Fårö

Kom precis hem från klassresan på fårö, det hände en hel del där kan man säga... Inte bara bra saker, men inte heller bara dåliga. Jag måste säga att det har varit bra! Över förväntan. Sen är vår klass cp så jag hade inte direkt höga förväntningar ;) Men, aja, vi får se vad framtiden har att utlova O.o ! Jag är mysterious :)
solong suckers

TA BÅTEN TILL GOOTLAAAAND

Imorgon kl 07.50 bär det av, jag är nervös, hur kommer detta gå lixom? En bra grej är i alla fall att jag får träffa SOFIIIIIIE <3 jag har saknat henne NÅÅÅGOT mkt :) Nu måste jag packa klart och sova. Solong Suckers! :D

Say say say



O M G, i love this! fiifan va härligt, jag blir alldeles glad :D

It's Black - It's White!

Jag sitter och drogar Black or White just nu, den är så härlig. Försöker koncentrera mig på svenska/so-läxan men det går ju som det går med det. Snart ska jag hem till Pap's och hämta grejer som jag måste ha inför klassresan, på torsdag åååker vi! Det ska bli kul (hoppas jag). Annars blir det tråkigt och då är det ju inge kul...

JAG ÄR SÅ JÄÄVLA SMART!

håll med mig, :) I alla fall, nu gäller det läxor! Wish me luck!
Solong suckers!

Wazzuuuup!

Sitter i datasalen, forskar om sommaren 1958. Det enda jag vet är att det var fotbolls-VM och sverige kom 2:a. Allt är spårat, och jag tror inte att nån lärare märker att jag inte jobbar ;) På torsdag åker jag till Gotland med dehär idioterna, blir nog skoj :)

HEJS SVEJS

Konfirmationsmottagningar gånger2

Tyyyyypiskt Rebecca och Matilda att konfirmera sig på samma dag, så att jag blir tvungen att springa emellan! Härligt värre ;D Men men, det blir nog bra ändå, ska ge oss av till kyrkan jag och mamma om cirkus 45 minuter. Jag ska sminka mig och fixa håret, men det tar inte så himla lång tid ^^,

I'm off, friends! Solong suckeers! :D

once more

tried to do it again, didn't really work this time though, it was harder then before.

fredag/lördag

Hejsan!
Igår orkade jag inte skriva, men jag kan berätta att i skolan hände det en väldigt rolig sak utanför vaktmästeriet x'P hahah, jag garvade ihjäl mig ;D På kvällen gick jag hem till Moa, vi såg på Sweeney Todd (för hon hade inte sett det) och myste med god glass och sånt ! Det var riktigt trevligt, :)

Idag var jag hos mormor och morfar, åt melon och glass och satt och konverserade med dom ;D Nu är jag hemma, har ätit middag och tänkte kolla på film eller ngt ikväll. Rebecca & Matilda konfirmerar sig tidigt imorgonbitti, så jag måste slå in deras presenter osv :) Nu ska jag äta chocklad från chockladfabriken och ta det lugnt!

solong suckers! <3

boom boom pow

Första "riktiga" dagen i skolan då, jag vet inte vad jag tycker. Visst, det är roligt att träffa alla, men det känns lite halvkul att vi kör igång med jobb som fan redan från första början, vi har redan börjat på värsta so/svenska projektet och har franskaläxa tills imorgon... Härlighet! men jag kan ju bara tänka på Seamus Finnigan i slutet av HarryPotter filmen, så blir jag glad igen ;D HAHA! Alltså läste nyss vad Hedda skrivit om vårt biobesök, så ni får ett utdrag ur hennes blogg:

Det var dock en sjukt bra film, som vanligt. Men i slutet, är jag satt och grinade sabbade Anna stämmingen och började skratta åt Seamus Finnigan. WTF??

Haha, what can I say? Han är helt enkelt skrattretande ^^, Nu ska jag göra 25 sit-ups och sen ska jag läsa franska... C ya!


madness

Snart börjar skolan, och jag tänkte promenera dit om ca 5 minuter. Franska står på schemat, så jag kan ju inte säga att jag är 100 % pepp... Men, får väl försöka uthärda, det blir ju inte bättre av att skippa den första lektionen lixom? Eller?

I alla fall, jag tänkte bara blogga lite kvickt, om ingenting. Hoppas att alla har det superbra, och slipper börja skolan på ett lååångt tag! (:




okej att det tog typ 10 år att bygga grejen, men jag tror ändå att Romarna kom undan lindrigt. Vad är lite slit på att bygge jämfört med en av Kerstas omtalade franskaläxor? ;D sooooooooooooloooooong suuuuckeeeeeeeeeeeeeeeeeeers!!

epic fail

Idag har vi ridit, skrittade ut i skogen, spännande. jag är trött, ska duscha sen sova... Vi ses <3

Paradisön >.<


true love ;D


Starski <3

Snart ger jag mig av mot Nyckelby och Staris! Som sagt ska Moa hålla lektion och lite så ;) Jag har packat i min skandia-bag, det blev bra. Jag brukar alltid se folk med bagar och undra vart dom ska och vad dom har däri. Ibland står det ju typ "alviks basket" på bagarna, och då kanske man tänker att personen antingen har eller ska spela basket. Men jag kommer där på bussen till ekerö med en grå bag som det står Skandia på, tror man då att jag bara är en reklamnisse som ska sova hos nån polare, eller typ en ganska ung bankman påväg mot nya äventyr? Vad tror ni?

