Hööks, Mormor&Morfar

Tjenare, jag kom hem från Hööks och morföräldrarna för ett tag sen. Det vart lyckat, och Viketoria följde med :D Jag köpte ett par helskodda mörka ridbyxor, ett par regnbyxor, en ny hjälm och ett dressyrspö. Vucka köpte svarta ridbyxor och ett dressyrspö. Sen bar det av till mormor & morfars lilla stuga i skogen, haha :D Nejdå, dom bor i en liten villa ovanför ett dagis :D Dom tyckte om Viktoria och vi fick saft och kakor. Kort sagt så vart det en lyckad dag, och nu ska jag bara packa och äta lite godis :D Måste bara berätta om igår, när jag var hemma hos Vucki och kollade på OC, Kirsten kommer in och säger typ "Sandy, Jimmy är här nu" samtidigt som Sandy håller på att ta ut mackor från brödrosten, och säger "hot, hot, hot". Haha, och då har de jävla översättarna skrivit "sexigt sexigt" :D Det är jätteroligt när man ser det :P Ni kanske inte fattar med det är iaf jätteroligt ;)
Precis som med "jävlar, stedarn" kollade vi på det avsnittet typ jättemånga gånger. Jag kan fortfarande inte sluta påpeka att Marissa & hennes pappa har "mellningar" mellan tänderna.
Förresten, när Ryan bråkar med en kille på nån fest, haha när han lixom springer fram och kastar sig på honom så ser han ut som en äkta smurf. Jag skrek det till Mammsi igår, "SMURFATTACK!" :D Haha, man måste se det med egna ögon alltså :P

Nu har det blivit ett väldigt skumt och oseriöst inlägg kanske ni tycker, och jag är pissed off för att Magnus dator är så seg, men min funkar inte för det tar tusen år att starta den...

Orkar inte slriva mer nu, ska packa packa packa :D Byebye

Kolla smurfen asså :D Förresten Viktoria, han är tydligen 30 nu, och var alltså typ 25 när han var Ryan i första säsongen...

tidsbrist

Shiit pommfriitt ! XD
haha, proffs-stavare ;)
I alla fall, jag har tusen saker att göra, och jag har inte tiid. 
Kom precis tillbaka från en mysig promenix med Vimsan, hon är så snäll den hunden! Nu måste jag packa om min vaska, det kommer ta tusen år, och sen måste jag duscha och sen har jag lovat att träffa Vucki oxå, jag är lessen Toria men dethär kommer ta tid för mig :S Det är bäst att jag börjar packa, trots att jag inte har lust eller ork ALLS! Juste, jag måste ju äta nån slags lunch oxå.

help!

 (tänkte att ni för en gångs skull skulle få se en bild av mig oxå, :D Ful, javisst men jag hittade ingen bättre)

Tjenamors

För att berätta vad som hände igår, så måste jag säga att jag & Granma var och trimmade Sixten. Han var lite argsint när hon (hon som trimmade honom) skulle rycka under magen, det hjälpte när jag & Farmor satte oss i bilen istället. Iaf, nu ser han ut som en liten räka, hhaha :D Men han är lika fin i mina ögon <3. 
Idag alldeles nyss åkte dom iväg, och jag är ensam kvar. Men jag har lite att göra, jag ska rafsa ihop grejerna som jag ska ha med till Gotland från Pappa, jag ska ta en kortprommis med Vimsan, som jag lovade Sanna, vid lunchtid och jag ska möjligen till Hööks och Viktoria ska möjligen följa med! :D

Igår kollade jag på King Kong med Farmor, eller jag kollade och berättade allt som hände för henne, hon satt och läste tidningen i soffan ;)

"-Granma, titta nu åker dom in i dimman. Det är lite dumt gjort, inte sant, för nu ser dom ju inte vart dom styr kosan! Haha, men titta, nu är Jimmy i sin vaktpost, och nu skriker han till! Oy, han har upptäckt muren, nu skriker han för fulla muggar, hör du vad han skriker Granma? Wall! There's a wall ahead! skriker han! Hörde du? Vi får nog spola tillbaka där.
-Nejmen Anna, jag hörde jag hörde!
-Nejdu Granma, jag tror inte att du hörde. Lyssna! There's a wall ahead! Hahaha, och nu är det oxå Adrien Brody och Naomi Watts som väntar på krocken hand i hand. Titta så romantiskt! KABOOOM!"

