New Moon

Såg alltså New Moon igår med Frida och Tove! Det var urkul, vi käkade på food court och åt smoothie på Wayne's innan ^^, NHÄJZ!
Okej, och såhär är det; TEAM JACOB HERE I COME! xD Han har i alla fall stört snygg kropp, Edward har ingenting :P Dessutom gillar jag hans personlighet mer i böckerna. Han är mkt roligare. Sen kommer jag alltid vara Team Jasper bara för att han är en sån äkta klockrening :D Och jag är sur på vissa människor (Elli, jag menar dig) som sa att han var med asmkt i denhär filmen, mkt mer än i förra. Man ba NEJ? Han hade två repliker xD I alla fall, den var väl rätt bra ändå, den är nog bättre om man har läst böckerna och förstår alltid (vilket jag har) ^^,
Solong Suckers!


lixom, HEJ MUSKLER? xP

Söndag

Vaknade hos Elli, packade ihop och tog bussen till Alvik. Där köpte jag nån oat-cookie grej på pressbyrån till frukost eftersom att jag inte hade råd med nåt annat, och åkte till stallet direkt. Väl där tog jag in hästen och sådära, spolade benen och blablabla, men när jag lyfte på höger fram såg jag att skon satt lite löst. "ajsing bajsing" tänkte jag och kratsade resten av hovarna och tänkte att jag skulle ringa Tessan sen. När jag är klar ser jag att när hon ställde ner hoven igen har hon lyckats få av hela skon, så den sitter på utsidan av hoven och sitter fast i en söm. Jag försökte dra av den med händerna, tänkte att den kanske satt skitlöst men nej, det gick inte. Ringe Tessan och hon beskrev vart det fanns en tång och shyt. Jag som aldrig varit bra på träslöjd och knappt visste vad en tång vad visste inte hur jag skulle klara detta, men eftersom att den enda vuxna människan i stallet som möjligen hade kunnat hjälpa mig var höggravid, kände jag inte för att fråga henne ^^, Så jag tänkte "äh vadfan, hur svårt kan det vara?" tog tag i sömmen med tången och drog lite och vips var skon ute! Så svårt var det. Sen ställde jag in henne i boxen och åkte hem, Tessan skulle åka dit efter jobbet och fixa. Tråkigt bara att jag inte kunde rida... "/


4 a.m

Okej så klockan är fyra på morgonen. Jag sitter vid datorn och gör absolut ingenting. Varför ska det vara så sjukt svårt att sova ibland? Blä. Imorgon ska jag upp relativt tidigt oxå. Aja, kan lika gärna berätta om dagen!

Åkte till stallet vid 1, MäRK-U möte. Det gick finemang, vi bestämde lite tiderför luciaträningar och sådant, och satte även upp en lapp i stallet. Sen red jag lektion. vi skulle hoppa, men vissa ville inte xD Så det vart typ markarbete -.- Tråk! Jag red Sassi (lyyyckat!) Men det gick väl okej över hindrena i alla fall. Sussi tycker att jag ska tävla den 6:e, men jag vettefan. Har ju bara hoppat Renoir och Sassi, och Renoir är ingen riktig hopphäst och Sassi har redan 3 pers skrivit upp sig på. Sussi sa att jag lika gärna kunde ta Faith eller Amadejs, men jag vet inte. Får sova på saken (när jag nu kan somna).

På kvällen gick jag hem till matilda och åt middag där med henne och viktor, sen låste viktor in sig på sitt rum och pluggade "stökgeometri". Han förklarade för oss vad det var, och jag säger bara att jag ska I N T E gå natur x) Det verkade skitsvårt! Sen kollade jag och Matilda på två filmer och sen gick jag hem vid halv ett. Nu sitter jag här. Suck xD

Aja, godnatt! Solong Suckers!

So This Is Christmas

Julstämningen råder i mitt rum, redan! Bara för att jag älskar julen (: Tända ljus och John Lennons Happy Xmas, hur mkt bättre kan det bli? :D

Justdet, någon som vet om dom är seriösa med domdär "unga mödrar" reklamerna på MTV för det är typ det töntigaste jag någonsin har sett! Usch och Fy! x)

You're gonna go far, kid!

RUBLIK RELATED FOR ONCE :D

Älska den låten, The Offspring. "Dance Fucker Dance!" :D Hur kan man låta bli att älska en låt med dom lyricsen? :P

Solong Suckers!


smooth criminal <3

Okej, jag måste få skriva av mig nånstans. Feel free to judge me.

