Torsdag, yeah

Tjolahopp.
Sorry Sorry Sorry alla trogna blogg-läsare att jag inte skrivit på ett tag. Okej, närmare bestämt Förlåt Moa och kanske Viktoria, samt kusinvitamin ;) Aja, jag kan ju börja med att berätta att jag fick sitta på "VIP-plats" igår på NO:n... Det betyder att man får flytta sin stol fram till Christer, och sita precis framför honom. Där fick jag sitta, jag hade tydligen snackat för mkt. Efter ett tag kom Edde och joinade mig. Vuck & Moa skrattade asmkt åt det därbak där de satt, ;D

Idag har det gått tröögt, men det har väll funkat.
På morgonen hade vi NO med Martin, jag satt vid mitt skåp när han precis skulle stänga dörren. Han ba "ettusen ett, ettusen två" :( taskigt Martin, :P jag var ju FF påväg ;D Men iaf, sen kom Merry in och berättade att André och Julle rubbat koden till ett skåp ;) Haha, och sen berättade hon vad figurerna som vi bara avgudar heter. 
Pippin hette Billy Boyd, och Merry hette Dominic Monaghan xD... Själva NO:n var halvintressant, men men. Efter det så hade vi franska. Jag och Moa & Vuck var halvseriösa, det var ju inte fööör kul om man får säga så. Vi satt mest och snackade, Kersta informerade oss om att hon skulle säga till våra mentorer att vi hade en förmåga att flamsa och fladdra, och att vi hade kapacitet att göra bättre ifrån oss. Pust, ...
Efter Franskan hade vi lunch, det var INTE gott. Maten var inte tillräckligt god för Pippin (kräsen)...
Idrott, skulle det alltså vara efter lunch. Anna hade världens coolaste "9,3 promille-tröja".
Försts skulle vi köra lek á la Eva Li. Man slår en tärning och springer fram och hämtar en lapp, på lappen står det vad man ska göra. Jag, Johan & Wille kom i samma lag. Det gick skitbra, vi var jääääätteseriösa. full entusiasm asså. :S
Men FF, uppgifterna var ju jättelätta. typ "nudda alla salens fyra väggar" OMG, jag klarar inte pressen!
Sen skulle vi köra typ dodgeboll, när jag var ensam kvar i slutet gick jag och satte mig ^^, jag suger på "solo-spel" XD
Efter gympan hade vi So. vi tjejer jobbade i Biblioteket med Lars. Eller, Merry & Pippin jobbade inte så himla mycket. Vi skickade meddelande till varandra på glosor.eu och sökte efter hundar på internet. Aja, jag fick endel gjort iaf. Jobbade och Faraoner och Sfinxen i Egypten. 
Efter SO:n Matte. Fast vi hann inte jobba så mkt, först snackade Afganistan-kommité-gubben ett tag, och sen snackade Kikki om bankgrejor. Efter lektionen snodde jag Christoffers 20-lapp, haha XD han jagade mig genom typ hela B-huset ^^ När vi sprang förbi Carin Högfelt sa hon bara "jaha, men ni är ju goda vänner" muhaha, jaadu ^^ goda vänner får sno varandras pengar :D Men när han berättade för Martin sa han "Anna, ge tillbaka pengarna till christoffer!" tråkii, ^^ men han fick iaf tillbaka dom efter ett tag, fast jag hade behövt dem väl :S
Sen gick jag hem m Matilda ett tag, vi kollade på Vänner. jäkla beroendeframkallande ;) Min favorit är OFC Joey, XD
Jäkla rolig asså ;)
Just nu  söker jag lite på bilder på olika skådespelare, just nu Jamie Bell. Jag kom precis på att det var han som spelade Billy Elliot grejen som vi såg på Engelskan, HA! Jag visste väll att det var något bekant med det ansiktet ;)
& jagmåste göra Matte & Engelska läxor, så jag ska sticka nu. KRAAAM :D
/Pippin

Fredag - Måndag

Okej, (:
I fredags hade vi en skitmysig filmkväll at Hamnérs appartement. Det vart bara pyttelite godis, HAHA (: Men vuck & Moa höll sig till glass och kanindiet (morötter med dipp)  ;)
Bild kan man se i slutet av inlägget xD Det var askul, som vanligt filmade vi och härmade lärarna.
haha, lärarna skulle spela Titanic ;) & Lisette som Pinsett ;) Om ni vill ha en lite bättre beskrivning kan ni spana in www.wajdebeck.blogg.se !
Aja, Moa fick sova över, medans vi andra skuttade hem och sussade. Det var skitkul, måste göras om så fort som möjligt.
På lördagen gjorde jag inte så mycket, kollade på hela 1 säsongen av Vänner, haha ;D Fortsatte med min film-tittning även på söndagen, men på Söndagkvällen vart det kul :D Jag mötte Merry på Vivo, och vi köpte en massa godis. Sen gick vi hem till mig, TV:n pajade så vi såg på vår egen film på min dator. Haha, Merry & Pippin kollade på "sagan om konungens återkomst" :D Den är skitbra, speciellt när Merry sitter på pållen med sin hjälm :D Elr när jag och moa dansar på bordet ibörjan ;) precis som på gympalektionerna, HAHA. Vi hyllade Sam grymt mkt, "I can't carry it for you, but i can carry you!" 
Jag kunde typ inte sova på hela natten, det var varmt som in i HELVETT! :P 
Dagen efter gjorde vi inte så mycket, mer än att kolla på några samlingar och en gammal inspelning där jag & vuck töntade oss ;) Moa skulle kolla på ett skrivbord, så hon stack till Ikea ungefär halv tre.
Sedan har jag inte gjort typ nått. Just nu chattar jag med en kompis som har fått egen häst, och känner mig lite smått avundsjuk ;) KRAM OCH PUSS !

