundsljudet. 

Nu ska jag äta glass för att bli lite kall ainifrån, och sen är det optikerdags. :S  

Första skoldagen på länge, yippie

Herrejävlar va det var skönt att komma tillbaka till skolan, jag hade saknat alla underbaringar och alla lärare och detdär att man vet vad man måste göra (gå till franskan, läs det kapitlet, skriv av tavlan, ät upp maten), inte detdär att man liger i soffan och har tråkigt hela dan för att man inte kan koncentrera sig på nånting. Iaf, vi spenderade eftermiddagen ute i naturen igen, denhär gången hade vår grupp fått ett område vid dammen. Så vi fångade en jäkla massa salamandrar, eller rättare sagt André fångade salamandrar. Han var den enda som vågade gå i vattnet, jag skulle oxå ha vågat men mina jeans är lite svåra att dra upp för de har en tajt resår nere vid foten. Så jag ville inte bli helt blöt och jag ville ju inte ta av mig paltorna, så tyvärr (hihi) fick jag stanna på land. Det var en trevlig syn att se Dogge & André plaska runt i dammen med brallorna uppdragna som två små dagispojkar, haha jag och Rebecca kom på att de faktiskt såg ut som små metar-pojkar xD

Efter skolan var jag i stallet, Margit hade med sig sin mirakel uppfinning till stallet, det var en grej man har på ryggen så att man är tvungen att sitta rätt med ryggen och armarna. Hon ville att alla skulle få prova att rida med den, jag måste säga att den funkade väldigt bra. När jag hade den på mig vart händerna genast stadigare och Mackan trivdes jättebra med det, så han gick väldigt fint. Nu har jag precis ätit upp min mat och ska kolla på morgonsoffan, tror jag. Eller så dushar jag och lägger mig tidigt, får se får se.

Puss och Kram !

Kyrkbesök.

Snart ska jag till kyrkan angående konfirmation, vi ska få info typ. Ska möta Kajsa på perrongen o åka tsm. Har saknat henne idag, vi brukar ju alltid ses varannan tisdag... Jag har haft tråkigt idag, kollat på Rasmus På Luffen och The Bourne Identity. MATT DAMON XD Hhahah, när skolan hade slutat för de friska barnen kom Matilda & Elin hit och muntrade upp mig, tack tjejer <3.

Nu pratar jag med Moa i telefon och ska spela Harry Potter, haha hejdå <3
(btw, jag har bestämt mig för att börja med lite bilder så here u go)
 
image39image40

Bilder

Tänkte att ni skulle få se lite bilder, jag som nästan aldrig publicerar bilder lixom :D
Enjoy!

   

1. är mitt äppelträd i trädgården när det blommade som mest, nu har tyvärr alla blommor trillat av :(
2. är jag innan en filmkväll, jag misstänker att vi såg på "The Shining" den kvällen. Hedda & Moa är oxå med.
3. är Moa som fotade TV:n när vi kollade på King Kong.
4. är mitt ögongodis Jamie Bell, är han inte underbart gullig ?

.

Fick precis reda på att jag missade en svt-grej, man fick lixom anmäla sig till att typ vara med i tv-program eller nått. Fuuck, jag är ALLTID sjuk när det händer grejer, vadfan vill världen mig ? Hela dagen har jag haft tråkigt, och jag vet inte vad jag ska göra nu... Jag vill verkligen bli frisk, men TYVÄRR!


Undringar i bregottfabriken :D

Haha, nej men undringar på sjukhuset. Andra dagen på hela året är jag sjuk och hemma, hur jobbigt som helst. Undringar var det då.

Jag undrar om man måste vara typ värsta mode-lejonet och lägga upp en massa bilder på sig själv i dagens outfit elr bilder på kläder man köpt, för att ha en "riktig" blogg. Hmmh, det verkar ju nämligen som om alla bloggar är modebloggar och alla bloggare är pinnsmala modeller.

