helgmys

So, i fredags var vi på filmkväll hos Lydn. Riktigt mysigt m tjejerna. Jag, Moa & Lydia gick ut och kom så fyndigt på att lamporna var våra "energiladdare" så vi måste förenas vid huvudlampan för att få energi ;D Efteråt sov Moe hos mig,(Moa Widebeck, <3) och vi pratade ganska mkt med Kia om olika saker ;P Riktigt mysigt. På morgonen väckte en viss tjej mig med musik på min mobil. "the goose steps high" från Aristocats. På lördagen lekte vi soffpotatisar, och kollade på två filmer. Den första (Buss till Italien) var med nån skådis som M tydligen gillade ;D Erik & Ruben. Fyfan, den va lite konstig tyckte jag, men men. Den andra filmen vi såg var oslagbara Forrest Gump. Kmr aldrig glömma första gången jag såg den med Gunra, den är ju underbar.

Iaf, den såg vi lite av mina favorit-scener från King Kong, bara när Jimmy är med (<3) ! Ska lägga upp lite bilder som moa fotade (på TV-rutan) när jag är hos Pappsen igen. Iaf, sen gick hon hem och jag slappade resten av dagen. På söndagen har jag oxå slappat, fick reda på vilken vecka jag & tilda drar till Cypern, så jag satte igång att pröva sommarkläder & bikinisar och hela faderullan. Jag hittade en massa fint i min garderob, och sen vart jag så somrig så jag drog upp mina mjukisbyxor till knäna när jag skulle över till pappa för att hämta jeans. Där hittade jag ett par ballerina-skor från förra året, (Friis Company). Dom är underbara, fast jättetrasiga på sidorna. Jag kunde inte låta bli att gå hem i dom, det är ju förfan sommar nu, säger jag som fortfarande är helsvart klädd och blek i fejset ;)
 
Iaf, sen när alla mina jeans var i tvätten skulle jag ut på promenix med Tilda & Vimsan. Jag fick ta på mig mammas urgamla jeans, som fick mig att se ut som en äkta lodis. så himla passande så träffade vi Johan i klassen och Axel, aja I don't care. Han får väll tycka att jag är en lodis i fem nummer för stora byxor och blött hår, vem bryr sig om det lixom ? Iaf, han passade på att påminna oss om att vi har geografi-prov på tisdag, så nu är det meningen att jag ska plugga (har läst ngra sidor, men jag borde allvarligt talat tänka på min framtid).

Så nu sitter jag här, med lite Chunky Monkey-glass och lyssnar på Superstar by Lupe Fiasco, kan man kalla det pluggande ? Om två minuter lägger jag upp en lista som jag snodde från Moe's blogg, det är roligt med sånt (:
Kram och Puss

Kommentarer
Postat av: Moa

snyggingen som spelar erik i "en buss till italien" heter karl linnertorp. kmr du inte ihåg det anna!? :D

2008-04-20 @ 23:24:04
URL: http://wajdebeck.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0