Inte vällingby

Det var typ 100 000 pers där (sa viktoria i felletonen, jag fick nästan slag innan jag fattade att hon överdrev) så vi skiter i det, får göra det nån annan dag. Däremot behöver Viktoria en ny vårjacka, som hon har fått lov att köpa nu, (JIPPIE) så vi tänkte åka in till stan lite snabbt för att köpa den på H&M, nu när vi inte kan införskaffa den lite smidigt i vällingby när vi ändå skulle dit. Kanske kollar lite i affärer innan det är dags att åka hem igen. Ska möjligen hitta på ngt efteråt, får se hur det blir.
Måste fixa & trixa med mina ögon, linser i och mascara på. Jag är alltid försenad, så nu måste jag skynda skynda, eld i baken! AAARGH.

okej, varning för överspeedat barn.

Mycket kärlek,
från Anna

Inga-Gärd

Viktoria Hamnér, du är underbar! (Här som Tanten Inga-Gärd) Synd att jag inte kunde vara med när dom filmade, ... Haha, kolla sötnosen (a)

image13

fullproppat

Igår var jag i stan m Vuck, det var skitkul fast jag var ett riktigt sego så jag köpte ingenting ;P Prövade ett par byxor som var riktigt snygga, men lite för korta... Synd. När vi skulle ta en tripp till bokhuset för att hälsa på Karro så krockade vi nästan i Carolina Gynning, haha! Tyvär var Karro inte där så vi fortsatte vår rundvandring. Viktoria hittade en hel den fina prylar, typ foundation, jeans och lite smått och gott. Jag var som sagt trög och ville inte pröva nått alls.
Idag har jag itne så mkt till planer, kanske skulle till Vällingby med Pia & Vuck, men man får se hur det blir med den saken. Tills vidare får jag väl fortsätta mitt supermeningslösa segande framför datan... ;D
Passa på att spana in vucks blogg (www.vuckis.blogg.se) Moas (www.wajdebeck.blogg.se) Heddas (www.heads.blogg.se) och Alice (www.allens.blogg.se) :D

PUSS OCH KRAM SKUMBANAN
Kram Anna

Mobilbloggar

Inte så mkt händer har på gotland, igår kom martin +fyra av hans kompisar hit och fikade. Det visade sig att tre av dem hade gått i högland, fett kul :-) iaf, jag längtar efter alla kompisarna därhemma... Nu tar mitt batteri i mobilen slut, ha det jättebra! Kram anna

Gårdagen ;P

Måste ju berätta om vad som hände igår, det var ju nämligen skitkul. Vi fick kolla på talangjakten, det var bara Didar i från vår klass osm var med. Iaf, i pausunderhållningen kom det in ett litet "band" på scen. Först trodde vi att det var några gymnasieelever, men sen såg vi att det var ju förfan våra lärare XD Olle (svenskalärare) spelade elgitarr, Martin (NO-lärare) spelade bas, Johan (musiklärare) spelade trummor, Lars (gymnasielärare) spelade synt(elr hur det stavas) och Petter (oxå gymnasielärare) sjöng XD Dom va asgrymma ;D

Efter skolan gick jag hem till Vuck, vi gjorde iordning lite mackor och satte oss (geeks) framför OC. Det är sjukt bra ju, Seth är Viktorias favorit (<3) ;P Jag har mina egna favoriter, fast ifrån andra filmer, hahahah. Men han är ju kul, lilla Adam Brody.
Mitt i filmen sa Vuck att hon trodde att Luke tänkte om Ryan. "Det här är en grabb som har mycket att ge"
Hahaha, fast jag är ju inte bättre själv ;P "Marissas pappa har sånna där svarta mellningar mellan tänderna"
Jag menade mellanrum...

Nu ska jag äta äckel-lunch, och chatta m Pia.
HEJDÅ


Goderafton

Hehe, eller inte ;P
Jag sitter just nu vid lillebrorsans dator, min egen tar femtio år att starta så jag lånade denhär. Magnus (bruur) är sjuk, men vi kommer antagligen iväg till Gotland i alla fall. Jag är mitt i min packning, men jag orkade inte riktigt fortsätta, jag är så sjukt tröött :D Nu ska jag typ äta lite lunch och sen fortsätter jag väll med mitt packande..