Jag undrar om det inte är bättre att vara sig själv, och skriva saker som man verkligen tycker är nödvändiga ? För isånnafall kan jag bara säga att jag är inte nått modelejon, jag skiter i vad man "ska" ha på sig. Jag köper det som är bekvämt och snyggt, och jag är varken pinnsmal eller modell.

Jag undrar om man är världens freak för att man spelar barnspel på datorn och skrattar som en galning åt ingenting ? För isåfall så är jag världens freak, och stolt över det !

Nu har jag inga fler undringar för idag, haha.

Haha, juste denhär är ju Lydias favoritfilm som hon hittat. Ganska rolig faktiskt :D Lär dig how to be gangster med denna film :D

Söndagen går mot sitt slut

Och imorgon kommer inte jag till skolan, tyvärr. Jag har fortfarande den här sjuktjobbiga sjukdomen över mig, skithelg det har varit... Aja, det roliga var att vi fick gäster (en jättesör fyraåring, Lova) och att jag hittade ett gammalt Harry Potter spel som jag har spelat. Såå, nu s ka jag leta grejjor åt Professor Snape i fängelsehålorna! Ses sen  <3


btw, jag har hittat en country-låt som jag verkligen diggar. Our song Taylor Swift. Den är lite gullig va ;D

OCH SÅ BLEV DET INTE

hhaha, sorry! caps lock ;D
 
Iaf, jag är grymt irriterad på mig själv, jag blir ju aldrig sjuk när det är tråkigt (t.ex. under skolveckan när vi ska fiska smådjur i olovslundsdammen) NEJ NEJ, jag blir sjuk när det händer nåt, t.ex nu när jag skulle ha haft det jättekul på grönan och ridit med Lena! Nehej, jag får ligga hemma i sängen med huvudet som håller på att explodera och knapra halstabletter som om det vore godis. Det är lite underligt, det är första gången på hela sjuan som jag är sjuk på riktigt, vilken jävla tajming va! 

burr, okej nu ska jag skriva om något glatt istället! Trallala, guud va kul, vad ska jag göra nu med mitt fantastiskt onda huvud? hmmh, ska jag kanske kolla på filmen igen ? trallerallera, det tror jag att jag gör ! Hejs svejs, jag har så himla roligt!

Okej seriöst så ska jag nog kolla på filmen igen, finns inget bättre att göra. 
Hejdå alla goa och glada !  

Melodifestivalen,

Nu har jag kollat klart på Hallam Foe (som jag hyrde istället för att köpa)  och även melodifestivalen. Det var väl synd att det gick så dåligt för Sverige, men om jag ska vara ärlig så bryr jag mig inte så jättemkt. Höjdpunkten var ju ändå när Björn skulle dela ut poäng XD haha, han är sååå underbar :P

Imorgon ska jag & Lena rida, så jag måste vara pigg... Men det kommer jag inte vara, varken pigg eller frisk. Får se hur det blir!

Ses imorron alltså, Godnatt!

Usch

just nu är jag riktigt arg på mig själv, jag åkte ju till grönan fastän jag kände mig halvkry, och efter första åket var jag helt borta, illamående, ont i halsen och totalt febrig. Jag stod ut ett tag med mina underbara kompisar som sa att vi inte behövde åka allt "fartfyllt", men sen vart det för mkt med värmen och all skit så jag ringde pappsen och han var så snäll och kom och hämtade mig. Tur att jag hann med både extreme och jetline utan att dö, och lite andra lite mer skonsamma saker. 

Jag känner nog precis som Viktoria just nu. (http://vuckis.blogg.se

The sims Fritid

Juste, det är vad jag gör just nu. The sims fritid. Och sitter och sörplar. Min familj har snöat in på smoothies, så vi har kylen full med vaniljyoughurt oxh frysen full med frysta bär. Just nu är det en Hallon&Banan smoothie som sörplas på av mig, medans jag inreder ett hus ;P snart ska jag sätta igång och klä på mig och greja, sen bär det då av till Grönan! <3

Vi ses ikväll! *slurp*


The big happening,

alltså grönan :D Om någon undrar så är jag sääämst på engelska, eller det har jag iaf fått för mig själv eftersom att när jag pratar så pratar jag med engelsk uttal precis som J.B (a) och Beckis (engelskaläraren, inte Rebecca) Aja, klockan är nio och jag har en timme på mig att spela mitt nya the sims spel och sega framför datorn innan jag måste börja duscha och äta frukost! XD

Först några "dagens puss" !