image2

(godis chips glass och lite morötter)

Torsdag

Tjenare.
Idag hare vart en kul dag. Vi började såklart med NO... Vi pratade om fotosyntes. Det var roligt, för jag fattade hela grejen. Ovanligt nuförtiden. Sedan hade vi franska. Det var inte riktigt lika roligt. Vi skulle spela in när vi beskrev om "ma chambre". Ruben tyckte att det var jätteroligt att jag råkade säga "ööh. A droite.... A gauche.... En face de?" typ. Det gick INTE bra... Sen skulle ja & Ruben till datasalen och träna "franska med charlotte" elr vad det var. Påvägen mötte vi André Julius & Wille. Dom var lite arga, för Elli & Felicia lät dem inte komma in. Vi fixade in dem i datasalen och sedan tränade vi lite franska ;) & spelade Tangenta såklart XD mitt rekort är 8 sek m noll fel, slå det (: XD 
Sen var det lunch, ost & skinksås m pasta. Alla killar åt klubbor, verkligen ALLA. Jag fick en av Aksel och en av Julius senare när vi slutade ^^, tack så mkt. Efter lunchen var det idrott. Jag hade min coola 9,3 % tröja, fast Alice hjälpte mig att fixa till den lite ;) nu står det 9,3 promille, precis som det ska vara XD Jag moa & vuck lekte papparazzi lite med min mobil, och Edde också  ;) jag hade tusen bilder i min mobil sen när han hade fått vakta den på lektionen ;) 
Vi körde handboll, och ursäkta andra laget men vi var överlägset bäst ;) Anna, Moa, Pia, Alice, Elli & Hedda. Alla var jätteduktiga, även andra laget. GO GIRLS, asså. Jag gillar handboll, det är roligt. 

Sen hade vi SO, det var killarnas tur att jobba med Egypten & mesopotamien och tjejernas tur att ha EQ. Det var ganska kul, vi kom på att vi "behöver en ny bro" ;) Lilla Martin kom in och avslöjade att han hette Per, och sen var det typ slut. Förresten, vi kom också på att vi ville ha klassresa ;) Sen var det slut på So, jag gick ner till bottenvåningen för att vänta på Edvin, För jag har hans nycklar på min nyckelknippa, så han hade kidnappat dom under SO:n. Vi skulle ha matte, det var ganska tråkigt. nästan alla tjejer hade satt upp håret som "lilla My" i mumintrollet ;) fett kul juh, Kikki kommenterade det "Är det my-dagen idag, hehehe" XD skavi göra imorron oxå, fett töntigt ;)
Sen har jag bara varit hemma,   

23/1, typ

HejHej. Idag hare varit jättekul, faktiskt. Det är ofta kul nuförtiden, kan bero på att jag går i GRYMT bästa klassen ;) 
Vi började morgonen med No. Det var halvkul, jag fattade inte så himla mkt. 
Efter No:n hade vi So, tror jag. Jag och Moa klottrade sönder hennes bok, den har nu våra fina kommentarer på alla utrymmen som är tomma och inte kommer behöva användas. Nu är de platsera slut, så vi får börja skriva på min bok ;) Vi pratade om Kina och Huang He, eller Gula Floden som det hette. Jag har för första gången i mitt liv fattat hur lång Kinesiska muren verkligen är. Lite skojjigt att jag inte fattat det förräns nu (: 
Till lunch vart det fisk och ris. Det var inte så gott. 
På rasten flummade vi med några 9:or. :P De stod utanför fönsret, så vi knackade och gömde oss ^^ Dagisfasoner är det rätta ordet. När vi hade gjort det några gånger, försvann dom plötsligt, så jag sa det till de andra. Moa ba : "shit, de kanske kommer upp hit" lite oseriöst. Vi trodde ju inte att de skulle göra det. Plötsligt öppnas dörren, och man hör Christians röst  "Vad försigår här!" Mahah, vi skrattade mkt :P Det gjorde Christians kompis också, han som har ett fint namn :D 