Vill bara hälsa ett GLAD PÅSK, till alla mina vänner, ha det jättejättebra under lovet, jag ska bara softa och ha det mysigt i Ljugarn :D
Pusshej,
/Anna

Inlägg

Nu är det onsdagskväll, dagen har " tagit sig förbi" ganska bra tkr jag. På träslöjden hade Moa&vuck barrikaderat sig inne i målarrummet med en Ipod, & jag kände för att jobba lite för att försöka få bra betyg, så jag stannade därute. Efter ett tag kom Pia, och stannade nere hos oss ett bra tag. Julius försökte döda mig, det var inte snällt tkr jag.
Pia & Jag satt ju då såklart och skrattade åt Eddie mest, alla trodde att vi menade Edvin i klassen (a) Andreas försökte hjälpa mig med vad jag skulle hitta på att göra, jag vet inte riktigt om jag ska följa hans lilla råd eller inte. Aja, sen hade vi franska som följdes av samlingsträning istället för NO. Det var megastökigt, efter en timme fick vi gå & ha helklass musik efter som att Hedda inte orkade med oss en timme till. Jag kanske inte ska skylla ifrån mig, men det är ju faktiskt killarnas fel! ;D Vi hann typ träna två scener, hur sämst kan det bli... :S
Iaf, på musiken sem kollade vi på en film, om en musikfestival som hette Woodstock eller ngt sånt, jagvet att jag borde komma ihåg men jag har VERKLIGEN supertrögt namnminne. iaf, det var den hippie-festivalen som blev helt överbelastad med människar, ngn som vet ? (a)

Efter skolan skulle vi ju rida, Hedda följde med till stallet. På bussen tog vi sällskap med Alice (hon rider i min ridgrupp). Hon visade att det var fett mkt smartare att gå av vid Knalleborg, då var det mkt kortare att gå. Dumma oss som aldrig har kommit på det ;D Iaf, jag red Gimmi, det givk uruselt. Men jaja, inte prata mer om det.

Hejdå alla sötingar
Kram Anna

Tisdagskväll

Suck, det blev ingen samlingsträning idag... Fatta att vi har typ fyra träningar kvar tills vi ska ha vår samling, det kommer verkligen bli jättedåligt. Aja, jag ska försöka iaf.
Idag har det inte hänt jättemkt i skolan, jag & pia har skrattat åt Eddies försök med dörren ;) HAHA, så jävla cute :P Efter skolan åkte jag för att träffa Kajsa, men såklart var hon klantig och missade tolvan ;) så jag fick kliva av vid smedslätten och vänta på henne. Sen skyndade vi som fan för att hinna tills filmen började (vi skulle ju som sagt se på bio) Haha, jag är ju oxå grovt klantig, så när vi hade jättebråttom i tulltrappan ("Anna, filmen börjar om två minuter, VI HINNER") så ramlade jag såklart ;D Undrar allt vad folket trodde om mig då, haha.
Vi hann iaf tills bion började, vi hade bestämt oss för att se Horton (barnfilmen om en elefant, ni vet) :D Den var jättegullig, men lite smått skum ;D I slutet när alla skulle sjunga i kör, började vi gapskratta. Tur att det bara var typ fyra till i hela salongen ;D
Just nu gör jag SO-Läxan och chattar m Klara & Lydia. Precis kommit hem från en promenad med Matilda & Quinsel, när vi had gått typ halvvägs kom vi på att vi skulle prata engelska, typ för att träna elr nått. Matilda noterade direkt att jag pratar med "brittish accent" ;D Kan bero på alla jävla filmklipp m Jamie Bell som jag har sett, hahhaahha. han pratar ju så ;). & Dessutom våran engelskalärare, kör hårt på brittisk engelska. Jag antar att jag pratar lite som de gör.

Nu ska jag inte skriva mer, har ju en läxa att ta itu med (usch) :D
Hejdå,
Kram Anna

Tisdagsmorgon

Vaknade i tid idag, men jag var tröttare än tröttast så jag orkade inte kliva upp... Kl 8 orkade jag iaf ta mig ner och äta lite frukost, och då upptäckte jag att det har snöat som fan under natten. Nu ska det ju bli påsk & vår, inte vinter igen. Denhär snön skulle vi ju ha haft för typ två månader sen, nu kommer den helt olägligt... Aja, jag som gillar snö tkr iaf att det är underbart, fast det är inte lika underbart när man ska ut och klafsa i dendär geggan som kommer slaska som bara den.