Haha, stackars lilla farmor som får stå ut med mig :D

Nu ska jag i alla fall gå ner och käka frukost, ha det så trevligt :D


Kodemordet

Hu och helvete, jag läste nästan allt. Jag vill spy, det går runt i huvudet och jag känner mig helt matt. Hur kan man göra såhär ? det är helt jävla sjukt ! Jag undrar hur man mår om man är människa att göra nått sånthär. Jag tänker också på att jag inte hade en aning om dethär innan, innan jag såg länken i Lydias blogg. Jag visste inte att det hade hänt. Snart kommer jag bryta ihop.

Minns John Hron


Tråk-dag

Ännu en dag som fördrivs hemma med TV:n och datorn :( Viktoria hade för mkt att göra för att ses, helt förståeligt, och resten av folket verkar inte vara hemma. Jag ska fan till en bokhandel snart, jag har inget att läsa! Fick nyss ett sms från Viketoria: "Jag ska upp till torget o köpa lite saker om du vill kan vi ju ses där ett litet tag, men du kanske inte orkar?"
Självklart nappade jag så jag ska bara ta på mig lite kläder (lubbar fortfarande runt i pyjamas) och sen sticker jag när hon typ sms:ar. Haha, såå nu antar jag att det inte finns mkt mer att säga. Himlans tråkigt det vart, när man inte har nått att göra och alla vuxna jobbar så att man inte kan åka till stan med Mammsi eller nått sånt... Såå, nu kom jag på att jag har tänkt publicera en bild på Sixten, har ju inte gjort det så mkt i denahära bloggen. Enjoy!

Er, errr. Min dator har problem och det gick inte att visa nån bild på voffsingen. Kanske ni vill se ngra andra bilder ändå (a) 
None  None  None

1, Freja, nordsvensken som jag red ut på i Idre :D
2, Vimsan som balanserar på en gren ;)
3, Rupert Grint, haha. Varför då ?

Gäster

sssch, alla har kommit och jag har smygit in på mitt rum ett tag. Ska typ snart äta tårta, det är gottigotti :D Jaja, jag borde antagligen smyga ner nu, men jag vill bara skriva lite först. ´Nån som vet vart den närmaste hästbutiken med låga priser och bra varor ligger ? Jag behöver;
1 st ridbyxor
1 st ridhjälm
1 st dressyrspö
möjligen 1 st ridstövlar eller ridskor

Hur fan kan jag vänta med att köpa detta tills typ tre dagar innan vi åker till Gotland ?



typiskt mig för att säga det själv.

Gunra 'n' Granma

yeah, that's right! Hela min förmiddag har jag suttit och kollat på Vänner, femte säsongen ;) Jag ääälsar den serien alltså, den är lixom inte så jävla allvarlig som allt annat utan bara rolig och avslappnande att titta på. Aja, så nu har jag säsong 1-5, det finns tio... Det gäller att tjata som bara helsike och pappa & Mamma ska köpa alla, men jag antar att de fattar att jag inte ger mig förräns jag har alla (a) :D Iaf, nu har Granma kommit hit, och jag har precis varit på en prommis med Sixten. Det var asskönt, solen tittade fram emellertid (haha moa) :D

Såå, Farmor bakar tårta och jag är helt efter med present-fixande, det är väll typiskt att de ska fylla år på sommarlovet när man inte har en chans att fixa nått bra ? Iaf, Pappa får sin present senare och tills vidare ska jag bara göra ett kort till Granma. Moa loggade precis in på msn, så nu pratar jag lite med henne oxå, hahah. Ska ju ses på fårö om ett tag, det ska bli jättekul :D saknar henne <3 Såå, imorron kanske jag ska till Hööks och skaffa lite nya saker inför Sindarve. 

take care. 


Morning, tisdag.

Jag har precis vaknat och Viktoria ringde för en stund sen. Vi ska höras lite senare, och typ ses. Nu ska jag äta frukost efter att jag har gottat mig lite åt en video med snygging Jamie ;D Hmmh, hoppas att vi har lite frysta bär hemma så att jag kan göra smoothie (a) Helst jordgubbar, men det finns nog lite blåbär/hallon som jag gjorde igår, det var oxå jättegott. Nu har jag inte alls tid att sitta och blogga, vill bara berätta att det hittats en ny beroendeframkallade låt för Faustino. "Why Can't I" by Liz Phair. Typiskt mig, jag som inte ens gillar sån sorts musik. ;D Aja, nu har Jag inte mer att säga. 
Ha det gott

Tråk-Måndag

Nu är jag halvkry, idag har jag varit ganska snuvig och hostat hela tiden :S Haft tråkigt, så jag har sökt efter en rad olika saker på youtube. När jag inte kom på något mer att söka på så vart det olika kändisar, skådespelare och artister. Jag har chattar med Lydia oxå, och skrivit en massa om faustino, hahhahaha. När man är uttråkad så säger man vad som helst. Tur att jag får hit tre filmer imorgon att kolla på när jag är ensam och har tråkigt, om jag inte eventuellt skulle träffa Vuck... jaja, nu ska jag ner och kolla på TV. 