Efter lunchen hade vi slöjd, jag och moa kom på en asbra idé som vi ska göra nästa gång. En Drak-mask. Men Korren tyckte tydligen inte att det dög, för hon ba "men ni har ju sytt maskar i trean" och vart sur på oss :( Hah, vi kollade på filmer på min mobil som jag spelat in från vår samling i ettan. "cowboys och Indianer". Edvin spelar Lucky Luke, och har stora bebiskinder xD han tyckte att det var mkt roligt när jag visade den för honom ;) 
På Franskan svek Vuck mig :( Så jag satt och pratade med Ruben & Edde istället. Jag skulle beskriva mitt rum för dem, men jag hann bara komma till "voici ma chambra. dans le coin à gauche, il y a un lit" och Ruben satt och skrattade elr gjorde miner elr något, så att jag började skratta och inte kunde fortsätta beskriva ^^ Vi jobbade inte så mkt den lektionen. När jag och Edvin diskuterade Dvärgpudlar, och han sa att han hade sett en blandning som jag jättesöt, sa jag "ååh va gulligt" och då började Vuck & Moa asgarva. Tydligen var det jätteroligt, jag fick veta senare varför min replik hade "passat in så bra"... Efter franskan hade vi NO, igen. Det gick ganska bra, jag fastnade på Lady sovereigns  Love me or Hate me, som Moa visade mig. Så jag satt och sjöng på den hela lektionen. Sen hade vi musik, vi skulle skriva en egen Blues-låt. Min och Pias & Vuck vart skitbra ;)

Vi mår aså ozå dåligt,
för vi är övertrötta ggr 2
Vi kunde inte sova, för clownen satt i vårt rum

inget mer att skriva om, jag ska ta itu med läxor och skit nu. hare bra hare bra <3
kram annchi

Tisdagen

Hej allihopa. Jag har just svikit mitt löfte om att skriva varje dag, eeftersom att jag inte skrev igår. Jag hade en jobbig svenskagrej att skriva, så jag orkade inte. Dethär inlägget kommer inte bli så långt, men men.
på morgonen hade vi franska, Ruben spelade in "savre charlemagne" i slutet på sin mobil :P Haha, det är rätta takter ! Jag sa "Je ne pas du soeur" till Kersta, men det borde jag inte ha gjort, för då satte hon igån med en jätteutfrågning. vad heter han ? Vad har han för Lärare? går han i Högland ? på franska dessutom, fattade noll XD

Förresten, när martin kom fram till mig på morgonen skrattade han jättemkt åt mig ^^ kan bero på att några "småbusar" har lagt ett litet meddelande i hans fack xD. Tur att han inte blev arg som vissa andra :P
Sen hade vi NO, haha med Martin ;) Moa snodde min penna och började tugga på den :P muhaha, typiskt henne asså. Hon tuggade på min tfn oxå en gång, hon är som en valp som vill tugga sönder allt.
Efter lektionen gick jag och Vuck fram till honom och frågade "Du blir väl inte sur för att vi skickar lite lappar till dig ?" haha, han svarade "Nej det blir jag inte, det är ganska charmigt" XD tack Marta (:
Sen åt vi lunch, det var inte gott. Alice slog sitt "mack-rekord" och åt nio knäckemackor :P Jag tror iaf att hon klarade det ;) Efter lunchen hade vi svenska ett tag. Jag och matilda funderade på symboler. "falköga? skarp! jaaa skarp som en örn! eller ?"

Sen såg vi på "en obekväm sanning". Det var riktigt läskigt, jag trodde inte att det var så illa. känns lite sådär halvbra alltså. Sen skulle vi ha haft geografi, men Edit kom aldrig så vi gick hem. Jag och Edvin bytte skåp eftersom att han har brytit benet och inte kan ha underskåp, så han fick mitt och jag tog hans. För att tacka mig ska jag få godis varje måndag :P Haha, sure att jag kommer få det ^^. Jaja, får väll skaffa mitt eget godis :P

Efter skolan följde matilda med mig hem, och vi kollade på samlingen fråg sexan som jag iofs såg igår men det skadar inte att kolla flera gånger. Jag är ett riktigt fuckface :P Nu sitter jag här, och ska typ äta snart. Jag kom precis på en grej som inte är allt för bra, jag måste ringa Vuck och Moa och tala om det sen (: Aja, det får vänta ^^