Nu måste jag nog gå, har lite kvar att göra innan det bär av till skolan,
Ha en jättebra dag!
/Anna

Later

Tjeeenare, klockan är mkt och jag ska snart hoppa in i duschen. Tänkte först skriva lite. Jag har märkt att jag har blivit en liten bloggoman över helgen, jag skriver ju typ ett inlägg på morgonen, ett på eftermiddagen och två på kvällen varje dag. Och då har jag inte ens nått intressant att skriva om. Inte konstigt att det inte är så många som läser mig blogg ;D
Jag har pratat med Pia i telefon ett tag, precis lagt på. Funderar på att se Kalla Fakta på tv4 anytime, det verkar ju fett läskigt. det handlade om perversa lärare elr nått sånt, usch... Som i dendär Wallander filmen, Mörkret. När typ lärarna på skolan bara gör, fyfan.

Fast iofs är klockan mkt, kanske ska göra det imorgon ändå. Måste duscha och sussa, för jag vill bli kvitt denhär sömnbristen. Jag vet själv att det inte hjälper att jag går och lägger mig hur tidigt som helst, kommer ändå inte kunna sova så det hjälpter ju inte. Har sovit jättedåligt nu i flera dagar, ligger typ vaken hela nätterna.
aja, just nu har jag typ ingenting för mig, just därför jag tänkte att jag kunde skriva lite i bloggen. Chattar med Klara, min kusin. Kom att tänka på att det var längesen vi sågs, hon får fan ta och komma ner till sthlm nu för jag saknar henne!

Nej, nu måste jag faktist duscha... Spana in www.vuckis.blogg.se elr www.wajdebeck.blogg.se, <3
Pusshej,
/Anna 

Vi ser det snöar...

Yeah, jag har just kommit hem från skolan (elr typ två timmar sen) OCH GISSA OM JAG BLIR GLAD :D det snöar ute (a) fyfan va bra, men snön kommer lite sent tkr jag nog ;P
Kolla vilken fin utsikt från mitt fönster :D
image12

idag har det inte hänt så mkt, samlingsträningen gick verkligen USELT. Ingen spelade ordentligt och alla bara förstörde. Bläää, och dessutom tappade jag bort mina skåpnycklar :( dubbelblä. Hoppas att ni har haft en bättre dag!
Kram Anna! <3

måndagmorgon

Okej, klockan är typ halv nio, vi börjar kvart över och jag är nääästan klar. Ska bara sminka mig & lite sånt, det går ganska fort. Sen ska jag ringa Matilda, och troligtvis ta sällskap med henne. Sen bär det av mot samlingsträningen, jag ska spela Görel och Världsledare rysk. Det var ett rent helvete när vi skulle dela ut rollerna, killarna är grymt omogna och förstör... Jag tycker att vi kan skita i hela samlingsgrejen, få en ny tid och börja om från början. Hela grejen suger ju, manuset, killarnas "entusiasm", tjejernas "entusiasm" & tiden! vi har vår samling om typ två veckor, och vi ska öva för frsta gången IDAG. Gissa om alla kommer att spela dåååligt.

Aja, nu ska jag återgå till att kolla på min favoritscen ur "take the lead" med URBAN :D (han är jävligt rolig asså)...

Hejdå, hoppas att ni alla får en bra dag !

Förresten, hittade dehär bilderna i Vucks blogg. Jag har oxå beställt lyxpaketet med denna fräna skol-dress ;)
image10image11

Parlamentet

Jag var nyss nere och kollade på parlamenteet, men jag orkade inte. Det är så tråkigt när inte Björn är med! (a) Nu ska jag ta och kolla lite på film innan det är dags att sova, imorgon börjar vi 09.15. Fett bra ju, egentligen börjar bi 08.10 men vi ska ha samlingsträning med Hedda så då missar vi ena halvklassen så då säger dom att vi ska skippa båda och komma kvart över nio istället.

Det tkr jag är bra, hehe. Förresten så måste jag bara säga att du är så jävla avslöjad MOE :D <3 hahaha...
På tisdag så ska jag troligen på bio med bästaste Kajsa. Det var jättelängesen vi träffades, så det ska bli jättekul.  