Solong SUCKEEEERS!

Harry Potter and the half blood prince...

... har jag sett idag med Hedda :) Den var bra, men dom hade förändrat fett mycket från boken! Vi var tvugna att diskutera det högljutt ;D I slutet när det var sorgligt, och Hedda satt och grät började jag garva åt Seamus Finnigan x'D Han är bara så HÄRLIG! Irish-ppl säger jag bara ;D YÄS YÄS! I alla fall, vi började småbråka efteråt om vem det var mest synd om, Snape eller Malfoy. Jag hejade såklart på Malfoy, han gråter ju, lille vännen! "/ Den stackars dystra gossen! :( Puss på han säger jag bara! :) Näe, nu ska jag krypa till kojs för imorgon ska jag rida lektion för Moa, ridlärare/fotograf ;) Vi ska försöka få galopp på Starski :D

SOLONG SUCKERS


Snabbt Snabbt

Snart drar vi iväg in mot stan för att träffa alla tjejer, ska bli kul, typ ung08 hur mkt fjortisar det än är ;D Vi kan stirra på dom jäklarna! ;D Nu m¨åste jag borta tänderna och sminka mig, jag sinkar oss x'D  Btw, igår var jag hos Staren, Sofie fotade lite när jag red. Hon var ashärlig, lite stissig men hon är ändå bäst <3 Puss!

Rulltårta et Våffla

Hej alla vänner :)
HEHEHEHEHEHE
Marie och Sofie har sövit här inatt, och vi sov faktiskt efter ett tag trots att dom var jävligt högljudda i bäddsoffan ;D HA, knasbubblor! <3
I alla fall, igår var vi inne i sthlm och gick runt, åt på donken (till deras glädje och min sorg) och var på bio (baksmällan). Vi köpte finfina saftglas oxå, hahahahaha :D Sofie var lite ovan vid alla människor (det blir lätt så när man bor på Gotland), så hon gick runt och hälsade på varenda kotte. Jag anar att de flesta trodde att vi var fulla :) (dyngrauka ;D Marie fattar) 

Idag ska vi ha saftkalas med våra nya glas, och imorgon kanske vi ska på ung08 :) Jag vet inte riktigt ;D

TJOFLÖJT!
 

Don't Let Me Down

Har införskaffat nödvändigheter inför skolstarten, såsom kalender, suddgummin, mappar och ett acess-kort som jag kan ladda tills jag får mitt terminskort + som pappa har beställt idag :D Imorgon kommer bästa Rulltårtan och bästa Schandra (fast hon ska vidare till Robinini, vi får sätta henne på tåget) med buss från Nynäs. Möter upp dom inne vid cityterminalen vid 1. Det ska bli SÅ kul att ha Sofie här! :D <3 Nu måste jag bädda i bäddsoffan åt henne, städa lite och sen krypa till kojs!

Och förresten, om ni vill ha ett gott skratt rekommenderar jag tjuvlyssnat.se ;D

Gröna linjen mot Hässelby Strand

Tre berusade killar ~22 sitter i vagnen och pratar om tjejer.
Kille 1: Du har ju sett Johanna, du sa ju att hon hade en ok kropp eller hur?
Kille 2 mumlar något.
Kille 1: I alla fall, hon stönade så högt att morsan slängde in en silvertejprulle i mitt sovrum.

Puss och Kram


Godisgänget samlat igen (med undantag av Bullen)

Då var det bestämt, det blir återförening med alla godisar nån gång i veckan, då Sofie kommer hit! Jag ska hämta henne på centralen på tisdag, och hon ska vara här till söndag (nästan en hel vecka) det ska bli SÅ kul! Nån dag ska vi förenas med Marie - Våfflan och Victoria - Kakan. Har saknat er alla så mkt! <3


Släktträff

Jag ska inom en timme vara klar att gå på en släktträff med en släkt jag känner högst tre medlemmar ur. Känns bra! Aja, jag får hålla mig hårt fast vid dom tre medlemmarna, och hoppas att ingen undrar vad jag gör där. Nu har jag en timme på mig att duscha, fixa håret, bestämma mig för vad jag ska ha på mig och sminka mig. Hur kunde jag sova så länge imorse? Detta kommer sluta med att jag kommer dit i mjukisbyxor och slarvig tofs mitt på huvudet.

Hugs!

En oförglömlig sommar

Jag varken kan eller vill skriva om allt, kan bara säga att det har varit helt sjukt bra, allt av det. Sindarve, men alla härliga människor, roliga ridturer, och dessvärre, åska. tack vic för att du är världsbäst och för att man kan hålla i din hand så hårt att den nästan går av utan att du säger ifrån <3 London, med matilda och familjen, massor med shopping och andra roligheter. Träffade pappas gamla kompisar, gick på teater och såg Billy Elliot - the musical. Jag har gjort så mkt mer, och jar har haft det så jävla bra, men just nu har jag 6 timmars bilfärd bakom mig och jag orkar inte skriva om det, tvivlar på att jag någonsin kommer orka. men men, det är ändå ingen som läser ;D !

solong suckers!

RSS 2.0