Kanske skriver lite mer sen, <3

18/1 - 20/1

okej, jag kommer alldeles säkert missa en del av allt det roliga men jag gör så gott jag kan. I fredags kom Moa hem till min kl 4, och vi (jävla tjockisar) bästämde oss för att baka sockerkaka. När den var klar smakade vi en bit var och sen gick vi till Vivo för att handla gottigottgott till kvällen. När Moa ville köpa nått himla godis sa jag , the smarto :
"men moa, domdär ska vi väl inte ha!"
"jomen jag vill ha en sån"
"men moooooa, du köper dom ju bara för att dom är så himla äckliga!!"
SMAAART XD Förlåt Moe att jag dissade ditt godis ;) Sen skulle vi ha läsk. Moa tog upp en passionssoda, och sen frågade hon vad jag ville ha. Jag sa "schweppes" (elr hur det stavas) , och då tyckte hon visst att det lät askul för hon började garva skithögt, hela affären måste ha hört det. Och dessutom skumpade hon sin flaska så att jag tyckte att det såg ut som hennes son, och då började jag också skratta XD Sen när vi skulle köpa chips stötte vi på nån gubbe som jobbade på affären, och vi hade roligt med honom också XD "chipp" "chippen" XD Haha, sen köpte vi också lite pytt, som jag tvingade Moa att steka. Innan hon han börja kom Vuck och Hedda, och skrek utanför mitt fönster :) Haha, MoeHoe var inte superbra på det XD allt fastnade ju i botten, fast hon sa själv att hon var asbra XD När jag & M hade ätit satte vi igång med att se på film. Titanic såklart, HAHA. Hur många gånger har inte vi sett den ? Fast den är ju så F*CKING bra, så ;) Fast sorglig. Haha, typ mitt i filmen (eller efter eller före, minns inte) lade jag mig på golvet, för det var så himla varmt i soffan, och då kastade moa godis på mig. men hon är ju så himla bra på att pricka, så den hamnade bredvid. Haha, smartskalle nr 1 ba "RÅTTA, DET ÄR EN RÅTTA PÅ GOLVET!" Om nån undrar så har jag inget emot råttor, men jag blev fett rädd :) i slutet av filmen vart alla gråtfärdiga, men när JULIUS PAPPA kom fram började jag gapskratta ändå, och moas & vuck skratt var inte heller långt borta XD vi tre störde Hedda fett mkt, för hon tyckte att det var assorgligt och satt och grät ;) Om ni undrar så är det inte Julius riktiga pappa, men jag har fått för mig att det är det... (han är inte ett dugg lik)

Sen ringde vi KRILLE (han blir fett sur om man skriver nått annat, han känner sig nameless) och vuck sa sina jävligt roliga repliker.. skummis vuck :P t.ex "vad säger klockan? klockan säger fickur!" eller "höööörnen, vi måste runda av höööörnen" XD 
Jag pratade i phonen, och jag var väl inte så himla normal heller  (; Moa låg på golvet och skrattade :P 
Sen var klockan typ asmkt och pappa & Magne hade kommit hem. Så vi klädde på oss pingvin-pyjamasar, och lade oss i sängarna. Moa låg i min sång tsm med mig, och Vuck & Hedda låg i min bäddsoffa. Det var bara Heddson som sov, vi andra sprang runt och pratade i tfn, och Moa såg plötsligt väldigt mkt ut som en präst XD Jag och viktoria skrattade åt det väldigt mkt, lixom en präst som juckar under täcket? Typiskt Moe får man säga  ;) 
Efter ett tag sov vi iaf, och sen vart det plötsligt Lördag :O

Lördag:
Vi vaknade av att magnus kom in med telefonen typ. Eller det gjorde iaf jag. Hedda skulle ut med sin hund tsm med Alice, cå hon stack på morgonen. Vi andra tre var  jättesega, så vi hämtade upp godiset från gårdagen och typ låg och snackade. Efter ett tag tvingade jag och vuck upp "prästen" och åt frukost. När vi var klara segde vi hemmaa hos mig typ resten av dagen. Vi spelade Need for speed och jag ägde Moa & Vuck :P jag är fan bäst på det asså ;) Moa spillde utt dom sista chipsen tre gånger, och fick dammsuga. Efter ett tag spillde även Viktoria ut dem, så hon fick dammsuga hon me :) 
Jag skulle följa med Vuck till stallet på söndagen, så jag skulle sova hos henne, Björn kom och hämtade oss lite innan kl 6. Moa var ozå med i bilen , och det vart skittrångt. Hemma hos Viktoria spelade vi Guitar Hero. Jag var ASBRA PÅ DET (hrm hrm, verkligen). Sen såg vi på ett skumt program som Ron och nån skum kvinna (hihi) var med i, och nått indiskt mojs. Bollywood eller vafan det hette :P ... Sen sov vi, och det blev söndag :D

SÖNDAG XD:
 Jag och Vuck vaknade typ tidigt. Vi åkte till stallet med Karro. Jag och Vuk fortsatte lite med "chipp" leken som Karro lärde oss. Vuck fick Ivan, och han bet henne i armbågen när hon skulle spänna sadelgjorden. FY ! Jag frös ihjäl när jag skulle kolla... Aja, när hon var klar brummade vi hem i Björns bil och jag & Toria satte oss för att göra franskaläxan tsm. När vi var klara så mejlade vi den till Kersta... Sen var det tyvärr dagt för mig att åka hem, och pappa kom och hämtade mig med bilen för han hade vart och skjutsat Magnus nånstans så han var typ precis där. Aaah, skönt med skjuts :) 
Nu sitter jag här och bloggar,Moa är jättesur för att jag aldrig blir klar :) Sen måste jag duscha och äta. För ovanlighetens skull så blir det Pizza idag.  :D mums.
SOLONG suckers :)
Kram Annchi 
Förresten, så måste jag ju länka till Moas blogg. Den är finfin asså :D mkt bättre än annchis ;)
MOAS BLOGG