Nej nu ska jag fortsätta på min film, pusshej!

Jonas, hoppas att allt blir bra med dig!

hemma från stallet

Yeah, fick Jasmin precis som jag ville ;) Det gck ganska bra, vi tränade typ öppna & ökad trav.

Nu ska jag göra iordning lite lunch, ha det bra allihopa <3
 

kommentera

hehe, det är nog inte så många som läser min blogg, men om ni ändå är här så tkr jag att ni kan kommentera lite (a) det är så roligt att läsa ;)

Nu ska jag rida, pusshej!
/Anna

Söndag morgon

Klockan är 19.50 och jag sitter och väntar på att Vuck & Björn ska komma & hämta mig. Jag ska ju som sagt rida m Viktoria idag, fett bra ju. Jag ska bara äga alla, haha (a) Skoja bara, ^^
 Så nu sitter jag alltså här, med ridbyxerna på, ska bli fett roligt att få rida på en söndag igen! det var längesen jag gjorde det ;) Nu ska jag ta på mig mina ridstrumpor och sen bär det nog iväg ganska snart,

Hejdå!
/Anna

Shopping

Tänkte att jag nu kl 23.35 skulle berätta lite om min & viktorias schoppingrunda, och visa lite bilder ;)
Jag köpte alltså en vit t-shirt från H&M, handlar inte där så mkt längre men jag kunde inte låta bli, det var ju nämligen döskallar på den <3

image7

haha, när vi var inne på Monki & viktoria skulle prova lite kläder fanns det ju jättekul, det fanns två spegelväggar mittemot varandra :D Så det fanns jättemånga Annor & Viktorior i rummet, jättecoolt tyckte jag ^^ :D

image8



& sen mitt nagellack, jag orkar inte fota det just nu, det är mörkt blått, precis en sådan färg som jag önskat mig LÄNGE :D passar passar bra ;) Jag köpte oxå mascara från maybelline, define-a-lash. Moa har den, och en annan kompis oxå. Båda tkr att den är jättebra :D Har inte provat än, men vi får hoppas på bra resultat.
Dessutom hittade jag en jätterolig tröja på Monki, som jag fotade (a) Där du Franska-Kersta, har du nått att bita i!

image9

SUPER CRAYON! hahaha, nu ska jag sussa, annars kommer jag inte orka gå upp kl nio imorgon! sov så sött, <3


senare

Måste säga att jag ändrade mig, hejade på BWO istället. Fick spader när Martin Rolinski kom, inte för att han var snygg elr ngt, för det tkr jag verkligen inte. han var bara ROLINSKI lixom :D Satt och skrek till min lillebrorsa "KOLLA ROLINSKI I BUREN" Haha, & Alexander Bard då, såg ut som en jävla konservburk ;D dessutom tror jag att de skulle ha haft en bra chans i Europa, de är ju redan ganska poppis där. Menmen, Charlotte Perellis låt var oxå bra, och hon är ju jätteduktig. Egentligen bryr jag mig inte så jättemkt, röstade en gång på Hero & en gång på BWO, mest för att samla in pengar till radiohjälpen. Annars bryr jag mig egentligen inte så mkt om melodifestivalen, det finns viktigare saker. 
Men BJÖRN, har ju gjort det värt att följa! så sjukt bra alltså, hans lilla dikt och "bläckfiskdansen" ;)

Go Gustafsson!

Nu ska jag återgå till MSN och min Kalle Anka Pocket, hahaahha ;P

Ha det bra, puss&kram!

melodifestivalen

börjar nu! ska lätt kolla, Björn är ju med :D för alla er som har missat det så har jag en länk lite längre ner från morgonsoffan där han är "Benjamin" :D

Nu ska jag dra ner, hejar nog på Charlotte Perelli för hon har ne chans att vinna den stora tävlingen. Fast iofs,

Kan hon gå på vatten som hon sagt?
Kan hon lura döden med sin makt?
woooho, woooho
I lågornas sken!

