PluggPluggPlugg

Jag orkar bara inte, vi har tusentals läxor tills imorgon och nästa vecka. Nu ska jag läsa ut huckleberry Finn och sedan skriva vad jag tyckte om den. Men det bekymrar mig inte, engelska älskar jag, det är jättelätt. men sen blire textanalys, *suck*.

Kram Anna

New York

 

Hometown

Yes, dear friends, I'm home at last :D
Det har varit aaaapkul, men jag hinner inte ladda uppp bilder nu, för jag ska rida om typ en halvtimme, och jag måste fixa och dona ;) Har köpt lite fina kläder, och haft det jätteroligt :) Saknat alla snälla klasskompisar, då. Nu är det dags att sticka, Bye Bye!

NEW YORK

Jag kommer saknar er sjukt mkt, allehopa :D
kram <3


Alfons Åberg

Shit, det är så tragiskt att jag missar när självaste stadsministern besöker vår skola ^^ När det händer sitter jag förmodligen på Arlanda och dricker juice, och väntar på att få hoppa på planet. Men who cares, jag ska till New York i alla fall :D Jag längtar jättejättemkt (: han en MASSA att göra i läxa, uschi. Dessutom glömde jag att fråga Mårten vad jag ska göra i teknik, oops ^^ Ska räkna matte nu, alla glada :) Bye!

Söndag, rubriiik ?

Har precis laddat upp bilderna från höstlovet och framåt, känner mig duktig (: Annars har jag varit ute med Ti och Vims en sväng, känner mig duktig. Och sen har jag suttit framför datan hela kvällen, mindre duktig ^^ XD Nu ska jag faktiskt sova, duschar imorgonbitti, för jag hatar att duscha på kvällarna och sova med blött hår ^^ Men först, lite bilder :D


Tåget mot Gävle, macka och chocklad från Coffehouse by George :) Asgott!

Sötaste Sixtna i sin nya korg, den röda som ligger i den gamla ^^ han gillade den ;)

Pic's


Haha, två år sedan nu va ? Jag och Viktoria i Lofsdalen ;) V's coola rånarluva som täcker munnen är bäst på hela fotot xD

Ännu en skidresa, jag och Hedda är jättesnygga i bussen mot Romme ;)

Borta, köpa ny!

YESS, Sanibo elr vad du hette, nu är det borta (: TERRIBLE @ pa ser aldrig solljus igen, för den tiden är passerad.
Haha, jag lovar och svär att det inte funkade igår ;) Vem vet varför ?

Idag, Fars Dag. Jag och Brorsan bakade chockladmuffins till pappa, och satte grädde och en chockladbit på toppen ;) Han vart jätteglad (: Nu är det en massa goa muffins kvar, som bara väntar på att jag ska äta upp dom ^^ XD Fast det ska jag inte göra, för dom är farsans :) Trevlig söndagskväll!
Kram A

Nehe

Det går inte att öppla playahead och ta bort användaren. Tack för den! nu fick jag inte skrota nånting. Kom precis på att klockan är kvart över ett, och jag ska upp tidigt imorgon (elr snarare idag) xD ^^ vilket proffs ;)

Vi ses !

Fix you

Jag har fortfarande inte bestämt hur jag ska göra, jaja. Får sova på saken ;) Nu är jag grymt trött, och ska precis skrota min användare på playahead. Har inte varit inne där på 2000 år ;) Kände för att skrota nånting, och vad kunde passa bättre ? :)
Nu har jag snott en "kalle anka-pocket" av brorsan, han prenumenerar ^^ Det är faktiskt (tro det eller ej) jättebra att läsa innan man ska sova, jag måste alltid läsa lite innan jag somnar, men man vill inte alltid koncentrera sig så mkt, då kollar man bara på Kalle Anka eller Musse Pigg som hoppar upp och ner, och läser lite i pratbubblorna. asbra! Håll med om att jag är smart ;) 
Godnatt, !  

Christian the Lion

Moa visade mig denna, och jag den är bara underbar.

Christian the Lion

Ska jag skrota bloggen ?

Rubriken säger väl detmesta, jag vet inte. Tkr inte det är så roligt längre, dessutom hinner jag aldrig skriva. Ni får bestämma, kommentera ;)

Glasmästeriet (?)

Ikväll blire action hos Allen ;) Andra gången, hoppas det blir lika lyckat som last time :D Nu ska jag duscha, och packa (ska ta med sovsäckis till Heddie oxå, så jag måste leta upp två ) och sen vänta på pappa så att vi kan åka. Ska hämta upp Moa och Felajsah på vägen. I alla fall, tycker synd om er arma själar som inte kunde komma ikväll, men nästa gång är det ni som är med ni oxå! (: Längtar redan tills på onsdag, men jag är lite fundersam, för jag kommer behöva göra apmkt läxor på planet (: Nu ska jag sluta sega, och sätta igång. Jag kommer bli sen, som vanligt ;) Bye! 