Fredag, kl 16.01

Okej, Friday. Idag började vi 09.50 med samling, vilket inte är nån slags dagis sammankomst som alla verkar tro utan ett teateruppspel som en klass gör inför alla andra. Sp07 hade samling idag, den var inte så himla bra. Haha, matilda satt på mina axlar på vägen från 200-korridoren till aulan. Hedda satt på Vucks axlar och Felicia på Moas. 3 starka arbetshästar med sina ryttare ;) Vi har även mycket roligt när vi knackar på "the staffroom door" och frågar om Olle är där, när han kommer ut hoppar vi upp på varandras axlar och säger "olle vi vill mäta oss med dig!" Han är typ 1,97 XD. Men vi är IAF längre än dig olle, sådetså. Han ba "jag ska hämta Mårten, sen kommer jag tillbaka så ska vi se vem som är längst" 
Jaa, det blir långt om Olle ska sitta på mårtens axlar... Mårten är typ lika lång som Olle, så det blir ju typ 3 meter tillsammans :P  
Innan lunch stötte jag och Moa på några skumma småpojkar. Dom frågade först om de fick chans på oss, sen kom de närmare och började dra lite i våra kläder och diskutera vem som var snyggast. lixom, de gick i tvåan ? Efter ett tag sa en liten kille "han där sa att jag skulle tafsa på dig!" HAHA, moa ba "NEJ MEN FYFAN DET VAR DROPPEN" och sen sprang vi in och asgarvade. närgångna åttaåringar? Var vi sådär när vi gick i tvåan ? haha, nej vi muppade oss mot gymnasiet och kom på smeknamn till dem och allt ;)
Sen hade vi en massa tråkiga lektioner, och jag fick en utskällning av Beckis. Nu ska jag snart duscha sen ska Moe ha Smoe komma hit och vi ska förbereda lite. Kl sju ungefär kmr Hedda & Vuck och då smäller det ! Filmkväll & sovaöver, rajtantajtan asså :D
nu ska jag gå, hare skitbra alla söta & alla fula!

kort skoldag och roliga kompisar

Hej allesammans ! Idag är veckans näst bästa skoldag, för vi slutar ganska så tidigt + att det är gympadag :D Jag kan ju starta med att berätta att vi började med NO på morgonen. Jag kommer typ inte ihåg nånting av den lektionen, vi snackade lite om näringsväv osv. Jag satt och sov typ ;) Sjukt morgontrött man  kan vara asså, ^^. Sen hade vi franska, vi skulle beskriva våra rum för en kompis och sen skulle kompisen rita efter ens beskrivning. Det var aslätt för mig och Viktoria, för vi kan ju varandras rum utantill. Det var bara att rita XD Jag är ju då asbra på att rita *hrm hrm*, förlåt Vuck att ditt rum såg lite konstigt ut :D Sen skulle vi rita föremål på teckningar som Kersta sa. Jag, Vuck & Hedda skulle rita tsm. Jag hörde inte skullnaden när hon sa Sous och Sur, så jag ritade fel hela tiden ^^ Min hund som skulle sitta i "l'armoire" och vara svart vart jättesöt iaf ;) Sen kom vi på lite mer på moas & vuck påbörjade sång, den är F*cking bäst asså;

Schalalala
Liten Viktoria är på väg (schalalalalalalala)
Mulliga Moa är på språng (shalalalalalalalala)
Besvärliga Anna hänger me (shalalalalalalalala)


Och sen fortsätter den med en massa rader om våra lärare, t.ex "busiga Olle rullar på" & "Knasiga Christer tar en sväng"
Hahahah, sjukt kul :) Sen var den lunch och köttfärsen smakade OK... Efter lunchen hade vi Idrott, vi spelade volleyboll. Jag hade på mig min "pensions generatorn" tröja, som mamma har fått fråg jobbet eller nått. På ryggen står det ASSTORT 9,3%... Jävligt smart asså, för Moa fick för sig att det var promille det handlade om. "ANNA HAR 9,3 PROMILLE I BLODET" hördes över hela salen, <3
Vår Gympalärare ovh stora idol Göran, är så himla skön...
Fredric: *tuggar tuggummi*
Göran: Ta ut skiten ur mun!
Ruben: Asså Göran, gillar du inte tuggummi eller vad är det?
Göran: Jo det gör jag, det är ju därför jag samlar på dom. Vad är det för smak på dendära förresten.
Fredric: Blåbär.
Göran: ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! *gnuggar händerna*

HAHA, Goofy då ;)
På volleybollen gick det ganska bra. Första omgången tror jag att vi vann. Haha, första gången jag skulle ta bollen gick det uselt, men aja jag försökte iaf. Sen lyckades besvärliga Anna ta bollen två gånger och göra två poäng, ser man på ser man på :) Efter ett tag gick jag moe and vuck över till att dansa för Göran. Det är ju fett mkt roligare än att jaga en vit boll (?)...

Efter gympan hade vi  SO. Vi fick sitta i biblioteket med Lars och forska om Egypten & Mesopotamien medans killarna hade EQ. Vi ska få ha det nästa vecka, jippie :P Haha, jag & Moa forskade tillsammans. Hon skvallrade till Lars om att jag var inne på glosor.eu, skit på dig mooooe  XD Tur att han inte blev arg. Jag kom fram till att Mumierna såldes som pulver på apoteket, FYFAN VA ÄCKLIGT. Lixom att äta ett mumifierat lik ? blääääh. Tacka vet jag pencillin :P Sen avslutade vi dagen med Matte, jag löste ett tal, och biträdande rektorn var med och "inspekterade". Hah, hon brydde sig inte så mkt om att jag och Moa & hedda mest snackade med Adam & Aksel.