Ha det så bra, :D 

Cypern, Fagersta

Hej allehopen, nu har jag kommit hem från underbaraste resan till cypern ! Jag är ju så duderbart dålig på att steka i solen, så jag har nästan inte lyckats bli brun alls (a) jag är iaf brunare än jag var när jag åkte *stolt*. Felix säger att jag är en bulle utan ägg... Haha, jag orkar inte riktigt skriva allt som hände men vi hade iaf kul åt olika repliker från filmen "Yrrol" och såklart åt Slimmis när han dansade BlueVillage-dansen xD Ni skulle ha sett honom hahaha, han var lugnt min favorit, av alla roliga människor där. Vi vann en tävling oxå, och fick stå på scen med show-gänget xD Sen fick vi åka Katamaran, det var kul och "trollkarlen" gav oss varsin ballong som Felix kunde relatera till något helt annat :P Jag bara ägde alla på fyrmansvist, men jag sög på plump ;) Viktor kastade vi i poolen med kläderna på och sina "stiekers" på nosen, mohahah.

Dessutom vann vi i tjejgänget alla tänkbara tävlingar, berodde delvis på att Sanna var domare. Hah, kort sagt utan att nämna fler saker kan jag säga att jag och matilda "eremitkräftan" hade jättekul och jag bara längtar tills vår nästa semester tillsammans!
På Arlanda blev jag upphämtad av Pappa och efter en jädra massa kramandes och hejdåandes körde vi iväg mot Fagersta, där vi skulle fira lite midsommar. Som traditionellt hade vi våran femkamp, och De La Famille Blix vann alla gånger xD Första femkampen vann farmor, andra vann (gissa vem) JAAAAG! Tahaaa, det trodde ni inte va ;) Och tredje vann puppe (kör på Viktoria-stil). Karin, Arne, Lena och Magnus fick se sig besegrade ;) Nu är jag änteligen hemma och får sova i min egen säng igen, och på onsdag ska vi ha storkalas för Gunra & Granma, Örjan kommer oxå!!

Nu är jag klar med att berätta om min semester, så jag kan berätta att jag har läst Sotarpojken igen för typ tionde gången. Det är helt klart en av mina favoritböcker, den är helt underbar! jag gillar det gämla sättet att förolämpa varandra. "Ack din fähund, din elendiga bov! O, en sådan gräslig kanalje" 
Dessutom älskar jag de Italienska namnen, såsom Giovanni, Faustino, Giorgio, Antonio, Angeletta, Rinaldo, Augusto, Enverino, Battista och Dante. Taha, men jag kanske är dum i huvudet men det är en jättebra bok, trots att den har en ganska seg början och är lång. Det passar trots allt mig väldigt bra (a). 
Det roliga är att min favoritkaraktär är en av "ondingarna", nämligen Katten (Faustino) :P Han blir faktiskt god i slutet, tji fick du ! 


Nog för idag, nu ska jag äta pizzabröd och njuta av att det är sommarlov! (har kollat klart på mina vännerfilmer, får be Puppe att köpa nästa säsong för jag klarar mig inte annars)

Tjenare,

Jag som trodde att jag skulle vara typ bäst och bara packa och greja hela dagen, gissa om jag har gjort det. Kollat på Vänner, (whoppah) och varit hos matilda i typ 10 minuter. Men lite har jag hunnit i alla fall, och jag har försökt beordra pappa att köpa ett linne till mig från GinaTricot, men jag är inte säker på om han kommer göra det. Granma har ju tyvärr sabbat linnet i tvätten, så jag tänkte om jag kanske kunde få ett nytt (a)

Nu har jag i alla fall plockat fram en del grejor som ska få följa med i resväskan, men jag är långt ifrån säker på hur det kommer att bli, hälften av mina kläder ligger ju i tvätten och ingen resväska har jag. När Pappsi kommer hem ska vi åka och köpa det.

bye bye

Dan före dopparedan

Jag är inte så dum så att jag tror att det är jul, men imorgon då jävlar smäller det ! Klockan fyra typ ska vi vara på Arlanda, vilket betyder att vi måste gå upp typ två ikväll, man hinner ju inte ens somna förrens man ska stiga upp igen ! Jag ska duscha nu, och sen galopperar jag bort till matilda och hämtar mina ridgrejor och mina mjukisar, som av någon andledning har fastnat där. Sen sticker jag hem igen och tar fram ALLT jag ska packa ner, och när pappa kommer hem med en stor resväska som han ska köpa så packar jag ner allt och sen springer jag iväg till matilda igen med packningen. Där ska jag nämligen sova över, och sen bär det av :S Jag tror att vi ska träffa Felix & Viktor på Arlanda, de får ju knappast plats i Mikaels bil. Hellaflundra, nu drog nervositeten igång. Jag har varit heelt kolugn fram tills nu, haha! MEN som Mikael sa till mig så är det bara bra att vara lite pirrig. Innan hopptävlingen trodde jag att jag skulle spy, men det gick ju ändå skitbra. Det enda kruxet är att vi ska åka på fredagen den trettonde, huuuh! Tur att jag inte är skrockfull. (Hejdå alla nära & kära, det har varit trevligt att känna er)

Pusshej leverpastej!   