Hemma från stan

hittade min plånbok iaf, i sista minuten. Så jag & Viktoria susade mot stan... Första station var Gina Tricot, ingen a oss köpte ngt. När vi skulle gå till Wedins var det ett demonstrationståg på gatorna. De demonstrerade mot att Sverige stödde Usa's krigspolitik eller något sånt, det var svårt att höra vad de skrek. iaf, Viktoria hittade ett par jättefina ballerinaskor på Wedins, som hon ska be sin mamma att köpa ;) Sen köpte vi varsin tröja, jag köpte en mascara och två nagellack (det ena fick Vuck) och Vuck köpte typ en plånbok & ett linne. När vi var klara åkte vi hem, och nu sitter jag här... chattar med Mira från sommarens ridläger, och nåra andra.

Förresten, jag ringde stallet oxå, så imorgon ska jag äntligen rida i Vucks grupp! Hoppas hoppas hoppas att jag får Jasmin!

Hejdå, skriver lite senare ikväll!

morgon

klockan är 11.49 och jag ska alldeles snart med Viktoria in till stan, grejen är den att jag hittar inte min plånbok. den är helt bortta, så nu har jag inga pengar...
uch, aja iaf. jag följer nog med henne ändå, jag kan ju alltid prova och greja.
Hare fint, vi ses.

lördag

yeah, klockan är 01.20, jag har inget att göra. Egentligen för trött för att sega vid datorn menmen. Chattar med Hedda (www.heads.blogg.se) och kollar på klipp på youtube. kom precis att tänka på vuck nya mening "vi vinner tid om vi ringer på porttelefonen" :D bravo ;) Ska nu gå till sängs, tror jag... Men jag är itne säker, hahah

byebye

kl 23.05

Precis kommit hem från Felicia, det var skitkul. Tur att hennes föräldrar inte var hemma när vi typ: sprang runt matbordet och skrek "robotdansen dzzzzt" eller sjöng skithögt "heeyhey baby" ;D Vi gjorde en del andra saker oxå, men ni behöver ju inte all info direkt :D

Sen skulle vi äta "chockolat chaud" ;D smaskens, :P Efter det var det filmtajm, ner med godis och en jävla massa läsk och sätt på filmen. Den var jättebra, faktiskt. Pia sa ngt om att nån kille var hennes ex, så då sa jag "men hallå, jag & rödhåriga har ju varit ihop jättelänge. det är min poojkvän" typ ;) Moa var grymt schyst & sa "men faktiskt, ni passar jättebra ihop" typ ;) Tack så mkt Moe, han var ju både oförskämd och pervo ;D Haha, jag låter som värsta överklass bitchen :P Iaf, i slutet hade han "fixat & trixat" med håret XD han såg ut som en äkta Urban XD så jag satt och skrek "kolla hur Urban dansar"... haha, han var visst lite otrogen där va (a)

Nu ska jag inte snacka mer, vi hade iaf jättekul. Tack för en jättefin kväll tjejer!

GO'NATT!

Strax filmkväll

Här sitter jag nu, framför datan as usual. Lyssnar på "what I've Done" med Linkin Park och kollar på klipp från en av J.B:s filmer, Hallam Foe. (A)
Vucki följde med mig hem efter skolan, skulle egentligen ha följt med henne & klippa sig, men Maggis var sjuk så det får bli nån annan gång. Haha, "robotdansen" XD www.vuckis.blogg.se , <3

Snart ska jag bege mig mot Matilda, som är en mellanlandning innan jag drar vidare mot Felicias där det blir filmkväll & middag och födelsedags firande.
 
Btw kan jag berätta om att vi fick värsta "bekännandet" idag på mentorstiden. elr, vi skulle skriva hur vi hade tyckt att det var med denhär nya resursen. Haha, jag och vuck tog ett stadigt tag om varandra (kram, alltså) och gick runt i klassummet. Mest förföljde vi Olle. När vi stod bakom honom kom Anqi fram till oss, och hon & olle lade sig i vår kram ;) så vi stod alltså 4 pers (2 lärare & 2 elever) längst fram i klassrummet i en jättekram, mysigt värre ;)

Nu ska jag nog dra mot Felicia, jag är "känd" för att komma försent, vilket jag alldeles säkert kommer göra idag oxå :D
Solong suckers