Efter skolan fick Christoffet värsta utskällningen för att han hade lekt med tändstickor i korridoren. Det tyckte jag och Vuck var roligt, eftersom att han satt nere på golvet med mössan typ vid öronen medans två små tanter stod och skällde :D

Efter skolan gick jag & vuck hem till moa & Puzla :P Vi hade askul, skrev små lappar som vi ska lägga i lärarnas fack XD "gottis-pär" XD Asså, hur wierd får man vara? "Bert Karlsson ligger och guppar i Lille Skutts hängmatta, gubb-gubb, ozå"

IMÅRN, ska fem tjejer så på film & sen såva över hos Annchi, får se hur mkt vi sover :) Fett kulkul, jag längtar. Dessutom längtar jag efter att på träffa alla underbara kompisar igen imorron. Klass 7 Högland ska alltså veta att YOU ARE THE BEST!!! (iaf de flesta)

Kramkram, nu ska jag spana in WIDEBECK;s blogg och se om hon har bloggat nått idag. Gunatt, sussi gotti :)
kram Annich

Tisdag/Onsdag

Okej, jag har satt som ett mål att jag ska skriva om varje dag som går, får se hur det lyckas ;) Aja, iaf så skrev jag inte igår så jag får ta och skriva lite nu.
Började med franska på morgonen. TRÅKTRÅKTRÅK. Sen hade vi NO, jag och Moa irriterade Martin med våra miner ;) Jag blev skitsur på Julius, eftersom att han hade colanappar med han bjöd inte mig :( Dumt Julle ;) 
På svenskan skulle vi diskutera boken, Olle fick säga till mig flera gånger för att jag satt och diskuterade för mig själv fast vi inte fick börja än. Vi skulle typ göra rubriker först ;) Pia sa hela tiden "Aksel, äre Aksel" XD stackars nya killen lixom, komma till en ny klass och så sitter där en liten tjej som skrattar och säger obegripliga saker till honom ;P Sorry dude, men om du inte diggar vår humor så äre typ onödigt att gå i denhär klassen , HAHA  :D
Sen när vi skulle diskutera på riktigt försvann mina superbraiga ideér... Det vart ju inte direkt jättebra när ordet kom till mig lixom  (;
Olle: Anna?
Anna: Jo asså flugornas herre är ju typ... Asså...
Olle: jaa ?
Anna: Jo det kan ju antingen vara... Eller typ. Asså jag vet inte, det försvann lixom...
Olle: Jaha, okej... David ? 
HAHA; snyggt jobbat Annchi ;)
Sen hade vi engelska, jag, Moa och Pia kom fran till att "the faces came up from the floor bacause they wanted to"
riktigt begåvat där ;)
På geografin hade jag värsta bråket med Sam, men vi slöt fred sen ;) 
Sen hade jag & matilda jättebråttom till stallet, vi skulle hoppa. Jag red Gimmi, det gick bra att hoppa men i framridningen var hon jättehetsig XD 

O N S D A G


Slöjd-dag, inte så kul men om man har Moa med sig så blir ju allt kul. Jag kan ju alltid passa på att nämna att det är klottrat på hela hennes SO-bok... "Merry and Pippin can't sing alone" smart  där Anna ;) 
Iaf, vi gjorde små pås-mojsar med blixtlås. Jag ska ge min till Kia i födelsedagspresent. "grattis mammsen, dethär är en skitful grej som jag har gjort i slöjden. hoppas att du blir nöjd" 
Haha, Moa fick gå ut i korridoren och äta sitt äpple, för annars blir det "fula fläckar på tygen"...  Självklart joinade jag henne där ute, och vi ville att dendär Fabian skulle göra High Five, men han ville inte... 
I slutet av timmen sa jag till Korren "Korren, visst har Moa arbetat hårt idag? Hon har ju varit SÅ nära att ge upp ibland men hon kämpade vidare. Bra va?" Haha, humor humor... 
alla tyckte att mitt pennskriv vart fett fint men jag måste bara säga: 
VAFAN, HAR NI INTE ÖGON ATT SE MED?
XD Jaja, tack iaf. Men jag känner lite smått att jag inte är brå på det "tjejigaste" ämnet. Lixom, alla andra kan ju fan sy precis exakt rakt och typ få tyget att se sjukt proffesionellt ut. Jag kanske inte är tjej ? Eller jo, jag är ju inte kille direkt ;) Haha, jag är fett rädd för smällare som alla typ ttkr är kul. Muhaha, isånnafall är ju Moe en riktig kille. Helt jäkla beroende av "kabooom" ;) <3, älskar henne asså. 
På No:n fick vi tillbaka våra prov. Det gick ju inte fett bra för mig, eller okej, det gick ju bra. Bra eller R eller O.K på alla frågor, så jag får vara nöjd. Och  DESSUTOM skrev Martin "helt rätt" på en fråga, lixom TACK. :P haha, det är helt rätt martin, så ska man bedöma Annas prov :D 

