Staren =D

Tjosan Hejsan allihopa!
Idag var jag och Moa i stallet, red ut med Staren och Gramse. Gick finfint, utforskade lite. Försökte fatta galopp, men lyckades inte riktigt ;D Måste vara med övertydlig nästa gång tror jag. I alla fall, då vi travade tillsammans på en öppen sträcka, det är som en liten grusväg med åkrar på båda sidor, som självklart är ett perfekt ställe att racea, (tycker man om man är häst) var det omöjligt att jobba bort våra hästars tävlingsinstinkt ;D Då Gramse inte hann med i Starens trav började han galoppera, och då vart det näst intill omöjligt för mig att hålla henne. Hon travade iväg med en hejdundrandes solvalla-trav, aldrig varit med om något häftigare! Moa och Gramse som galopperade ganska fort lämnade vi bakom oss med hästlängder, haha, och Moa du sa att du inte skulle ha ngra problem med att hänga med ;D
Det var i alla fall så pass varmt så att båda hästarna spolades av, sedan tog jag in Docken och tittade till honom. Han verkade må prima, gick finare idag, så jag hoppas att han är på bättringsvägen.

Tänkte att jag kunde likagärna berätta lite om lördagen när jag ändå är igång. Den spenderades alltså i Heby, hjälpte matildas morföräldrar att bära ved. Men vi gjorde en del annat oxå, t.ex. årets första dopp, köra "traktorn", meta (fast fisken överlistade fladderfägish) sola, köra grus och kolla robinson. Jag och Fesk hade en supertaktik när vi skulle lasta traktorns släp med vedträn. Jag kastar, han tar emot och lägger ner i släpet. TEAMWORK! Vi struntar i att jag nån gång kanske råkade slänga vedträt på hans arm så att han fick värsta röda såret. Det är inte väsentligt :)
 
Ikväll kollade jag på Jakten på Lycka, med family. Riktigt bra film, kan varmt rekommenderas!


Torsdag

Kom precis hem från tvillingarna. Ska göra svenska nu, är fortfarande inte klar. hedda & Co dissade mig så jag blir ensam ikväll. Funderade på ut och springa, men sen märkte jag att det ösregnade. Så det vart inställt, det oxå. Men nu har jag bestämt mig för att kolla på film. Imorgon ska jag till stallet, och på lördag bär det av till Heby med Matilda. Ska bli kul! <3 (gammal bild, haha, bara kände för det!)


Datorerna i skolan suger k*k

Sitter i ett klassrum men de bärbara datornerna, och ska skriva om köpmannen i venedig. De går inge bra. Igår var jag å och matilda på möte med MäRKs ungdomssektion. Det var nice, men det var till kl 9 så jag fick vara uppe ganska länge igår. Nu sitter töntarna därbak och diskuterar fotboll, och jag borde lägga manken till!
Vi ses, Kram!

Where have you gone, joe dimaggio?

Jag och Moa somnade båda nån gång vid 3 imorse. Och sen började skolan kl 8 prick med franska. lovely! Nu ska jag ta itu med svenskan, det lär bli tufft men jag ska klara det! 
Dagen i skolan har vart rätt seg, fick sämsta instrumentet på musiken. Vi gör samba, jag spelar tamburin. Jättespännande, verkligen. Bajs. Jag hatar när vi har J, får så negativa vibbar av honom, och blir bara stel och sitter och surar. Tacka vet jag A! Då är det mycket bättre.
aja, vänner små. ska kanske gå ner och bryta en bit av den stora Karl Fazer chockladen jag fick av matilda, och ta ett glas cider. Mums, vilken lyx! Plugg-måltid. 

svenskan var tills på onsdag..

... alltså gör jag den imorgon ist :D wooho! snacka om att skjuta upp allting.

Hej alla vänner, alla som vi känner!

har teknik och svenska tills imorgon, som typ hela betyget hänger på . I'd better get to work!
puss&kram


Twist and Shout

Jag garvar häcken av mig.

 

Igenridning

Tjoooooflöjt!
Jag har ringt och ringt till ridskolans telefon hela morgonen, men det är bara upptaget! Så sen beslutade jag mig för att försöka med min insiderkälla (maria) så jag ringde henne och kollade om jag kunde rida igen, och det gick bra sa Rebecka. Jag kan gå och hämta Rolf i hagen när jag kommer sa dom, för jag får ta honom ;P Nice Nice! 
Roffäää <3
                                                                                            

Assisi

Alltså jag vill tillbaka :( Vår konfagrupp var den bästa, alla var så roliga och knasiga, (speciellt Karro, den bästa) och vi hade så roligt när vi bråkade med italienarna, lekte på torget, sov på balkongen, vandrade 1,5 timmar i stekhet sol till eremitklostret och typ bara låg på nunnornas gård i en liten "maghög" och funderade över livet och tron (fast inte så mkt tron, mest annat konstigt, som t.ex. att Sean är ett helgon?). Och alla roliga psalmer och sånt, haha jag hade dom på hjärnan jättelänge efteråt ;) Ni kanske fattar att det är jobbigt när man sitter på en lektion och inne i huvudet spelas det på repeat:
"Min jesus, min Herre, Gud det finns ingen som du! Min lovsång jag ger, till dig mer och mer. Förundrad av din kärleks djup." osv osv.

I alla fall, vi som var i Assisi April 09 är grymmast och Karro är bäst. Nu är det sagt ;)


Segiskväll

Ska snart sätta mig framför TV-rutan och kolla på Ocean's! Lilla Vuck hade ont i huvudet, vi skulle egentligen gjort ngt ikväll men hon är hemma och lider ist. Krya på dig SWEETIE :P
(haha, jag i Assisi med Fridas glasögon, schteeek!)


What's that you say, Mrs Robinson?