Moa, du vet att jag älskar dig och hatar hur dåligt du mår, jag ställer alltid upp för dig när jag kan !

Viktoria, det är så dumt att världens bästa V är sjuk och missar grönan.

Matilda, du är min bästis i vått och torrt, älskar dig och dina harry potter-spel !

PUSS
, till Kajsa och alla andra fina underbara tjejer i klassen, och såklart till alla andra kompisar! :D :P  

Kvälls-te

Inte för att jag dricker te, men det passade lixom...

Nu sitter jag framför datan igen, trots att jag fortfarande är halvkry så ska jag ut med Ti & Le Vims senare, ska bara äta lite först, och beställa min film. :D
Just nu lyssnar jag på Just Lose It - Eminem och tar det lugnt. Moa gick för en stund sedan, pga dagens händelser kom hon hit ett tag och vi snackade, trots att jag egentligen är sjuk. Ingen behöver fråga vad som har hänt.

En sista påminnelse kusin-klara, snart ska du hit till sthlm om jag så ska släpa dig ! :D
Btw, imorgon är det grönan som gäller och jag längtar så sjukt mkt! Det ska bli urkul med alla braiga kompisar !    <3

Nu ska jag äta (grillat, mums) byebye!

Sjukling

suck, idag är både jag och kära Viktoria sjuklingar och ligger hemma. Jag ska ringa henne senare när jag är säker på att hon har vaknat.
Iaf, jag fick ju sjukt ont i huvudet och i halsen igår, så jag gick hem och åt glass och idag är jag lite bättre men fortfarande inte helt bra, och jag vill spara mig till grönan imorgon. Jag har faktiskt inte en enda frånvarodag på hela sjuan, så jag tyckte att jag förtjänade att vara hemma och vila idag, och det tyckte mamma oxå.

Så nu sitter jag och kurerar mig med halstabletter och musik, en säker hjälp. När jag kommer hem till Pappa i eftermiddag så ska jag beställa Hallam Foe på cdon.com, har jag bestämt. & sen ska jag instellra mitt nya the sims spel som jag fick av pappa förra veckan (jagvet, jag är ett freak). Nu ska jag ta på mig något annat än en pyjamas och gå ner för att köpa glass, som man ju blir frisk av på ett litet kick :D 

Au Revoir ! 

Okej

NU är jag klar med SO:n, och jag har lite tid över för att berätta om dagen. På slöjden fortsatte jag på min mössa, det verkar inte som om jag kommer hinna klart till skolan slutar, men aja. Sen var det franska och jag och Alice bråkade om Douglas skateboard. hihi, jag vann såklart XD Sen skulle vi ut i skogen och inventera insekter och små djur. Som tur är så fick inte min grupp ett område vid dammen, jag ville absolut inte bli blöt.... Vi hittade iaf en del små djur, spindeln var riktigt söt tyckte jag men inte Rebecca. Jag däremot var livrädd för myrorna, dom är verkligen hemska. André slog mig med en pinne, så sjukt hårt på armen. Stackars min arm, och stackars den lilla tjejen som kollade på när vi grejade, hon började bråka lite med honom, eller tvärtom. Julius var så jävla bra och trodde att jag hade en snigel i håret, när det egentligen var min hårsnodd... Efter skolan bar det av till stallet igen, jag red X-ter, han var ok. I början kändes det verkligen att han hade gått på en nybörjarlektion innan. Han var sååååå seg och stannade hela tiden. När han sen fattade att jag inte tålde såna fasoner gick han jättefint, och han gjorde en del ursnygga skänkelvikningar.