Haha, det är bara jag och Moa som ver hur det kmr sig att "någon" fick väldigt bra resultat ^^... 
Musiken sög, men jag lyckades iaf övertala Felicia att jag fick spela på den stålsträngade gitarren :D
Sen fick Vucke för sig att pressa emot när jag skulle ut genom dörren. Jag hämnades genom att pressa henne mot en vägg, fast det tyckte hon bara var kul :S "Anna har en säl som ligger henne ömt om hjärtat" Hur fan kommer hon på dedär sakerna ?
ÄLSK <3
Sen red jag och matilda, jag red Gimmi igen, HETSIG DOM FAAN :) efter ett tag gick hon iaf bättre och kom ner i form. Gullehästen ;)
nu måste jag öva franska innan jag ska sova, kram kram
/annapannakaffekanna
p.s. lill-stubben gillar inte när man säger "äre ozå" tilll honom, så prova det när han går förbi i korridoren ;)

14/1

Okeaay, Monday. Jag har en bajsnödig franskaläxa som jag borde ta itu med, men först ska jag se till att skriva i min blogg. Idag började vi 08.10, fett snark. Vi har sovmorgon varje dag utom idag :S
På gympan hade Göran/Goofy/Grymma Gubben/våran stora idol med sig sin lilla valp, den var assöt fast den satt inne på kontoret och gnällde ;) När jag och Moa började försöka dansa som dom gör i "third class party" på Titanic så gick det ju bara HUR BRA SOM HELST XD Jag är som Leo, bara ramlar asså. `Haha, Moa är Kate Winslet XD
Aja iaf, då började göran också dansa, fast på sitt eget lilla vis. Man kan ju säga att vi fick ett gott skratt :p
Jaa, och sen kan jag ju berätta att man kan ozå sjunga "what shall we do with the drunken Göran" om man vill att GOOFY ska dansa lite till, XD !

Den nya klassmedlemmen kom idag, trevligt trevligt. När Isabel ville att vi skulle presentera oss sa jag "Hej jag heter Anna, jag har gått i Högland sen i nollan och jag är väldigt koko"
Jag undrar allt vilket intryck han fick av mig då ;)
Efter skolan kom Moe hem till mig, och vi kokade nudlar. Gottigottgott. Sedan kom vi på att vi ville ringa konsumentkontakten för Yes-diskmedel. dom svarade inte :( Aja, sen när mamma kom hem undrade hon varför diskmedlet stod på mitt skrivbord :P
Haha, Annich är ju asbra på bortförklaringar, så hon sa att det var för att ibland kan man "bubbla" med diskmedlet, och hon sa att hon och Moa är riktiga "bubbelkungar"
Bubbelkungarna i bäcken, haha <3

Nu har jag precis pratat i tfn med bästaste Viktoria, och det ska bli så jävla roligt att åka till Idre med henne på sportlovet, Jag ska självklart sova med Björn, och Vuck ska sova med Agneta.
Nu ska jag fortsätta äta min äckliga mandarin (det är ju ingen smak på skiten) och göra franskan.
AAAU REEEEVOIIR
/Snedsträck/  Anna

hemma

Nu är det lördag, jag skrev senast i Torsdags. Kan bero på att jag har varit hos Kajsa på dendär festen som jag snackade om sen fredag kväll. Det var jättekul, vi åt väldigt mkt chocklad mousse och jag blev galen på kvällen ;) Idag skulle jag egentligen följt med dom och badat, men jag orkar inte... Jag är SKIT TRÖTT... Fastän jag sov jättmkt inatt, för jag sov faktiskt hela natten. 

Idag ska jag typ inte göra någontingt, kul va? mamma har en kompis här och just nu äter dom lunch men jag är så mätt för vi har ätit 20 portioner mousse till frukost typ... Aja, nu orkar jag inte skriva mkt mer, kanske skriver nått litet inlägg senare idag. 

Puss&Kram skumbanan
//annapanna

p.s, jag måste lägga till att jag har glömt nämna min Moes & Vuckis bästis, Multi-juice Peter. Vi är fan bästisar med honom, ;) Tänk att en kundtjänst gubbe intresserar sig för mur man klipper sina pudlar.
SOLONG   

okej

Inget bättre för mig så jag skriver lite. Jag har typ två minuter på mig innan jag måste göra matteskiten. annars blir Kicki så arg på mig, och jag orkar inte få gult kort  "/... Aja, jag har ju redan skrivit om alla superbraiga grejor som hände idag, så jag antar att jag inte behöver ta upp dt igen.
Förresten så har jag blivit proffesionell väskbärare åt Edvin, han har brutit benet. Fett oskönt, vi var i B-huset, och sen hade vi franska i A-409... Först typ två trappor för att komma till A-huset, och sen fyra trappor till med kryckor... Stackarn, dessutom hade han alla sina böcker i sin väska som var förjävla tung, så den fick jag bära *stolt*.
Huuh, jag har aldrig brutit nått... "peppar peppar ta i trä" XD nääej, nu låter jag som Eva. "You can NOT put the keys on the table. It's BAD LUCK!"
haha, nu ska jag gå för att få hjälp med mattehelvetet, solong suckers!
//annah