The answer my friend, is blowing in the wind

Lugn och slapp dag, införskaffning av två filmer: "ocean's thirteen" och "jakten på lycka". Ska ses snarast! Köpte även lite nödvändigheter såsom schampoo och tandborde. Och mörk chocklad!

One missed Call

Jag och Viktoria såg igår den japanska verisionen av "one missed call". Den var faktiskt riktigt ruskig, mest pga överraskningsmomenten då man verkligen hoppade till och slog händerna för ögonen. Mysigt, men ben&jerry's half baked och svenska lantchips! En riktig mys/skräck-kväll!

Let's do it!

Det gick bra med Staren, trots att det kanske kunde ha gått bättre. Får väl lixom lära känna henne lite innan jag ställer krav. Jobbade lite med en liten fyrkant och typ att man flyttar hästen i hörnen. Det gick rätt bra, hon verkade tycka att det var kul! Travade lite på volter oxå,  hon har tydligen lite problem med galoppen, hööhöh x'D Jag galopperade ingenting, ska kanske träna lite på det lite framöver. Red oxå en sväng ute runt hagarna, travade bara en liten sträcka (det enda stället där det inte var gräs) eftersom att det var blött i gräset och senast jag red på blött gräs gick jag omkull och jag ville lixom inte riskera ngt (A) Docken mådde osxå bra, 37,5 grader vilket är samma sak som frisk.

Ikväll kanske jag ska göra ngt med Vuckie, se på film eller något annat myspysigt!


Nervöööst

Antingen kommer jag missa bussen, eller komma förtidigt och få sitta där i ngra timmar, eller så kommer det skita sig på själva ridningen. Välj själv vad du tkr låter bäst!

Högklackat

                                                                             
  Det är lite störigt, för jag gillar högklackade skor och det finns jättemånga fina jag skulle vilja köpa, det är bara det att jag är redan så lång! Funderar på om jag skulle bli alldeles för lång i sådana. Det är inte så att jag är 180 cm, men med höga klackar skulle jag bli det och då skulle jag kanske känna mig som värsta jätten (a) Dessutom kan jag inte gå i dom ;P

Gamla Stan med polaren Pär

Hej!
Igår var jag och flummarN^ inne i stockholms stad. Det var mkt ruligt! Tolvan gick inte, jag skulle stå på ett ben medans vi väntade på bussen, efter ett tag joinade Vuck och vi stod där som två dumskallar. Har snott en vacker bild från hennes blogg, föreställer oss när vi dressar för fullt i gamla stan ;D Sött :) Igårkväll vart det film hos rebecca, Alien. Jag somnade i mitten , och sen när jag vaknade när den var slut muttrade jag "jag fattade ingenting" . Haha, inte så konstigt att man inte fattar när man ligger och snarkar i Rebeccas knä :) Imorse var jag och Rebb's hos Docken, han hade en frisk temp, 36,8. Men antar att det kommer vara högre ikväll. Om ngra timmar tar jag bussen in till stallet återingen, ska provrida Staren :D Ska bli kul, men lite läskigt (a). Nice att det regnar oxå... Hoppas att det slutar. Ikväll ska jag och Vuck troligen hitta på ngt! 
 

 

Spelar Roll

Tjenare mittbenare!
har nu varit inne i staden med Viktoire, vi lekte turister och åt ben&jerry's glass i Gamla Stan, sen gick vi bårt till gallerian och shoppade lite. För viktoria blev det en jättefin blårandig tröja, jag köpte två tröjor, ett linne och en t-shirt. Mkt vackra plagg må jag säga! Ikväll ska vi hem till rebecca och se på film är planen, men först ska jag på ytterligare ett besök hos superpållen. Man kan inte vara säker på att hans friska temp håller sig, alltså måste jag dit och kolla honom! Idag hade jag på mig mina zebrarandiga kjol från Karen Millen i London. den är lite klurig, men om man fixar lite ser det bra ut :) Förhoppningsvis kommer lite bilder från Viktorias superkamera snart, under tiden får man nöja sig med min "outfit" sopm är fotad hemma med min bajskamera. ignorera att jag sitter ner och mitt blöta hår.


 

Stallet

Var i stallet nyss, tog hand om bästingen lite. Hans feber han sjunkit, yaay! Nu är det bara 37,6, kan klassas som frisk! Bara han inte blir sämre till kvällen då jag ska dit igen och titta till honom. Jag tog iaf tempen, kratsade ut hovarna och borstade lite, sen tog jag en liten "matpromenad" då jag går med honom och han får käka gräs så mkt han vill, lite för att vänja sig. GOTT!
Idag skulle jag typ vart med Vuck men vettefan. Ikväll ska jag i allafall först till stallet, sen vara med Rebecca, det ska bli mys.
 
Bara en påminnelse till alla som inte fattat det än; världen är full med falska människor...

Paint It Black



Welcome back!

Bestämde mig för att starta upp min gamla blogg igen, den har så mkt minnen som jag vill behålla. Tur att jag sparade den och inte raderade ;P Men om ni vill checka andra grejer som hänt på den senaste tiden så är det annapannapytt.devote.se som gäller.

iaf, ikväll är jag sjukligt understimulerad! inget att göra... Alla är bortresta eller bara tråkiga (syftar på dig, vuck ;P). Jag tänkte baka ngt och slappa med en film men sen kom jag på att vi inte har några bra filmer hemma så då blev jag sysslolös.

Amanda och Rebecca är på Bajen vs BP. Ringde dem nyss, de står tydligen i hammarby-klacken, hahah! Trist för alla killar som hejar på BP, desto roligare för vår egen lilla hammarbyare Rebb's. Nu ska jag gå ner och ta livet av mig, det finns ju inget roligare att göra. Kram!

RSS 2.0