Benjamin

Björn Gustafsson som Benjamin i Morgonsoffan


Annas

Torsdag, det är väll OK.
Gjorde inget speciellt idag, men jag har tänkt på "Benjamin" hela dagen XD Min & Moas roligaste ;) På gympan var jag sjukt oengagerad, jag sprang lite hit och dit och var typ helt ointresserad av omvärlden. Som ni ser här under hade vi franska i datasalen ;D
På matten roade jag mig med att störa Douglas, det var kanske lite småtaskigt (a)
"Dogge, duvet att det finns såhär Tintin i Hajsjön" "Douglas, jag har en apa hemma som heter Zlatan"
XD
Efter skolan drog jag tilda & elin in till stan för att köpa present till Felicia som ska ha fest imorrn. Jag kom med med tre "dina" XD Skulle ha köpt en "din" men så vart det inte, den var för dyr ;)

Nu ska jag se private practise med Mamma, har redan missat 4 minuter :(

BYE

Franskalektion

Sitter på franska just nu, vi är i datasalen.
Smög mig in på min blogg, just eftersom att jag inte har skrivit på två år :D
Vi ska typ plugga på glosor.eu och "träna franska med charlotte" XD
Så grymt tråkigt ;)
 Efter skolan ska jag in till stan med Matilda, så det blir kanske ett nytt inlägg ikväll. Man får se ; )

Förresten, vi har bestämt roller på samlingen,. Jag blev Görel XD

Lördag

Sov hos moa fredag till lördag, det var jättekul. Vi hälsade på hennes mormor, haha XD så himla gullig, lilla Ingeborg. Efter ett tag kom moas mormors kompis Görel ;D Hon var sjukt gullig, med sin överläpp och allt...

Idag har jag & Moa varit på torsångsvägen. Det var sorgligt, men det var ändå bra stämning tills de nya överklass ägarna kom i sin fula bil. Moa fotade tusen bilder med min mobil, kanske publicerar nån senare.

Iaf, idag ska jag typ inte göra ngt mer. Skulle ha bakat lite bullar och försökt samla in pengar till klasskassan, men så vart det inte. Ska istället kanske dra till matilda om ett tag, och så ska jag såklart gå utt med Sixten som är här nu. Min underbara lilla voffsing <3<3
Orkar inte skriva mer, hare gött!

22.33

Hej igen, tredje inlägget för kvällen.
Nu är jag klar med läxorna, och har fixat med typ allt som behövs. Duschar imorgon bitti, vi börjar tio i tio så jag har gott om tid på mig. Alltså har jag fritt fram tills det är läggdags, hmmh vad ska jag göra ?
Jag har förresten fått några bilder från Idre av Lydia. De flesta föreställer mig, vuck & malin i liften ;D Det var en trestolslift, Lydia & Fredrik åkte i liften framför och fotade oss som dårar ;D 
Jag har även införskaffat lösnaglar, tyckte att det kunde vara kul att prova. Mina äkta naglar växer ju nämligen tre millimeter, sen bryter jag av dom eftersom att dom är så tunna eller vad man ska säga. 
Tror att jag ska ta och börja på "män som hatar kvinnor" faktiskt, eller så fortsätter jag att läsa mina favoritkapitel i en av mina favoritböcker, Sotarpojken av Lisa Tetzner. Kort redovisning;

Den handlar om unge Giorgio som efter en rad olyckshäldelser hemma i Sonogno tvingas fara till Milano som sotarpojke för att hans far ska få pengar till doktorn. Det är ett tufft jobb, och inte blir det bättre av att han hos familjen han bor hos får stryk och ingen mat. Men en dag träffar han sin bäste vän Alfredo, och de Svarta Pojkarna, och livet i Milano blir mycket lättare. 

Hehe, fick den av mormor för ganska längesen, den är underbar <3 Kom att tänka på dagens Franska lektion, Kersta blev jätte förundrad över att dörren öppnades hela tiden, trots att hon gick och stängde den. Två små möss satt längst bak och försökte att inte skratta när hon fick sitt vredesutbrott ;D Det hon inte visste var att Moa kilade och öppnade dörren igen varje gång hon stängde, HAHAHA XD Johan fattade såklart att det var vi, eftersom att vi gjort samma trick på en mattelektion när han var med en gång ;D

Ska dra nu, hare bra alla sötingar ute i världen (a)