Borta bra men hemma bäst

Haha, jag är inte säker på om jag tycker så som rubriken säger, men det var iaf jätteroligt att vara i östhammar. Nathalie är underbar, Lotten och Lasse är urtrevliga och Matilda är ju bara världens bästa, + att Lizzi (hunden) är den sötaste chockladtoppen jag nånsin har sett xD Vi badade i poolen varje dag typ, och var i "stan" (några affärer och en mack) och handlade lite olika grejor. Lördagens fest vart helkul, och när Lasse skulle presentera oss barn så vart jag tilldelad rollen som matildas bästis, med stark betoning. Ingen vanlig kompis dethär inte, haha. Jag har iaf köpt ett par vita shorts på Gränby Centrum i Uppsala, ett halsband med en spindel på (helläckert, jag som brukar hata halsband) och typ ett chockladljus till Mami, för vi bråkade innan jag åkte så det tyckte jag att hon kunde få :D

Såå, nu sitter jag här vid datorn, ska snart ner och äta frukost och kolla på Vänner (of course) och sen ska jag nog packa till cypern, Kan ju berätta lite om hur min semesterplan ser ut.
På Fredag drar jag och matilda alltså till Cypern, och stannar där i en vecka. Det ska bli jättemysigt. När vi sedan kommer hem på midsommarafton åker jag direkt till Fagersta från Arlanda. Där kommer vi bo hos Lenas föräldrar, och Granma and Sixten kommer oxå dit :D det ska bli jättekul, för Sixten ääälskar att vara där. Precis bredvid huset ligger det några jättestora ängar, så han får vara lös där och han springer som en galning efter bollar och grejer<3 Därefter åker jag till Gotland med bästa Viktoire, där vi ska gå på ridläger i åtta dagar. Sedan åker hon hem och jag ska till Fårö och hälsa på Moa ! Hur kul som helst alltså, sedan tror jag möjligen att Alice, Manne och Nikita oxå hälsar på men jag vet inte. Sen är det pappas semesterplaner som ska fixas, och han har som vanligt inte planerat något. Men men, det blir kanske lite semester här hemma eller en till utlandsresa med Familjen, man vet aldrig !

Hoppas att ni ska ha en lika rolig sommar som jag, ha det bra ALLIHOPA!
(och by the way, förlåt Douglas, Gustaf, Ruben och kasnke några till som Nathalie, matildas lillesyrra, ringde till från min mobil. Jag märkte inte det, haha men visst är hon underbar ^^)

Förresten så har jag samma mobilnr som förut om jag har glömt säga det, men jag vill gärna ha era nmr allihopa :D

SOMMARLOV

Ledsen att jag inte har skrivit på länge, nu sitter jag framför datan hemma hos Matildas pappa i Östhammar. Det är skitkul här, och ikväll blir det typ gäster och god mat :D Sköönt att skolan slutade i torsdags och´snart åker vi också till Cypern. Samma dag som vi åkte hit deltog vi i en klubbhoppning på ridskolan, jag red på Gimmi och Matilda red Fantasia. När det var dags att hoppa var jag näst sist, som tur var. När jag såg Matilda rida ut ur ridhuset med en rosett på Fantasias träns blev jag såklart glad, men sjukt rädd för då var det snart min tur, haha xD När jag skulle in i ridhuset var Gimmi jätte stirrig, hon ville inte gå in och konstrade och grejade. Som tur var fick vi en kanonrunda och jag gick felfri jag oxå, YOOHOO!!! Så nu har vi varsin rosett, Ti & jag och nu ska i stanna här i östhammar tills på tisdagkväll elr onsdagmorgon, och sen blir det CYPERN! Det ska bli askul med Felix, Viktor, Sanna, Mikael och BÄSTAKOMPIS-Tilda. 

Hälsning från Matilda:
XD CYPERN! 

Haha, hon var inte så snacksalig xD Nu ska jag sluta och koncentrera mig på matilda & Nathalie, KRAM !
/anna och matilda   

RSS 2.0