Läx-lus

Ikväll, direkt när jag kom hem från stallet (fick skjuts med Julia, tackar) och hade ätit så började jag "plugghesta mig". Först 7 jobbiga NO-frågor, sedan skrev jag lite på min svenska-uppsats, och sist men inte minst började jag på pappret och Huckleberry Finn. Jag fick ringa pappa, för jag kom inte på vad "nedvärdera" hette, och mamma visste inte ^^ Men nu ska jag sova, känner mig jätteduktig som har pluggat hela kvällen. Fast innan jag kan somna måste jag såklart läsa lite ur "Låt den rätte komma in" som jag har börjat på eftersom Edde snackade så mkt om den. Jag kan avslöja att den är ganska bra, har kommit en bit trots att jag började igårkväll. Jag läser ju snabbt vetni ;) Kram och Godnatt!

Riksdagen

Idag hade vi studiebesök på riksdagen. Halva gruppen, där jag var, lyckades tappa bort andra halvan (och vår "guide") så vi irrade runt lite där, och när vi sedan kom till en stängd dörr, skulle såklart Didar öppna den, och gissa om inte larmet gick. Det kom en vakt i svart kostym, och det tjöt i hela huset typ. Man var ju såklart tvungen att öppna dörrarna med ett kort, som bara vår guide hade, och henne och resten av gruppen hade vi ju tappat bort ;). Men det löste sig, och vi hamnade inte bakom lås och bom i alla fall. Jag vart jätteskraj ;)

Sen fick vi leka demokrati, lagförslag och sånt. Det var halvkul. Sen tillbaka till skolan, klockan var ett och jag var döhungrig. Vi åt, hade NO (triist) och Geografi (trist). Sen slutade vi i alla fall. Matilda skulle tydligen inte åka tolvan hem, men jag åkte med Adam. Vi snackade om skolan och läxor hela vägen.

Nu ska jag fortsätta skriva svenskauppsats, och sen sova. Är jättetrött somvanligt. Byebye!

Skolan har börjat igen "/

 Det var inte så jobbigt som jag trodde, men ändå inte roligt. suck, Men imorgon blire nog kul med V & H i alla fall (: :D Hoppade efter skolan, red Gimmie. Tänk er hur jobbigt, vi red utan stigbyglar och jag skulle rida emellan två småhinder och få henne att galoppera så långsamt att hon fick in sex språng. Mina stackars ben domnade bort, så knepigt var det xD Men det var kul, och jag lyckades ju :D Sen hoppade vi lite mer utan stigbyglar. 
Nu ska jag sova, är jättejättetrött :D Hejdå!  


Skridskor på hala bilvägar

När jag kommit hem från Matilda, och bara slappat ett tag kände jag att jag ville ut och röra på mig, och lite frisk luft lixom. Så jag ringde Viketoria, för jag ville ju oxå gärna träffa henne, och så tog vi en promenad och snackade (: Mest om skräckfilmer ^^ Hahaahhah, nördar ;) Hon hade en ascool senil-snodd på jackan :D jag måste oxå införskaffa en sån ;) Vi åkte lite skridskor (alltså med skorna, lixom gled fram) på isen på bilvägarna. Vågar inte tänka på vilken halka det skulle kunna bli om det blir värre inatt :D Hoppas att alla har vinterdäck by now (:

Imorgon är det skola, jag är ganska deppad. Men men, får träffa alla igen. Alltid nåt. Eller, får träffa alla snälla (JAA) får träffa alla jobbiga (faan). Det blir nog faan ändå eftersom att dom jobbiga är flest. Suck och stön. Jaja, bit ihop och gör det bästa av situationen. Och minns den goda créme fraiche tårtan som fortfarande ligger i farmors frys uppe i gävle, vi hann inte äta upp den. Dubbelsuck... Må den vila i frid, tills jag bakar en sån igen :D Hahah, nu ska jag sova, måste se till att vara utvilad inför tekniken imorgon (blääähääähää)...

Gunatt!


Hur mkt vet du om mig ?

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=&a=1&


Hemma från Gävle

Jag är SÅ trött. Men vi hade en trevlig tågresa, från gävle till uppsala i alla fall. Jag, matilda och emma hade jättekul, för vi var ensamma i ngn slags kupé hela vägen ^^ Asskönt. Men sen när vi kom til Uppsala kom det på en massa nya människor. Men vi fortsatte att skratta och ha kul ändå ;) Det var trebligt. Sen sa vi hejdå till Emma, och åkte hem med Gosse.  Nu ska hon äta middag här, sen ska vi sova hos henne för annars skulle hon fått vara ensam hemma och det ville hon inte ;)
/a

RSS 2.0