Later

Okej, jag har kommit en bit på vägen med rapporten. Lite kvar, men aja.
Tänkte berätta liteom idag, det har mest varit lugnt. På manus gruppen satte vi oss ute i solen och jobbade, för det var så varmt och härligt. Efter ett tag svek jag & Adam våra kamrater och la oss helt enkelt på pingisbordet och kollade rakt upp i himlen. Vuck skrattade så bara den åt våra poetiska kommentarer, t.ex "Himlen ser ut som om man har lagt in den på paint och bara tryckt ut en massa blå färg, den är lixom helt blå" xD 
Det var jätteskönt att vila, och solen var så varm. Ibland känner jag av min sömnbrist ganska otroligt mkt ;) 
Funderade på att se "Private Practise"  Men jag sket i det. Trögade framför datan istället. Jag riktigt känner hur strålningen kryper in i min hjärna, ;)...

Nu ska jag dra, pusshej!

16.55, TORSDAG

Okej, kan börja med att säga att jag inte lämnade manusgruppen som väntat, jag stannade kvar för att ge den en chans. Efter lite ombytningar (gruppen består nu av: Elli, Rebecca, Gustaf, Adam, Viktoria, Pia, Aksel och jag) vart det OK. Vi har nu en bild av samlingen i stort, och vi har i uppgift att skriva klart hela manuset tills på onsdag kl 14.45 typ. Då ska vi nämlingen träffa Hedda (dramalärare) och börja öva.

Just nu sitter jag och jobbar med bokredovisningen, det går segt segt segt. Sedan ska jag satsa stort på franskapluggande, jag har nämligen insett att jag kan det mesta av engelskan och inte behöver öva så otroligt mkt. Franskan däremot, kommer jag INTE klara utan pluggande pluggade pluggade.

Berättar mer om min dag sen, hare gött.

DERMOT MULRONEY

kl 22.18

Nu har jag kommit en bit på vägen i mitt pluggande. Läst ut boken, (som för övrigt tog en oväntad och lycklig vändning i slutet, trodde jag. Det lyckliga rann ut i sand, snyft) och kommit en bit på rapporten. Däremot har jag inte duschat och inte pluggat engelska. Dags för dusch och sedan marsch i säng.
Tänkte att jag nu när jag läst ut boken (Molnfri Bombnatt) ska börja på Stieg Larssons triologi, jag ska ofc börja med "Män som hatar kvinnor" :P Men jag vet inte om jag orkar, dessutom måste jag ju läsa svenskabok nr 2, Tusen gånger starkare. Fattar inte varför vi fick två böcker att läsa, HALLÅÅ! :P
Sitter just nu och granskar min handstil på rapporten som jag fick skriva för hand USCH USCH USCH, eftersom min f******* dator inte har nån skrivare, och drogar mig med snygging Jamie Bell.

Ska nu spana in Kenzas blogg, den berömda :P Börjat följa den lite smått sedan hon var med i tidningen ;)

PUSS OCH KRAM

Skoldag, typ

Idag har det inte hänt nått spännande, usch jag börjar märka att mina dagar blir mindre och mindre spännande.
Jag & Vuck gick genom skolan med varsitt par superfräna solglasögon, haha. På SO lektionen började vi på manuset till samlingen, jag funderar på att säga upp mig från Manusgruppen. Det går verkligen uruselt, och jag vill inte få "äran" av att ha skrivit en teater som handlar och fulla jultomtar och CIA...

Nu ska jag sätta igång med att 1 läsa ut min bok 2 bokredovisningen (hur nu det ska gå till, har tappat bort mitt instruktionspapper) 3 plugga engelska.

Om jag känner mig själv kommer jag sitta framför datorn och göra INGET nödvändigt, sedan kl 22.30 kommer jag på att jag ska duscha, tar en dusch och kommer på att jag har SKITMKT läxor att göra. Läser ut boken innan jag somnar och skjuter upp redovisningen tills imorron.
Ibland hatar jag mig själv.

Nu ska jag återgå till det supernödvändiga dator-slappandet, solong suckers!

Moa, tänkt på dig hela dagen. Hoppas att du är OK.