Nu ska jag faktiskt sova, klockan är jättejättemkt.
Pusshej

Onsdag

Yeah, har fått en massa kläder av Susanne, som är urvuxna, tackar tackar :D Har nu provar olika kläder och kollat på TV med mamma innan jag kom på att det var smart att göra läxan, så nu ska jag fortsätta med det.
checka wajdebeck.blogg.se elr vuckis.blogg.se, de beskriver säkert bättre vad som hände idag i skolan än vad jag orkar skriva nu!

GOODBYE !

Tisdag

All right, skoldagen var OK, förutom att Edde skickade runt mina pennor/sudd över hela klassen på geografin. Annars var det bra. Efter skolan hade jag och matilda hoppträning, jag red på Mackan. Han är underbar, men det kändes ändå inte helt rätt. Hade problem med att anpassa steglängden och han tog riktiga tigersprång över hindrena ibland. Iaf, så var Sann där och filmade oss, riktigt läskigt. Vi anmälde oss oxå till en klubbhoppning dagen efter att skolan har slutat´, jag är redan nervös ! :D 

Nu ska jag skicka franska grejen tilll Kerstin Lööf, Hejdå 

skit helvete

Just nu känns det bra så jävla dåligt, jag vet inte varför det har blivit såhär med vår klass. Jag hatar mig själv, min kropp, mitt utseende, min personlighet, mina kläder, mina kunskaper, förmågor, och mitt jävla hopplösa självförtroende, och jag vet att det finns många som håller med mig. jag är verkligen den sämsta som vandrar omkring i ett par skor.

hmmmhhh

Torsdagsmorgon och musikprovet avklarat :D hääärligt. Idag händer det inget speciellt i skolan, ska hem till J&W efteråt typ. nu har jag precis käkat klart och sitter och läser i Moas blogg, börjar nästan gråta. Det är för jävligt att just du ska ha det så, Moe, tkr så synd om dig. Om det bara fanns nått jag kunde göra så skulle jag inte tveka, men jag vet att det inte finns mkt för mig att göra. Jag har ingen aning om hur det känns för dig, men en sak är säker, 
jag älskar dig, och jagvet att du har självmordstankar men du får fan inte göra något sånt, det skulle aldrig bli detsamma utan dig!

huu, i alla fall, jag borde börja göra mig startklar för skolan, som jag absolut längtar till. et är så underbart att få träffa alla ! Pappa sa ngt om att när han kom till sthlm för att plugga (han kmr från Gävle) så hörde han direkt rykten om hur tajta de från Högland var, det gick ju inte att komma in i det gänget ;D det kan stämma ganska bra, iaf på tjejerna i vår klass, fast det är bara ngra kvar från ursprungsklassen. typ Johan, Dogge, Wille, Tom, André, Edvin, Fredric, Lydia, Moa, Viktoria, Elin och jag. riktigt superbra, även om vi inte är så tajta, vi 12 st. 

Nu måste jag gå, puss <3 


Måndag,

Ledsen, har inte skrivit ngt sedan typ förra veckan men jag har haft fullt upp ihelgen. Har shoppat med både mamma & Gosse (bla, BH:ar, badkläder, en klänning, baseboll-keps & vänner-film) och varit med Viktoria. Vi var så jävla grymma, för i lördags när vi skulle hyra film på videoheat, så kom V på att hon ville ha glass. Jag orkade inte tjafsa, och glass är ju gott så hon fick bestämma, alldeles försent kom vi på att vi skulle gå hela vägen hem xD haha, innan vi hade kommit två meter hade ju hela glasspaketet smält och vi gick och "droppade" våra spår ;D Vi hyrde iaf Kopps & Säg att du älskar mig. Två braiga filmer, fast på olika sätt :P Jag blev helt deppad av säg att du älskar mig, som vi såg 2 ggr (a). Dagen efter följde jag med Vuck till stallet, skulle rida igen. Jag fick X-ter. Det gick bra, fast i galoppen... Aja, sen åkte vi hem till Vuck igen, åt glass gjorde franska och såg "säg att du älskar mig" för andra gången. Det var riktigt skoj.