/

Woohoo, dethär kmr ta lång tid ;) Idag har jag haft förjäkla kul asså. Roligaste dagen på LÄNGE! Jag vet inte om jag kmr kunna skriva allt, haha det har hänt på himla mkt kul, ozå :D

Första lektionen var NO, och vi hade oförberett prov. inte hur kul som helst men det var väldigt enkelt. Efter lunch hade vi gympa, det var faan den roligaste gympa lektion på väääldigt länge ;) vi skulle göra en massa olika stationer, och jag och moa & pia hamnade i samma lag. Första "varvet" dansade jag och Wajdebeck till musiken, haha det var bara Pia som ansträngde sig ;) När alla var klara fick vi göra två stationer ensamma medans alla andra tittade på, eftersom att vi inte hade jobbat ordentligt på första. Det var tre små skrattande kackelhönor som gjorde situps medans resten av klassen vilade XD 

Sen skulle vi köra typ kungmoj, man skulle samla hela laget bakom varsin bänk. Jag och Moo tha Smo spelade i två sekunder, och såg till att vi hamnade bakom bänken. Där kom vi på en egen sång som vi sjöng resten av gympa-passet XD "The celebration, of combination, nanananananananananananana" H A HA HAAH AHA! (tillhörande danssteg kan vem som helst beställa till sitt hus om man vill ha ett gott skratt, då kommer vi och dansar för er XD) 

Efter skolan gick jag och Moa & Viktoria hem till mig, först terroriserade vi "peter" och sen bakade vi chockotottar :P skiiitgott, och M såg askul ut när hon "knådade"  ;) 
Man kunde oxå ringa till en massa gamla kompisar, XD typ en av mina gamla "ridläger-flickor" svarade :D men jag pratade i en halvtimme typ med Moas kompis Sara XD Hur kul kan man ha ") Asså jag har ju missat en massa andra roliga saker som hände, t.ex att vi muckade med Danne och lärde honom att ozå  kan betyda vad som helst. :P Jag moa & pia är grymt ozå ;D 

Aaah, jag måste bara säga att om man inte känner Moa Viktoria elr Pia så vet man inte hur man har roligt :)

Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer, sorry alla trogna blogg-läsare. (haha bara Widebeck) KRAM KRAM 
//annchui   

juste

På fredag ska jag till Kajsa, det var längesen nu. Ska bli skitkul ;)
By the way så såg jag en massa smällare på nockebytorg :) kan nästan gissa vilka som har varit framme ;) Killarna i vår klass smäller smällare som bara sjutton ;) När dom smällde av en i en soptunna så kom Bengan ;) Då dunstade jag & pia, haha fegisar XD men han hade visst inte blivit arg, bara sagt "lägg i lite snö så slutar det nog att ryka" HAHA, ;)

Ruben har fått ihop det med Bilbo Baggins i Fylke, så att alla vet :D


Wednesday

Okaj, welcome everybody till annas nya blogg. Den gamla bajsade sig så nu gör jag som Moe och gör en ny :D
Idag har det varit en hyfsad skoldag, trots att vi slutade 16.15... Första lektionen på morronen med Christer, han var fett rolig. Alla är typ rädda för hnm utom Moa.
Syslöjden var aaaskul, för första gången i mitt liv typ ;) Det var antagligen för att jag var överflummad, och sjöng med Moe hela tidn... "oooh nu börjar vår saga, vår syslöjdssaga!" med melodin av Snooks Mr Cool ;) fett fult men vi hade kul.. hahah, jag råkade säga "Men du älskling, nu vart det ju allt bra" till Korren, (syslöjdslärarn) HAHA, hon skrattade fett mkt. Jag visste inte att hon kunde ;)
På franskan lyckade Wajdebeck sätta sig brevid mig, och vi hade kul med Kersta.
VEM KOM PÅ DEN TOKIGA IDÈN ATT UPPFINNA SKOLAN? haha, vi satte på "sacre charlemagne" i smyg när vi egentligen skulle jobba med färgerna ;) 
Jag terroriserade Vuck lite på NO:n, typ genom att skriva på hennes dator och knuffa på hennes hand ;) & Ruben fick sig en kram av kära gamla Christer som vi hade i NO två ggr på samma dag :O hahah :D 
Sedan har jag ridit m matilda, jag fick Mackan och det gick asdåligt men jaja ;) Tilda red Jasmin :D 
nu orkar jag inte skriva mer, men jag tänkte lite på min och viktorias favoritfilm, Aristokatts XD 
"jag tror att det är en enhjulad höstack" 
Och bara om nån skulle undra, så heter det Ernst Tempelriddaren, Arn kan dra åt sherwoodskogen :D 
Ha en trevlig kväll, alla nära och kära
// annchi

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0