^^

Publicerar nog en bild på Snygging nr 1, JAMIE :D
Asså jag säger bara VÅGA inte kommentera min smak, han är ASGULLIG! (a)


image5

JAMIE BELL


image3

HAHAHA, och det här är då Micke Persbrant. Kunde inte låta bli XD "coola kommissarie Beck och den vilde Gunvald", (Vuck vet vad jag menar)


Tisdag

Idag har det inte hänt så mkt, Franska första gången efter lovet. Det första Johan sa var "nej, hoppas att vi inte ska läsa högt" XD Det skulle vi tyvärr, och jag tycker som alltid att det är jätteroligt när han ska läsa om Belgien. "Tintin est belge"  ;D Vi ska snart ha ett stort franskaprov, det var inte hur kul som helst att få reda på vad vi ska plugga på, usch. Dessutom har vi engelskaprov på fredag... Kmr inte hinna plugga någonting, för jag har dessutom inte läst ut min bok, som jag ska skriva bokredovisning om till på fredag. Jag känner mig som en såndär som skolkar och inte bryr sig ett dugg om skolan, men...

Haha, på SO:n vart det "kous" jag & Hedda var i samma grupp som Dogge, Johan, Edde, Didar & Aksel. När D&J skulle redovisa vart jag grymt irriterad på att Douglas tittade på mig varje gång han tittade på "publiken" lixom "I Luxemburg har dom bla bla bla" *paus, titta upp på Anna* "& lite skogar och sjöar" *paus, titta upp på Anna*
XD

Efter skolan vart det visst nån megafight mellan Didar & David, jag var inte med då, men Edde berättade dt när jag kom ner. 
Nu orkar jag inte skriva mer, men jag har 2 hälsningar att utdela.

1,  till Moa, jag lider verkligen med dig vännen, jag finns ALLTID här för dig.
2, till Sam, min trogna blogg-läsare ;) Tack, du är nog en av de få, hahahaha ;D


Hemma från IDRE

inte skrivit på lääääääääääääääänge, jag har varit i Idre med världens finaste Viktoria. Jag ORKAR inte skriva allt som hände, det är tusen underbara saker, & just nu är jag sjukt trött och har ont i hela kroppen. Jag är sur på Axel i 6:an, för han "skuffade" omkull mig så att jag ramlade på viktoria och hon ramlade på lydia. "Domino-effekten" XD Jag låg på marken i typ fem minuter och gapskrattade, vad som var så roligt vet jag inte. Sen blev det inte lika kul när jag såg att min stav hade böjts, GGGRRRRR! :(
Saknar Moa, Pia & Matilda sjukt mkt, hoppas att era sportlov varit lika bra som mitt <3.
Just nu sitter jag och tänker på allt vi har gjort, vi var fyra flickor som åkte tsm för det mesta. Jag, Vuck Malin & Lydia. Lydie & Malin hittade vi däruppe, visste inte att de oxå skulle dit. Plus att jag drogar mig med Linkin Parks "What I've done" ;) och Jamie Bell ofc. Min supersnygging, haha :D
Jag kan ju berätta en grej från sportlovet iaf, Jag, Vuck & Lydia bestämde oss att satsa på ridning utöver skidor. Vi red i ungefär 50 minuter ute i snön på underbara Nordsvenska western-hästar. Jag trodde inte att Nordsvenska Kallblod lämpade sig som ridhästar, det är kanske ngt som min käre morfar har sagt (han växte upp med nordsvenskar)... Iaf, jag fick rida största hästen i stallet som hette Freja. Vuck red Sannenän (skumt namn elr vad) och Lydia red den absolut sötaste, Sunny som var en Haflinger. Haha, när vi skulle galoppera hörde man "ÖÖÖÖSSTEEEEEEEEN" bakifrån. Jag trodde att Lyde hade ramlat av, men hon hade bara tappat stigbygeln ;) 

& Idres 3 klantar passade såklart på att ramla i barnbacken, Askeland. Jag och Vuck tog oss an ett lite för svårt gupp, och flög minst 3 meter var. Lydia var grymt duktig, hon valde att istället för at helt lugnt åka i backen ta vägen rakt in i ett träd :D stackarn, fick värsta skrapsåret i ansiktet... 

Aja, resten skriver jag om imorron elr nått. Nu ska jag typ sova elr kolla på film med mammsen... Vetinte, jag får se.
Hare så trevligt, / Anna.

P.S "polyester-kuddar" inte allt för bekvämt ;) D.S 

RSS 2.0