Idag har det inte hänt så mkt, i skolan kaxade Lyde mot Andreas, riktigt bra, och Edvin smidde planer (behöver jag säga mer är äggtoddy?)

Varm Soldag

Nu sitter jag här vid Magnus dator (som jag har snott eftersom att min tar tusen år att starta), som iofs oxå är störd för musen stänger av sig själv hela tiden. Det är stört. Aja, igår hade jag en sommarklänning med svarta tights, så idag blire mjukisbrallor och rosa tröja från GinaTricot. Skrev klart min "film Review" igår, det gick segt men efter ett tag så.
Idag efter skolan tar jag t-banan in till mammas jobb, och sen ska vi leta lite sommarkläder till mig, spännande spännande. Iaf, jag verkar ha fastnat på filmmusik, iaf om huvudrollen i filmen heter Jamie Bell, så nu sitter jag och lyssnar på "Here on my own" från Hallam Foe, som jag såklart ska beställa när den släpps. Preliminärt releasedatum är nån gång nu i maj, så...

Nejmen, jag får väll ta och skriva ikväll igen. Klockan är typ halv, och det känns som att jag borde vara lite mer klar är var jag är ;) Ha en jättebra dag, alla mina läsare (haha, inga) XD
<3

Good Will Hunting

Sitter här oh skriver min "film review" på filmen som vi såg på engelskan, Good Will Hunting.



Tyckte att den var mer intressant såhär XD hittade på youtube, hahha.
Det gick bra att träffa Wille & Joseph idag, trevliga pojkar.
Förresten, idag efter matten hade Moa, Edvin och Vuck en toppenidé, de skulle kasta lite "ariels uddar" på Andreas (vår sk*t-resurs) jag ville inte vara med på själva grejen, men jag hjälpte Edvin att krama små pappersbollar av hans räknehäfte XD 
Kan oxå säga att min miniblogg hade ett rekord-antal i läsare häromdagen. Yeah, jag vill inte säga den exakta siffran men det var iaf under 20 st, min blogg är såååå liten XD

puss&kram skumbanan

Moe,

tog bort det deppiga inlägget, och då försvann oxå din kommentar, men jag vill bara säga att jag blir så gosigt varm när jag läser såna där ord, tack Moa för det <3
Jag var antagligen bara jätteledsen igår, men det är faktiskt precis så det känns ibland, tyvärr.

Torsdagmorgon

Sorry om det förra inlägget vart lite neggigt, men det känns verkligen så ibland. Antar att jag hade en dålig dag igår. Idag är det soligt och fint väder, så jag ska ha klänning på mig (a) Jag fick precis ett sms från Malena, och idag smäller det (ni som vet fattar vad jag menar, om det är nån annan som mot förmodan undrar så kan ni alltid kommentera). Hoppas att det kommer att gå bra. 
Neej, nu har jag inte tid med bloggen, jag måste sminka och hem till Pappsen och hämta min skåpnyckel som smarta jag glömde hos honom innan ridningen i tisdags :D 
By the way har jag precis pratat med en tjej från Nya Zeeland på msn, jag har råkad adda fel adress nån gån. Där hon bor är klockan 7 på kvällen. "I'ts amazing about the time difference" ;P  

Men dethär har jag verkligen inte tid med, solong suckers!


Ännu en dag gryr.

Onsdagsmorgon, jag har precis klätt på mig och fixat. Nu sitter jag ännu en gång och lyssnar på "sleep song", jag blir lugn och stadig av den, skönt såhär inför en tråkig skoldag. Aja, ska nog gå och fixa ögonen nu (mascara mascara, linser linser) så att jag kan känna mig hel (: Puss och Hejdå !

