Idrottsdag



Vi hade idrottsdag idag, och jag och Viktoria var såhär gosiga ^^D
Dock är det självförödmjukensens dag, och jag HATAR det. När vi klagade till Isabel sa hon dock "ni som är så bra på teoretiska ämnen, nu vet ni hur dom som itne är det känner sig då." Det är i och för sig sant.
Så det är väl en bra grej att det finns idrottsdagar, då dom som är bra på det men inte får MVG på alla prov också kan vara bäst i klassen och skina. Dock skiner jag för min del hellre på proven, för jag är inte vidare atletisk.

solong suckers <3


Australia

Mycket mycket härlig film. Jag gillar starkt. Hade btw tråkigt igår på franskan.


solong suckers.


Blackbird singing in the dead of night.


I can't keep up with you, Baby if you slow down for me, I could see you're only telling lies.



I don't think I'll ever be the same again.


Zzyzx Rd.



Where am I supposed to hide now?
What am I suppose to do?
You still don't think I'm gonna see this through

Tell me I'm a part of history
Tell me I can have it all
I'm still too tired to care and I gotta go


Haircut

Klippte mig idag, hade inte gjort det på ett år O.o Kan ni tänka er va? Nu är det i alla fall kort som fan. Människan klippte av en dm, det var så mycket det behövdes för att klippa bort det slitna >.< Aja, det är skönt att det inte är så slitet i alla fall, det var jobbigt att tas med när jag skulle tvätta det och borsta det. Gjorde ingenting med luggen, jag ska låta den växa ut tror jag. 



Såhär kort är det nu. Vad tycks ?

Solong Suckers!

Monday avec Matilda.

Först in till stan, för jag BEHÖVDE köpa kläder. Det var ett starkt behov. Bidde 1 t-shirt med gulligt tryck från Carlings, 1 BH från Lindex, 1 par jeansleggings från Vero Moda (pieces) och 1 randig tröja från Vero Moda (Only) :D Mycket nöjd är jag.

Sen tog vi en springtur, lixom för att de nya kläderna inte skulle bli för små på direkten ;o Var skönt. Nu ska jag ut och titta till hästen, måste plugga så jag hinner inte rida men jag ska borsta och utfodra och greja.
 



solong suckers


damn straight

jag har ont i huvudet och alla är okontaktbara, har inte ätit nåt sen igår hemma hos Sofie och är pank. Fuck my life, seriously. Fan oxå.

Hemse for the people

Åkte till Gotland i torsdags, har alltså varit här i en vecka idag. Mamma & Magnus åkte hem i måndags, men jag stannade ett tag hos min kära fru Sofie :P VI har bott vid KG och tagit hand om hästarna och sånt, red oxå två gånger i tisdags, en gång på Ellen och Zetnear och en gång på Sindarve xDD Sandra ringde och frågade om jag oxå fick rida och det gick bra, så jävla kul det var. Hopplektion på Gibson, faaan va jag har saknat han ! Snart ska vi in till stan och jag ska försöka få plats på ett flyg hem. Ska ändå bli skönt att komma hem och sova i egen säng osv., men det har varit asroligt här på Gotland. Får väl skriva mer om det nån annan gång. Nu pallar jag fan inte skriva mer, chacha.

solong suckers <3

RSS 2.0