Dethär är den värsta dagen på länge, jag vill inte verka som nån jävla attentionwhore, för det är inte det som är meningen, men just nu är ingenting bra. Somnade på NO:n idag, jag är så himla trött! Har inte sovit ordentligt på jättelänge, kan inte somna, och sen när jag väl somnar drömmer jag mardrömmar.  Kände oxå hur mitt betyg och mina drömmar och ambitioner bara gled iväg när jag fick matteprovet på bänken, jag kunde ju nästan ingenting i jämförelse med hur det brukar kännas i vanliga fall! Jag kommer aldrig kunna samla ihop tillräckligt med poäng för att komma in där jag vill och det känns så sjukt jävla dåligt! Jag förstör verkligen allt för mig själv, ingenting jag gör blir någonsin rätt.

Allt det som alltid kommer tillbaka, varje kväll och varje morgon. Hur sjukt jävla fet jag är och hur jag verkligen borde banta. Allt som folk har sagt om mig. Kan dom inte fatta hur ont det gör? Det hjälper ju inte att jag ser ut som ett jävla miffo i ansiktet heller, och jag kan inte rida ordentligen och jag kan inte spela nån sport eller nånting. Vadfan har man för nytta med att ha lätt för sig i skolan när man ändå lägger krokben för sig själv? Hittar ingenting med mig själv som jag är nöjd med, dom jävlarna som faktiskt vill vara med sårar jag ju ändå på ett eller annat sätt, genom att bete mig som en jävla fitta mot dom. Och mina stackars föräldrar. Jag vet att micke flyttade ut på grund av mig, och det känns så jävla fel, jag vet att det är mitt fel, han stod helt enkelt inte ut med mig. Fiifan, hur jävla fel kan det gå? 

Nu känner jag mig som en 100% attentionwhore... Funderar på att inte publicera denhär skiten, men jag vill ändå att folk ska veta att jag inte menar det, för jag gör verkligen inte det. Det är inte meningen att såra och förstöra hela tiden. Det är bara sån jag är.   

obefintligt

Skulle egentligen ha pluggat matte, har istället ätit lax och suttit framför datorn. Produktivt! Hmmh, ska nu fixa ihop något till engelskan imorgon och sen försöka göra det bästa jag kan av matte-situationen. Kommer sååå faila på provet. It's not that big a deal (ehum, yeah it is).

I alla fall, ridit idag, kul i jul. Lite mörkt bara, men det fick gå :) Morsan var duktig tjej <3

Solong Suckers!

Iron Maiden <3

Om ni inte redan har märkt det hör rubrikerna sällan ihop med innehållet ^^,

I alla fall, måste börja med att skriva att jag och Jojo firade Guy Fawkes Day i torsdags, (mycket lyckat)! Vi försökte tända en brasa och åt tårta ^^, Igår var jag, Moa, Julia och Jojo på bio. Vi såg UP i 3D. Det var skitkul ;) Den var på engelska och otextad, men det gjorde ju ingenting, vi är ju PRO xD Det var sjuuuktkul i alla fall, vart EN DEL garv på tunnelbanan och på donken ;) När jag och Jojo skulle köpa lite skit på iografen innan bion började vart det ju inte lite lyckat. Mellanläsken var ju enorm!

Anna: Det var fan va stor den var!
Bio-killen: Jo, dom är stora.
Johanna: Men det är lugnt, Anna gillar stora saker! 

HAHA, jag garvade på mig när bio-killen började småfnissa åt den kommentaren x)  
Idag har jag ridit, (Faith, gick okej) och sen vart hos Viktoria och kollat på barnhemmet. Det var myspys, men filmen var läbbans "/ xD Men det gillar vi!

Nu ska jag sova, kyrkan imorgon 10.30. Dom är inte nådiga mot oss!
solong suckers!


Everything is wonderful now

suck, projektarbetet och gåspennan tar kol på mig... Jag orkar verkligen inte! Vill bara sova hela dagarna men det går ju inte. Aja, imorgon blire till att åka till Morsan :) Ska bli skojskojskoj! Har inte ridit (på riktigt) sen i söndags, i måndags tog jag ju bara en liten barbacka-tur. Men det var mysigt det med ;) Aja, nu ska jag koncentrera mig lite på Gåsen. Solong suckers <3


moresöndagtothepeople!

har ridit med jullan och fjortisspringaren idag :) Det var kul! Fick springa till Nyckelby och ta bussen därifrån sen, eftersom att vi missade bussen som gick från Nyckelby Gård. Imorgon ska jag ut till stallet TIDIGT på morronen ^^, Men det går bra det oxå! Igår spelade ajg Monopoly med Matilda och Company. Michael var en riktig elaking som tog ALLA pengar och tvingade oss andra i fördärvet med sina hotell. Aja, det var kul i alla fall, sen glodde vi på Whale Wars och Psycho 3. Jag och Matilda körde mest runt i olika bilar på GTA, på Felix PSP. KulIJul! 
Nu ska jag duscha och sova, gnattgnatt! 
solong suckers <3 

everclear



Älska låten <3


RSS 2.0