Look at me sleeping
I'm really sleeping
Look at me dreaming
I'm so happy


när morgonsolen glimmar

Vi börjar kvart över nio, klockan är halv och jag är färdigsminkad och allt. Just nu letar jag efter en låt från filmen "Painkiller" som jag har fastnat på. Idag är det skoldag, förhoppningsvis händer ngt kul och sen bär det av till stallet med matilda. Vi ska hoppa, och jag känner för att testa Mackan elr Fantasia elr nån. Jag har ridit Gimmi för många gånger, nästan ;D Aja, nu har jag hittat låten (Rooney Sleep Song) Men det är bara slutet som dom använder i filmen, och det är det som är bra :D Aja, det är en skön låt iaf, men den får mig sorgligt nog att tänka på självmord. 

Kram från Anna   


Dagens myspys

Tihi, började dagen med idrottsdag (som inte alls stämmer med rubriken, det var urtrist) Vi hade Andreas som extramentor eftersom att Mårten är ledig på måndagar, det var en jävla tur att Edvin och Christoffer kom, vägrar vara ensam med Andreas och åttorna. Iaf, det var bara fem tjejer som var där, alla andra skippade att komma till skolan. Vi tre var inte med på alla grenarna, jag stötte bara kula för jag hade gjort illa foten så jag kunde inte springa. kl 11 åkte sjuan till alvik och vi var med på konstutställningen med vära bilder. Jag är sjukt missnöjd med båda mina bilder, jag kan ju verkligen inte rita. Aja, jag hedda vuck och moa stack till Donken sen (orka säga donken, blää) jag hade redan ätit så jag åt bara en McFlurry. Sen stack vi hem till Vuck och myste på bryggan med fika och grejer. Mysigast på ett tag <3 Nu var det ett tag sen jag kom hem, har mest slappat framför datorn och spelat Jak and Daxter på PS2. Nu sitter jag och lyssnar på "How far we'we come", Matchbox Twenty. 
Ska kanske sno ett till "test" av Moa och lägga in, vi får se.
pusshej

inte skrivit på hela helgen och mer

Nu har jag inte skrivit i min stackars blogg sen i tisdags, fy skäms. Kan berätta om helgen och valborg iaf.
Valborg spenderade jag hemma hos Rebecca, vi hade kul och åt god tacos, kollade på Saw 2 och Hannibal helt ensamma (oooh). På fredagen var jag hemma och hade halvtråkigt, farmor & sixten kom och hälsade på och senare så gick jag hem till matilda. Efter någon kvart eller så kom Viktor & Felix, hennes kusiner som ska med till Cypern i sommar. Till en början så var det ganska segt, vi var tvugna att lära känna varandra lite, men efter många lååååånga promenader med hundarna så hade vi jättekul ihop. V&F ägde mig och Matilda på tecken, men på Fluff var vi iaf bäst. XD Sen sjöng vi lite singstar, som A&M vann överlägset på. Aja, man kan iaf säga att vi hade jättekul och jag lääängtar till Cypern (men inte till att visa mig i bikini, usch).
På Lördagen var vi inne i stan och shoppade. Det vart badkläder för hela slanten, jag & matilda köpte varsin bikini på stadium, och Felix köpte badbyxor. Det roligaste var två tjejer som provade före oss, dom sa heela tiden "ser inte jag för blek ut för den här?" eller "mina lååååååår" eller "men ärligt, vad tycker du" XD Felix hittade en grej i taket som man kunde titta upp i och se in i provhytten, så när en av dom började klaga så kollade han helt enkelt upp och sa "nejdå, du ser bra ut skynda på nu!" :D Vi hittade iaf varsin jättefin bikini jag & Ti, så vi lade oss och solade lite i eftermiddagssolen när Viktor & Felix hade åkt hem på söndagen.

Jag orkar faktiskt inte, jag håller på att avvänja mig mitt datornördande så jag bloggar väll antagligen inte alltför ofta.
pusshej,
Anna

RSS 2.0